Bir sabah ansızın ben de offline oldum ve sizden farklı olarak Fiziksel durum Kapalı gözüküyordu. Muhtemelen ttnet kutusuna müdahale edilmesi gerekiyo... Mesaja git »
Tavadaki kurbağa misali, birden 8 kuruş zam yapmak yerine böyle 1 kuruş 2 kuruş yaparak, haber olmadan sıyrıldılar. Hükümetin kafası çalışıyor bu konu... Mesaja git »
Hocam konu içerisinde de yazıyor mesajlarda, konunun kendisinde de yazıyor. abak.tarik ile bir çok kişi güzel alışveriş yapmış olabilir, ben benimle y... Mesaja git »
İ5 4200u
HD8750m 2GB
8 GB 1600mhz ram
320GB HARDDİSK
Fiyat>>:: NighTBlues arkadaşımıza satılmıştır Bataryası rahat 1 saati çıkarmaktadır.
Win... Mesaja git »
Anakartı bozuk olan Msi ge70 notebookumu parça parça satmaya karar verdim. İşlemci hdd ram hariç hepsi satılıktır. Msi ge70-0nd modelidir 3. nesil GT... Mesaja git »
Hocam konuda yazıyordu inanamamıştım ama konuda yazanı aynen tekrarlamışsınız. Önce kendiniz 1 saat uğraştığınızı söyleyip, daha sonra 50tl temizletme... Mesaja git »
Kargo alıcıya aittir önceki sistemden tek bu kaldığı için ucuzdur.Macunu üzerinde ilk kullanısından satılık. Stock fan her şeyi temiz. Sistem Notu : B... Mesaja git »
Ayrıca sayende, konu googleda baya indeks yiyor. Bir çok keyword oldu sayende Ekleme: Kargo tutanaklarını da paylaş ayrıca, yazılanlardan farklı ne ... Mesaja git »
Artık araştırıyor ve elinde olduğu zaman çatır çatır kanıt sunuyor olman olumlu bir gelişme Tekrar madde madde gidelim. - Öncelikle tabii ki ben de i... Mesaja git »
Hocam konuyu okuduysan zaten kargo tutanaklarının falan yalan olduğunu göreceksin. Ben tekrar paylaşayım bu şahsın kendi yazısını da, hangi tutanak va... Mesaja git »
Okuduğunu anlamak diyoruz, oku diyoruz, ama nafile. Sana küfür ediyorsun haksızsın diye olmuş mu? Sürekli küfür edip, hakaret ve tehdit etmen seviyeni... Mesaja git »
Yaş olarak senden oldukça ufağım, bana çocuk demenden de zerre gocunmam, nitekim çocuklar kadar masum ve temizi yoktur hayatta. Fakat sen istesende s... Mesaja git »
Hocam yazdığınız yazıda 2 anlam var, anlamadığım için teyid etmek istiyorum. Ucuza iş kovalayacağım diye, işini layıkıyla yapmayanlarla mı karşılaşmam... Mesaja git »
Okumak önemli diye konumda da defalarca söylemiştim, savunduğun arkadaşa ve sana. Ne güzel en azından bir konuda hemfikiriz. Okumak lazım. Fakat okuma... Mesaja git »
Okumayı sevseydin, %10 başarısızlık oranını önemseyebilirdin. Başkalarına karşı yaptığın iş ile değil, benimle olan işle ilgileniyorum, sen iletişim ... Mesaja git »
Tabi :) ilgili konun iletişim problemi yaşayan insanlarla dolu. İletişim probleminin asıl sebebi; okumamak, okuyamamak.... Mesaja git »
Böyle şeyler yazıp sonuna aklınızca beni suçlar şeyler yazınca kendinizi haklı mı görüyorsunuz? Taksit Taksit yazayım madem anlamakta sıkıntı var. - B... Mesaja git »
Hocam dediğiniz gibi, bir hizmet bekliyorsunuz ve karşı tarafın, o işi hayrına yapıyormuş muamelesiyle karşılaşıyorsunuz. Ortada gerçekten suistimal v... Mesaja git »
