Son zamanlarda popüler olmaya başlayan Excel Hocam var.Formüllerle ilgili excel ile ilgili makaleler yazıyorlar soruları cevaplıyorlar. Buradan ... Mesaja git »
-20/11/2015 Tarihinde Vodafone'dan alınmıştır. -24 Ay garantilidir. -Kutu jelatinleri sökülmemiştir. -Sim kilit yoktur. -Fatur... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, İşlerim dolayısı ile devam edemediğim English Time'da bulunan 1 kur ingilizce eğitim hakkımı devredeceğim. Kur hakkımı devret... Mesaja git »
Merhabalar, Kullandığım Sony Vaio VGN-AR41S bilgisayarımın ekran kartında oluşan sorun nedeniyle parça parça satmaya karar verdim.Hardiskleri har... Mesaja git »
Arkadaşlar Merhaba, Kılıflarda kredi kartı koyma yeri mevcuttur.Detaylı olarak resim çekmeye çalıştım.Resimler bana aittir Bir adet siyah ... Mesaja git »
Teb bankası tarafından tarafıma verilen 6 aylık Eset Smart Security 7 lisansını ihtiyacım olmadığı için vereceğim. Eset'in kendi sitesinde 1 yıl... Mesaja git »
Resmi üretici garantili yazıyor mediamarkt sitesinde.Sanırım bişe olduğunda apple ilgileniyor telefonla... Mesaja git »
-20/11/2015 Tarihinde Vodafone'dan alınmıştır. -24 Ay garantilidir. -Kutu jelatinleri sökülmemiştir. -Sim kilit yoktur. -Fatura fotoko... Mesaja git »
Yani ürün sizin isterseniz 4000 lira fiyat koyun Tam olarak bu şekilde... Mesaja git »
Öncelikle; sen bana 3000 liraya istediğim modelden istediğim kadar gönderebileceğini söyledin bende sana ne kadar istediğimi söyledim. İkincisi; ... Mesaja git »
Tamamdır bana 2000 tane Iphone 6S Plus gönderir misin? Ödemesi ürünler geldikten 45 gün sonra yapılacak... Mesaja git »
Merhablar, Garantisi yeni biten bilgisayarımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Kimseye yalan söylemenin gereği yok Bataryası 10 dakika gidiyor. B... Mesaja git »
http://img.donanimhaber.com/upfiles/127249/bf2fa7fd-f46c-4518-8336-ab0915860f6d.jpg 31 Aralık 2015'e kadar Gold.com.tr üzerinden Encard'ınız i... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, İşlerim dolayısı ile devam edemediğim English Time'da bulunan 1 kur ingilizce eğitim hakkımı devredeceğim. Kur hakkımı devre... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, İşlerim dolayısı ile devam edemediğim English Time'da bulunan 1 kur ingilizce eğitim hakkımı devredeceğim. Kur hakkımı devre... Mesaja git »
Genelde belirli bir süre kartı kullanıma devam etme sözü oluyor bu.Örnek olarak 6 ay daha kartını kapatmama sözü... Mesaja git »
Merhaba, Yeni televizyon aldığım icin boşa çıkan uydu alicisini satmaya karar verdim. Fiyati 30 tl Resimleri asagidaki linkte mevcuttur ... Mesaja git »
Bir adet beyaz renk @daswett nickli arkadaşa satılmıştır. Bir beyaz bitanede siyah renk kalmıştır... Mesaja git »
Merhaba, Pm olarakta cevap verdim, şehir dışında olduğum için yanıtlayamadım.Zaten gönderdiğiniz mesajda okundu kısmına dikkat ederseniz az önce ... Mesaja git »
iphone 4 16gb beyazdir.1 seneden fazla garantisi var.Telefonun ekraninda bir tane cizik mevcut.derin degil ama kilcalda degil.ekran jelatini olunca be... Mesaja git »
En başta söyleyim.Telefon ve satılık ilanı bana ait o yüzden yok şurda fiyatı şöyle yok bu ilanda bu fiyatı koymuşlar gibi örneklerde bulunmayalım ... Mesaja git »
Kullandığım notebook n56v.Kasa plastik değil öncelikle.Ve ısınma sorunu el yakacak düzeyde değil.Ekran kalitesi ,ses kalitesi çok iyi.Yanında ayrı ola... Mesaja git »
2010 yılında aldığım küçük portatif çamaşır makinası bu sene sonunda garantisi bitiyor.Küçük ve hafiftir.Suyunu deterjanını siz içine koyarsınız çamaş... Mesaja git »
Merhabalar antalya konyaaltında oturuyorum.öncelikli ihtiyacım klima sonra buzdolabi.klimanin az yakmasi ve iyi calismasi lazim.antalya dışı istemiyor... Mesaja git »
Garanti değişiminden özel kutusu ile yurtdışından geldi.guvenlik bandi açılmamış olarak duruyor.arizali hdd garantisi agustosta bitiyordu.buda o zaman... Mesaja git »
LG 32inc (82 cm ) FULL HD usb okuyuculu sıfır kutusunda LCD ekran satılıktır.Soracak olan arkadaşlar için şimdiden söylüyordum. kampanyadan alınmıştır... Mesaja git »
Samsung 40 inç(102cm) Full hd özellikli usb movie destekli ekranı satıyorum.fazladan aldım.Kutusunda açılmamış olarak gelecek size.Kurulduğu an başlıc... Mesaja git »
yazmayı unutmuşum markasını indesit :) Media markt makinayı eve kadar getirmiş bırakmış.Kurulumu servis yapacak demişler.Ben evde yoktum hanımda sorma... Mesaja git »
Arkadaşlar media markt'tan çamaşır makinası satın aldım.Kurulumunu servis yapacak dediler tamam da servis kurulumda ücret isteyecek mi?... Mesaja git »
aynı şekilde bende arıyorum nexus ürünleri :) bulunmuyor hiçbir yerde... Mesaja git »
Arkadaşın ilanını baltalamak istemiyorum ama takipsiz bir güvenlik paketine çokta yanaşmıyorum açıkcası.Gerçi evimde şuan pronet güvenlik hizmetlerini... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: redcupid Orijinalden alıntı: Say Goodbye Orijinalden alıntı: redcupid 3.Teknosa sattığı ürünlerin hepsini koş... Mesaja git »
Teknosa hediye çeki alınacaktır.500 liraya kadar olmalıdır çek.Teklifler pm yolu ile lütfenSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Kücük boyutlarda Olan cars 2 filminin koleksiyon araçları.sizin istedikleriniz varsa yazın bakayım.şuan zor bulunanlardan bazıları var elimde. İsiml... Mesaja git »