Ürün Şubat başında alınmıştır. Hiçbir deformasyonu bulunmamaktadır. Garantisi, kutusu, faturası birlikte yollanacaktır.
FIYAT: 200 TL
[simag... Mesaja git »
Ürünü 2016 ekim ayının başında aldım. Gayet şık ve oldukça ince bir üründür. 2xHDMI 1xVGA Kulaklık Girişi bulunmaktadır. 1920x1080p çözünürlüğe sahipt... Mesaja git »
Ebrar bilgisayardan alınmıştır. Kutusu, faturasi, garantisi devam etmektedir. Hiçbir kozmetik sorunu yoktur. Zaten harici monitore takılı halde masau... Mesaja git »
Ürün 2-3 haftalık kullanılmıştır. Türkiyeden alınmış, garantisi, kutusu, faturası bulunmaktadır. Satma sebebim kulakiçi kulaklığa geçiş yapicak olmam.... Mesaja git »
Özellikle bf1 oynayanlar için soyluyorum. Arkadaşlar laptopunuz 8gb ise mutlaka 16gb yapın çok farkediyor. Bizzat test edip onaylandı.... Mesaja git »
1 seneden fazla değil kesinlikle net hatırlayamıyorum şimdi. okuma yazma hızı 530/500 dur. Kalan ömrünü nerden öğreniyoruz bilmiyorum :).... Mesaja git »
1 TB 2.5'' WD BLUE cok yenidir. Yeni aldiğim laptopa ssd takmamdan dolayı boşa çıkmıştır. 240 gb Corsair ise ihtiyaç fazlalığından satıyorum. Hiçbir s... Mesaja git »
Aracınız hayırlı olsun. Ben bu aracın sportbackini düşünüyorum da birşey sormak istedim. Bu araçta USB giriş var deniliyor ama bazı yerlerde sadece... Mesaja git »
Ps4 te oyunun betasını nerden indiricez acaba? PSN Store da gözükmiyor Bf1 beta diye birşey... Mesaja git »
MSI Prestige serilerine bakın. Hem tasarımları şık hemde en büyük iddaası renk kalitesi ve panel kalitesidir. MSI PE60 MSI PE70 MSI PX60 serileri var ... Mesaja git »
CİHAZIM GENPA TEKNİK SERVİS TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR İĞNESİNE KADAR HERŞEY TAMDIR KULAKLIK DAHA KULLANILMAMIŞTIR CİHAZIM 64 GB GOLD RENK TİR. VE 4 ... Mesaja git »
iphone 6 64 gb ürün değişimden yeni geldi jelatini bugün açtım sıfırdır kılcak çizik dahi bulamazsınız .kutusu kulaklıgı(kullanılmamış) değişim evrağı... Mesaja git »
Merhaba, Sıfır kadar temiz iPhone 6S 16GB Space Gray cihazım satılıktır. Cihaz Barcelona Apple Store'dan alınmış olup kendi pasaportuma kayıt... Mesaja git »
Ürünün 3 aylık Turkcell garantisi devam ediyor. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır. Kutusu orjinal şarj aleti,orjinal kulaklığı ve orjinal şarj aleti... Mesaja git »
silinebilir
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(3 yıl önce)
asus x550ln model i5 4. nesil işlemcili 840m ekran kartlı laptop acil satılıktır. fiyatı 900 tl... Mesaja git »
asus x550l satılıktır. temiz durumda kırık dökük ezik vs yok. çanta kablosuz mouse ile birlikte vereceğim. 900 tl. htc 10 ile takas olur http://img.do... Mesaja git »
1 ay önce cihazı aldım. Hiçbir sıkıntısı yoktur sıfırından farksızdır(onun için foto koyma gereği görmedim ama istenirse fotograf atılır). Şarjı diğer... Mesaja git »
1ay önce aldığım 16gb ram 120 gb ssd li versiyonunu satiyorum arkadaşlar. Satma sebebim memnuniyetsizlikten değil yeni girdiğim işte bana verdikleri w... Mesaja git »
1 ay önce cihazı aldım. Hiçbir sıkıntısı yoktur sıfırından farksızdır. Satma sebebim iş yerinden verilen workstation kullanıcağımdan boşa çıkmış durum... Mesaja git »
Nerdeyse hiç kullanılmamıştır. Öyle çekmecede duruyor kullanmadığım için satmak istedim. Kozmetik hiçbir hatası yoktur. İstediğim fiyat 80tlSistem Not... Mesaja git »
Ürün televizyon olarak da geçiyor ama teknik olarak aslında monitör. 2 HDMI girişi, VGA girişi, USB girişi bulunmakta. (Resimde görülmektedir girişler... Mesaja git »
Ürün 3 ay önce aldım ve çok temiz bir şekilde kullanılmıştır. Full HD çözünürlükte 2 HDMI girişine sahip, ayriyetten USB girişi var film izleyebiliyo... Mesaja git »
işlemcinin boştayken ki sıcaklık değerleriniz nelerdir acaba arkadaşlar? Benimkiyle karşılaştırmak için sordum... Mesaja git »
Video izlerken youtubedan falan cok sık aralıklarla (yaklaşık 2-3dk da bir) fan hızlı çalışıp sonra sesi kesiyor arkada uygulamada yok başka birşeyde ... Mesaja git »
Cihazi bugun almış bulunuyorum. Klavyesini biraz yadırgadım ama alışınca sorun olmaz diğer herşeyi zaten gayet güzel. Sadece ekran çok net bir şe... Mesaja git »
Msi GE62 960M olanına bakiyordum msi da ddr4 ram var tek fark olarak diger özellikleri aynı nerdeyse ama aralarında 500-700 lira fiyat farkı var msi d... Mesaja git »