Dikkat edersen tüm mesajlarına bir şeyleri kanıtlayarak cevap veriyorum. Benim gasp ettiğim ürünler sanırım şu kutu içerisinde bahsettiğin ürünler. Ku... Mesaja git »
Görüldüğü üzere kendisinden uzak olmam için türlü türlü sözler söylüyor fakat gerçekten öyle mi istiyor? Hadi eski paylaştığım şeyler eski, silind... Mesaja git »
Tam bir siyasetçi ağzı konuşmalar, hakaretler, iftiralar ve üste çıkmaya çalışmalar. Önce eşinize laf eden kişiye Naber diye giriş mi yapıyorsunuz?... Mesaja git »
Evet eğitime önem veririm, Meslek lisesinden mezun oldum, yani bir nevi ben de teknisyenim ki, 2011 yılında teknisyenlik yaptım. Yukarıdaki arkadaşa t... Mesaja git »
Aynı şeyleri tekrar konuşalım peki. Beni gasp ile suçluyorsunuz, fakat alışverişin yüz yüze gerçekleşmediğini söylüyorsunuz. İstanbul'dan Elazığ... Mesaja git »
Demek ki whatsapp konuşmaları ile kanıtlamasak neler olacak, Birisi 3 kere ayrı kargo yapıp benim ürünlerimi göndermez, sanki ondan fazla ürün istemi... Mesaja git »
Teorik olarak haklısın hocam, fakat bilmediğin şey şu ki; ülkemizde "resmi tatil" olan 19 Mayıs Günü "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı... Mesaja git »
Sana 3 5 mesaj önce, bizim gibi boş beleş, çoluk çocukla uğraşmak yerine vaktini ailenle geçirmeni tavsiye etmiştim. Ben de 95 doğumlu teknisyenden bu... Mesaja git »
İşleri büyüttün demek, hayırlı olsun. Değerli eşya taşımayalım yanımızda o zaman.... Mesaja git »
Şimdi seviyene inip, tehditine karşılık mı vermem gerekiyor? Duygusal adamsın fazla uzaklaşma ailenden, sonra ağlıyorsun, üzülüyorum. Sen ergen göğsü... Mesaja git »
Bir şeyler yazardım ama; duygusallaşıp, ağlamandan korkuyorum. Burada tanımadığın insanlara boş beleş diye yorum yapacağına, vaktini işine harca ki, a... Mesaja git »
asus n53sv i5 2 nesil 500 gb hdd 2gb nvidai 540m ekran kartı 4 gb ddr3 ram bataryası bitik başka sıkıntısı yok temizlik açısından klavyesi biraz eskid... Mesaja git »
Teşekkürler, bunu konusunun altına yazmak görülmesi için daha yararlı olacaktır. Geçmiş olsun.... Mesaja git »
Konuda tüm konuşmaları paylaştım, ayrıntılı olarak tek tek herşeyi açıkladım. Upuzun bir yazı yazdım. Fakat okumadan gelip burada "iftira" d... Mesaja git »
Herkese Merhaba, Cihaz bir yakınıma aittir, ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. - Cihaz ile daha önce oyun oynanmadığı için GTA 5 yükleyip deneme... Mesaja git »
Öncelikle herkese merhaba Leptopu fazla anlatmaya gerke yok bilen bilir Msi marka R9 290x ekran kartlı aşagıda ozellikleri yazan leptop tüm testlerden... Mesaja git »
Bu cihazın bu fiyata hala satılmamasından anlaşılıyor ki kimsenin cebinde nakit para yok.... Mesaja git »
silinebilir
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(10 ay önce)
Şu okumayın, diploma sadece kağıt diyen arkadaşları benim mesleğimde olan arkadaşlar, dikkate almasınlar lütfen. Eğer Yazılım alanında gelişmek istiyo... Mesaja git »
Sizin mesajınızdan sonra tekrar konuyu okudum, tekrar sinirlendim hocam, bir de utanmadan; onurdan, haysiyetten bahsetmiş. Adamda da suç yok aslında, ... Mesaja git »