Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. forum kullanmayı öğren önce çok bilmiş.... Mesaja git »
teknoloji marketlerinde daha ucuz hocam, mediamarkt'ta falan isterseniz bi kontrol edin.... Mesaja git »
90 dakikalık maç yok keşke olsa. bir arkadaşım ile sürekli 40 dakikalık maç yaparız deli gibi keyif alıyoruz çünkü oyunun hızı optimum seviyede. ama f... Mesaja git »
enayilik yapıp para harcamadığım için mi beceremediğim iddiasında bulundunuz. 1m'lik kadrom var, bugün rivals'da 5'de 4 yaptım, ama beceremiyorum evet... Mesaja git »
oyun her hafta daha da hızlanıyor, yavaş iken beceremeyenler para harcayıp kart açsın diye yüksek pace'li oyuncuları önemli hale getiriyorlar hızı art... Mesaja git »
Fut app'de markette bid verememe sorunu yaşayan oldu mu hiç??... Mesaja git »
3 ay önce forumdan alıp yoğunluktan hiç kullanamadığım Canon 1300 D satılıktır. (18-55 lens ile)
10 ay daha Canon garantisi mevcuttur, ben açıp bakmad... Mesaja git »
biri almak istedikten sonra açıp bakacağız hocam illa ki, direkt açmadan göndermeyeceğim.... Mesaja git »
The Escapists: Supermax Edition Türk Psn Çift Hak 10 tl.... Mesaja git »
WC'da bazı SBC'ler o kadar aptalca ki. 11 tane oyuncu vereceksin 82'lik bir oyuncu verecek.... Mesaja git »
bence olacak, koyulmayan o kada icon var ki..... Mesaja git »
hollanda liginden rusya liginden oyuncular düşüyor daha türkiye liginden sürmediler piyasaya. en az 3 oyuncu sürsünler bari, kim olursa olsun.... Mesaja git »
son 3 hafta rest of world totslar için, bakalım tots çıkacak mı türkiye'den.... Mesaja git »
2 dk önce van der saar çıktı ilk ikonum. sizce de gea almalı mıyım satıp.... Mesaja git »
2 pl sbc'sinden de pope çıkaran var mıdır acaba? benim kalede 86'lık cech dangozu var, pope gelirse onu koyarım.... Mesaja git »
alli çıktı dünkü görevden, elde ki pogba'yı sattım gitti. az ucuzlasa da lukaku'yu kadroya katabilsem.... Mesaja git »
Knowledge is Power Türk Psn Çift Hak 20 tl. Air Conflicts: Secret Wars Türk Psn Çift Hak 10 tl. Kona Türk Psn Çift Hak 10 tl.... Mesaja git »
Knowledge is Power Türk Psn Çift Hak 20 tl. Air Conflicts: Secret Wars Türk Psn Çift Hak 10 tl. Kona Türk Psn Çift Hak 10 tl.... Mesaja git »
Kampanya Detayları : CEPTETEB'in 3. yaşına özel işte 3. sürprizimiz! CEPTETEB Kredi Kartı'na başvur, onaylanan kartınla 10 Haziran’a kad... Mesaja git »
Air Conflicts: Secret Wars Türk Psn Çift Hak 10 tl. Kona Türk Psn Çift Hak 10 tl.... Mesaja git »
Air Conflicts: Secret Wars Türk Psn Çift Hak 10 tl. Kona Türk Psn Çift Hak 10 tl.... Mesaja git »
bu pembe kartların olayı nedir? kullanmazsak bir daha ki aya devrediyor mu.... Mesaja git »
Planet of the Apes: Last Frontier Türk Psn Çift Hak 20 tl.... Mesaja git »
Planet of the Apes: Last Frontier Türk Psn Çift Hak 20 tl.... Mesaja git »