Plati'den alıp gelip burda satmak da güzel işmiş kardeşim tebrikler.... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim oyunların olduğu origin hesabıma karşılık overwatch hesap ya da key arıyorum. Referansı olan arkadaşlara ilk ben verebilirim.Mesa... Mesaja git »
Uncharted 4 türkçe dublajlı , temiz kutulu , çiziksiz bulunuyor elimde. Yalnızca takas düşünüyorum. Takas için önceliğim battlefield 1. Duruma göre üz... Mesaja git »
GÜNCEL. Lig de artık önemli değil arkadaşlar bronz hesap da alıyorum.... Mesaja git »
Arkadaşlar forumu araştırdım ama genelde hesaplar satılmış. E-mail v.s. bilgileriyle birlikte lol hesabı satan bi arkadaş arıyorum.Kostüm v.s. olması ... Mesaja git »
2 yıllık konuyu hortlatmışsın tebrik ediyorum. O zaman arkadaşlara ben tam olarak kendimi anlatamadım bi anlam karmaşası çıktı aramızda. Sonuç olara... Mesaja git »
Star Wars Battlefront bulunduran bir hesap arıyorum. Ekstra bir oyun olmasına gerek yok. Tercihen oynanmamış ya da az oynanmış arıyorum ancak diğer tü... Mesaja git »
Birinin demesine gerek mi var artık? Çabalar ve kalan zaman ortada. Her an beklemek lazım artık duyurulmasını.... Mesaja git »
Sorun gelecek oyuncunun iyi ya da kötü olması değil. Diğer isimler geçmese zaten böyle tepki çekmezdi ancak söylenildiği gibi 2 hafta önce bedava olan... Mesaja git »
Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. 2 ürün aldım hiç bir sorun çıkmadı.... Mesaja git »
Selam arkadaşlar, elimde şu an son çıkan pc oyunlarının Aktivasyon Keyleri bulunmakta uygun fiyata satmaktayım Assassin's Creed - Syndic... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim gibi içinde NBA 2K16 olan steam hesabımı satıyorum.Oyunu 4-5 saat civarı deneme amaçlı oynadım başarımlar falan açılmadı.Hesapta ... Mesaja git »
Kendisinden 1 adet Nba 2k16 aldım. Gayet ilgili ve dürüst bir satıcı. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.... Mesaja git »
Cidden şurda konuşan ''sahte Fenerli''lerin yaşlarını merak ediyorum.Karşıma bir argüman koymuyorsun.Seninle alakası olmayan konuya dil uzatıyorsun ... Mesaja git »
''Ezeli rekabet mi? Ne zaman fenerbahçe bizi kendi sahamızda kalecisiz 10 kişiyle, kaleye Kezman veya Anelka'yı geçirerek yener işte o zaman ezeli r... Mesaja git »
Bak işte onu doğru söyledin aramızda ezeli rekabet falan yok. Sergen'in o meşhur sözünü tekrarlamama gerek yok değil mi ?... Mesaja git »
Monster Tulpar T5 V4.1 satın aldım. Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.... Mesaja git »
Selam arkadaşlar , iyi forumlar.Başlıkta belirttiğim gibi max 4200 TL'ye bir laptop önerisi bekliyorum.Cihazı alış amacım oyun olacak.İsteğim güncel v... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim gibi standart NBA 2K16 arıyorum arkadaşlar.Uygun fiyata satan arkadaşların pmlerini bekliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yo... Mesaja git »
Pmlerinizi bekliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Her yerde azınlık olmaya alışmadın mı hala renkdaş.Boşver 700 mesaj olsun onlar , biz az ama öz olalım.... Mesaja git »
Gomez karşı karşıya vurdu kaleci ayağıyla çıkardı 3000 geliyordu olmadı... Mesaja git »
Tolga çok yerinde müdehaleler yaptı nazar değmesin inşallah.... Mesaja git »
Lan oglum atın şu 3000'i artık çatlatacaksınız adamı... Mesaja git »
Lan oglum atın şu 3000'i artık çatlatacaksınız adamı... Mesaja git »
Q7 kaçırdı be 3 oluyordu ne güzel.Neyse canı sağolsun.... Mesaja git »
Başlıkta belirttiğim gibi içinde Battlefield Hardline olan bir origin hesabı arıyorum.Satan arkadaşların pmlerini bekliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her... Mesaja git »
Tamam çekemiyorsunuz da bu kadar da üzmeyin oğlum kendinizi mazallah hasta olursunuzm... Mesaja git »
4 geldiii. Aynı adamlar sahnede. Beyaz futbolu büyük heyecanla bekliyorum.... Mesaja git »
Gökhan işte ya. Harika pas , bencil davranmadı. Helal koçlar.... Mesaja git »
Şu Gomez'e adam gibi 1 tane top indiremedik arkadaş ya.... Mesaja git »