Sen mi ısmarlıyon usta ? Bu olay nedir ne değildir, kod mu yolluyorsun başka bir olay mı var. Ödeme nasıl vs bir açıklama bekliyoruz moruk... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: c_e_m22 Merhaba arkadaslar, bir sigortaci olarak Tutanak ve kusur durumuna iliskin net soyleyebilecegim su ki; komisyon tara... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: wehrmacht mesele bir ticari ise sakın tedbiri elden brakmayın kendi 1 lirası gitmesin diye sizin arabanızı dahi yakar bu ins... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa. Daha detaylı anlatayım Gittiğim yol tek yön gidiş geliş olan bir cadde, yani yolun ortasında kapalı bant çizgi ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa. bu konuya rastlayınca benim de başıma gelen birşey aklıma geldi, şu durumda benim hatalı olduğum kararı çıktı bir ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: KrM's Bu arada bir bilgi daha verim;Dava açıcaksanız kazanacağınızdan emin olmaya bakın.Daavayı kaybettiğiniz vakit karşı ta... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Elmanders Geçmiş Olsun. Sağolun hocam... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy Orijinalden alıntı: k6we1 Orijinalden alıntı: hicranyarası aynı olay bızımde başımıza geldi.İnan... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hicranyarası aynı olay bızımde başımıza geldi.İnanın 6 aydır avukat kapısında mahkeme salonlarında sürünüp duruyoruz.Mahkeme... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: amadeus99 boşuna itiraz etmeyin her halükarda suçlu siz çıkarsınız bu kazada. açıkçası suç sizin zaten, kör nokta bahane ola... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: KrM's şöyle bi açıklama da ben yapayım.Sağdaki aracın haklı olduğu durumlarda arka lastik hatta tamponun yanına da vursa... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mariolaw Orijinalden alıntı: k6we1 Orijinalden alıntı: @p4p800se Geçmiş olsun, fotoğrafdan anladığım kadarı ile ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy Eğer haklı olduğunuza inanıyorsanız mahkemeden delil tespiti için dava açabilirsiniz ve küsur oranını belirle... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bymami78 itiraz tramere ben bu hafta suç oranımı degiştirdim itiraz ile. sigorta şirketin aracılıgı ile başvurabilirsin .3 i... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: @p4p800se Geçmiş olsun, fotoğrafdan anladığım kadarı ile sagdan gelen aracın önceliği olmasına rağmen kontrolsüz gelen sizsi... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE Tutanaklarda '' ben suçluyum '' veya '' o suçlu o geldi vurdu'' diye birşey yazması hiçbir anlam ifade etmez.Olay ... Mesaja git »
Merhabalar. 29 Aralık 2012 Cumartesi günü şahsımıza ait aracımıza, bir taksinin sağ ön tekerden çarpması sureti ile bir kazaya maruz kaldık. Sağ ö... Mesaja git »
-
konusunu başlattı
(7 yıl önce)