Tüm forum halkına selamlar. Arkadaşlar 5 gün öncesinde kulaklık almaya karar vermiştim. Oyun ve müzik için bir kulaklık! Steelseries siberia 800,... Mesaja git »
Asus pg278q almaya karar verdim. En ucuz 2550tl. Fiyat konusnda daha esnek olan bir yer biliyor musunuz? 2200-2300 civarlarında.... Mesaja git »
Teşekkür ediyorum arkadaşlar, alacağımız ürüne karar verdik.... Mesaja git »
sa arkadaşlar. monitör almayı düşünüyordum ve aklımdaki modellerden en ağır basanı bu modeldi. lakin baştan sona konuyu okudum ve nvidia için bu monit... Mesaja git »
hocam konu için öncelikle teşekkür ediyorum. elimde bulunan ve yaklaşık 2 aydır kullandığım razer mamba mouse ile ilgili gördüğüm bütün hatalardan b... Mesaja git »
Sa arkadaşlar. Öncelikle acil olduğu ve özelliklerden tam olarak anlamadığım için sizlerin değerli fikirlerini almak istedim. Hafta içi günde 5-6 sa... Mesaja git »
tüm forum halkına selamlar. arkadaşlar genelde point blank, cs-go, cod ve battlefield oyunlarını oynuyorum. ve bu oyunlar için bir monitör almak ist... Mesaja git »
Tüm forum halkına selam olsun. Başlıkta belirttiğim Razer Tiamat 7.1 kulaklık arıyorum. Az kullanılmış, sıfırda olabilir, herhangi bir sıkıntısı olm... Mesaja git »
250 TL bütçem var arkadaşlar. mortal kombat x, street fighter ve tekken ve tarzı oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratmayacak ya da bu tür son çıkan oy... Mesaja git »
arkadaşlar yeni almış olduğum razer mamba 2012 Mouse da dpi sıkıntısı yaşıyorum. tek profil oluşturmama rağmen 1000 dpi da bile Mouse sanki 6400 yap... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim ürünü almak istiyorum. Referansı bol olan arkadaşlardan alacam bilginiz olsun. Önceliğim sıfır ürün almak ve verebileceğim max ... Mesaja git »
Kozmetik olarak sıfıra yakın faturalı garantili ve kutulu Logitech G710+ arıyorum. Referansı çok olan arkadaştan alacam bilginiz olsun. Verebileceğim ... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim ürünü almak istiyorum. Referansı bol olan arkadaşlardan alacam bilginiz olsun. Önceliğim sıfır ürün almak ve verebileceğim max... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim ürünleri almak istiyorum. Alacağım arkadaşın referansı bol ve güvenilir birisi olması önceliğimdir. verebileceğim fiyat mouseta s... Mesaja git »
ALINDI
konusunu başlattı
(4 yıl önce)
Öncelikle herkese sa. Aradığım marka öncelikle gigabyte g1 gaming, evga ftw+, asus strix Kesinlikle cw sorunu olmayacak, kart sıfır gibi olup k... Mesaja git »
Başlıkta da belirttiğim gibi acilen GTX 970 serisi ekran kartı arıyorum. Son çıkan oyunlarda dahil olmak üzere CW sorunu olmayan, kutulu, garantili,... Mesaja git »
1155 PİN ANAKART ARIYORUM Z77 SERİSİ VE KUTULU OLMASI ŞARTTIR. REFERANSI AZ OLAN YA DA OLMAYAN ARKADAŞLARDAN ÜRÜN ALMAK İSTEMİYORUM, HAYIRLI GÜNLER.Si... Mesaja git »
anakart+işlemci+monitör+ssd ye talibim, fiyat belirtirseniz özelden sevinirim.... Mesaja git »
Anladım teşk ederim. Monitörü değiştirme ihtimaline karşı elimdeki msi gtx 680 tf3 ü gtx 980 ile değiştirmeye karar verdim. Yardımcı olmaya çalışan ar... Mesaja git »
Cümleten hayırlı günler arkadaşlar. Şuan elimde Philips 247EDAD model 60 hz monitör bulunmakta. Bu monitör ile birlikte tam verim alabileceğim bir ekr... Mesaja git »
İleride yapabilirim diye işlmenci ve anakart olarak o parçaları seçtim hocam.... Mesaja git »
Bilgisayar toplama işinden fazla anlamadığım için buraya yazarak sizlerin değerli fikirlerinizi ve bilgilerinizi almak istedim. Şimdiden yardımcı ol... Mesaja git »
başlıkta da belirttiğim gibi Kingston HyperX 3K (550-510) SSD arıyorum. ürünün kutulu, faturalı ve sıfır gibi olması şarttır. ürünü taksitle alabi... Mesaja git »
Cooler Master COSMOS SE kasa arıyorum. psu istemiyorum boş olarak arıyorum. sıfır gibi, kutulu, herhangi bir sıkıntısı arızası olmayan bir kasa isti... Mesaja git »
başlıkta belirttiğim gibi i7 4790k işlemci ve msi z97a gaming 7 anakart arıyorum. yeni sistem için gerekli bu 2 malzemeyi ya ayrı ayrı alacam ya da 2s... Mesaja git »
Teşk ederim hocam yorumun için. Dediğin doğru kesinlikle. Bu yüzden kingston hyperx 240 gb (550-510) almayı düşünüyorum. Sistem konusunda hocam 2 . Si... Mesaja git »
Ewt hocam şuan elimde ekran kartı o var, psu da aynı şekilde. Gtx 980 ya da r290x alabilirim ekran kartı olarak ama bu sefer 2 nci sisteme yanaşamayab... Mesaja git »
arkadaşlar sistemimi değiştirmem gerekiyor ve 2 sistem arasında kaldım. sistemleri kurmam da etken olan neden bilgisayarın oyunlarda kasması, oyun... Mesaja git »
arkadaşlar sistemimi değiştirmem gerekiyor ve 2 sistem arasında kaldım. sistemleri kurmam da etken olan neden bilgisayarın oyunlarda kasması, oyunda... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar vx239h ya da vx279h monitör arıyorum. Dikkatinizi çekmek isterim, ürün modeli; vx239H ya da vx279H serisi. Aradığ... Mesaja git »
http://www.hepsiburada.com/asus-vx239h-23-5ms-analog-2xhdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD800983?productId=bd800983&categoryId=60000209&wt_gl=cpc.elk.bi... Mesaja git »
Belirttiğim markada 1920*1080, hdmi dvi girişli, max 5 ms ve 23-24 inç pc monitörü arıyorum. Sanal pazar önceliğimdir. Verebileceğim max fiyat 300tl d... Mesaja git »
Öncelikle herkese s.a Asus, aoc, benq ya da lg marka 22-23 inç 1-2 ms hdmi girişli 1920*1080 çözünürlüklü LED pc monitörü arıyorum. Garantili, kutu... Mesaja git »
ASUS MX239 ya da ASUS MX279 model monitör arıyorum. satan arkadaşlar telden ulaşırlarsa sevinirim. tel:05325811909 LÜTFEN referansı fazla olan ark... Mesaja git »
g500s için fiyat takip, bekliyorum hocam güzel bir indirim... Mesaja git »