Ankara da 3+1 ev full kullanım 150 180 arası geliyor o öne öyle . Bizimki bile uçuk bir miktar zaten.... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba hp omen 15 modelini kullanıyorum i7 7700hq ve 1050ti a sahip olan model. 2.fan 200 deviri geçmiyor haliyle makine 95 derecelere gel... Mesaja git »
Ram lerinizden bahsetmiyor hocam ekran kartı üzerinde belleklerden bahsediyor .... Mesaja git »
1660ti sızıntılara göre 1070 'in 6 gb gddr6 li versiyonu olacak gibi . 2060 tavsiye ediyorum bende .... Mesaja git »
Bir kaç saniye niye bu kadar dert yanıyorsunuz hocam yazma okuma hızında sıkıntı yoksa. Kendinizi yıpratırsınız böyle benden söylemesi .... Mesaja git »
2600x+msi x370 gaming plus+m2 ssd ile 25 sn felan sürüyor açılması. Bir sorun yok gibi yani platformun genel sorunu sanırım.... Mesaja git »
Ayakları yamulan fx8350 işlemcimin ayaklarını bir saatçiye düzelttirmiştim sorunsuz bir süre daha kullandım.... Mesaja git »
Şaka maka apple kapatmadan internete düşse idi hisseler de dramatik bir kayıp olabilirdi diye düşünüyorum Elinize sağlık emeğinizin peşini bırakmayı... Mesaja git »
Arabın teki öldü diye yas ilan eden ülke den çok şey bekliyoruz herhalde .... Mesaja git »
Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir diye arayın başlat menüsünden bulursunuz orada gözükecektir hdd niz herhangi bir donanımsal problem olmadı... Mesaja git »
Sıfırdan anakart vb toplayarak alacaksanız çok mantıksız duruyor hocam .... Mesaja git »
Tidal den sonra sanırım bir daha kullanmam spotify. Tabi çeşitlilik olarak spotify ın eline su dökemez.... Mesaja git »
Bende de palit 1080 var hocam bahsettiğiniz sorunlar bunda da var ama takmıyorum çünkü muadillerinden oldukça ucuza aldım. Gigabyte da ucuza verdiyse ... Mesaja git »
Biz hep 150 liralık ödediğimizden etkilemiyor
Ulan 150 lira ne normal kullanım bile değil olabildiğince her şeyden tasarruf etmeye çalışıyoruz. Gitti... Mesaja git »
Şu ortam da zorunlu ihtiyaç hariç tüketim yapmak kendi ayağına sıkmak gibi. Elde ki parayı vadeli tl ye veya döviz altın gibi kalemlere yönlendiriyor ... Mesaja git »
O vegalar ne güç çekiyor öyle yav. Konuda ki soruya istinaden ben bir sorun yaşamadan kullanacağınızı düşünüyorum sistem yük altında 400W çekse hala t... Mesaja git »
Bu tarz haberler yayılsında iyice dibi görsün bakalım şu kripto paralar. Araştırmasını yapıp ona göre yatırım yapan adamlar parasını kazandı zaten.Bil... Mesaja git »
2600 tercih edin arada kalan farka kule tipi bir soğutucu alın 4.1 ghz civarında rahat rahat kullanın. 2600x sahibi olarak önerim 2600 den yana.... Mesaja git »
s6 edge plus la devam mesut bey hala güzel :D bir batarya değişeyim de 2-3 nesil daha gömeriz... Mesaja git »
Yük altında 70 çok absürt değil hocam normal stok soğutucu icin dert edecek bir durum yok... Mesaja git »
Keşke seriden bağımsız bir film olarak çıksaydı şu haliyle aşırı saçma. Baydı yorumlarına katılıyorum.... Mesaja git »
Mac filtresini aç beyaz liste olarak kendi cihazlarının adresini ekle rahatına bak. Yıllardır bu şekil kullanıyorum eve gelen misafire bile veriyorum... Mesaja git »
yük altında 70 derece ise stok fan ile çok da anormal değil o sıcaklık hocam ama boşta ise yine çok yüksek.... Mesaja git »
Kaliteli bir macun sa oda değil o zaman sistem bos ta iken kullanım Yüz de kaç civarında hocam arka planda bir şey sömürüyor mu acaba... Mesaja git »
Macunu bir değiştirin hocam siz ihtimalleri eleyelim sıcaklık takibi için hwinfo da kullanabilirsiniz bu arada çoğu donanımı rahatça takip edebilirsin... Mesaja git »
Bende ondan şüpheleniyorum ilk sebep olarak ama yine de macununuz eski ise bir yenilemenizi öneririm. Varsa imkanınız bir de başka bir soğutucu ile de... Mesaja git »
Bazı oyunların ayarlarında limit vardır oradan yoksa riva tuner üzerinden sınırlayabilirsiniz. Mesela cs go için konsola fps_max 65 yazabilirsiniz.... Mesaja git »
Para mi döviz ve altın olarak saklıyorum hocam... Mesaja git »
Gtx1080ti çok güçlü bir kart. Gerek vram fazlalığı gerek gpu nun gücü olarak çok önde 2060 dan. 4k oynayacağım diyorsanız zaten 2060 direk liste dışı ... Mesaja git »