Google Huawei Desteğini Çekti Mi?
Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum ve 1 Ocak 2024 tarihinden beridir Play Store güncellemesi alamıyorum. Sürekli bir hata oluştu lütfen sonra deneyiniz uyarısı veriyor. Bu şekilde hata alan var mı?
64/1-A2 TRAFİK CEZASI NEDİR? NASIL İTİRAZ EDİLİR?
e devlette gezinirken plakaya ceza yazıldığını gördüm. İnternetten araştırdığımda
64/1-a/2
Geceleri, yerleşim birimleri dışında ve içinde karayollarındaki karşılaşmalarda, bir aracı takip ederken, bir aracı geçerken yan yana gelinceye kadar, gündüzleri ise
görüşü azaltan sisli, yağışlı ve benzeri havalarda yakını gösteren ışıkların yakılmaması
diye geçiyor. arabada zaten gündüz farı otomatik yanan farlar herşey mevcut. 2 ayı geçmiş ama tebliğ de edilmedi. Nasıl itiraz ve iptal ettirilir bu ceza?
Serenis Hotel
Bu konuyu bu saatte buraya yazmamın sebebi Serenis Hotel dir. Olurda bir daha başkasının başına birşey gelirse resepyona kolayca ulaşabilsin diye. Gecenin saat 3 ü kendini bilmez bir tur şirketi bu otelin kapısının önünde 20 dk dır gır gır gır gır gır gır gır gır gır dır dır dır otogar gibi otobüs çalıştırıyor. Gece vakti uyuyan mı var dinlenen mi var çocuk mu var yaşlı mı var düşünen yok. Gelirsin yolcunu indirirsin veya bindirirsin gidersin motor çalışır beklemenin derdi nedir?
Otelin ne suçu var doğrudan suçu yok tabiki ama boş beleş Bi aracı 20 25 dk beklemesine neden izin verir? Oteli arıyorsunuz çağrı merkezi mi yaptılar neyse artık hizmet vermiyormuş bu saatte. Hizmet vermiyorsun da çevreyi rahatsız ediyorsun gır gır gır gır. Resepsiyona ulaşmak için telefon numarası bulmak zor. Daha da zor olsaydı gecenin 3 ünde janfarmalık olacaktık artık. Neyse resepsiyona ulaşmak gerekirse serenis Hotel resepsiyon numarası 02427561500 bu numara direkt resepsiyona ait. Olurda bir şekilde birisi aramak isterse serenis, Hotel, resepsiyon, numarasını, 02427561500 dan kolayca ulaşsın diye yazıyorum buraya da.
Sinirli ve uykulu halimle nasıl buldum numarayı bilmiyorum ama duruma şaşıran resepsiyonist orada çay kahve içen şoförü uyardı da 3 dk sonra otobüs hareket edip gitti. Ne bir yolcu aldı nede başka bir şey. Olan bizim uykuya oldu anlıcanız.
Ankara İstanbul Otobanı
Garanti posu bulunan TOTAL istasyonlarından 4X125 tl akaryakıt alımına 40, ödemenin birini temassız veya qr ile yaparsanız +10 toplamda 50tl bonus veriyor.
TOTAL'in kendi sahip olduğu istasyonlarda normal satış fiyatından 20 kuruş düşük satıyor.50 lt lik bir depoda 10 tl de oradan kazanç sağlanabilir. herkes için geçerli olmasa da eğer güzel enerji'nin kendi istasyonuna denk gelirseniz toplamda 4 kere yakıt alımında 70 tl kazanabilirsiniz.
Garanti Bankası – Bonus ile 16 Kasım 2020 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında, sadece Bonus üye işyeri istasyonlarımızda geçerli 50 TL bonus hediye! Üstelik BonusFlaş üzerinden mobil ödeme veya QR kod ile yapılan ilk 125 TL ve üzeri alışverişe ilave 10 TL değerinde bonus!
TOTAL istasyonları ve Garanti BBVA işbirliği ile gerçekleşecek bu kampanya çerçevesinde, Bonus ile anlaşmalı istasyonlarımızdan farklı günlerde yapılacak, tek seferde 125 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ve otogaz alışverişine Bonus üye işyeri istasyonlarımızda geçerli SMS ile katılımda 40 TL, BonusFlaş ile katılımda ise 50 TL değerinde bonus verilecektir. Ayrıca, kampanya kapsamında BonusFlaş üzerinden mobil ödeme veya QR kod ile yapılan ilk 125 TL ve üzeri alışverişe ilave 10 TL değerinde bonus verilecektir.
https://totalistasyonlari.com.tr/dokumanlar/garanti-bonus-uye-bayiler-listesi.xls
dipnot: total sadece katkılı yakıt satıyor katkısız rafineriden çıktığı gibi satılan yakıtı mevcut değil. shell in vpower veya bp nin ultimate i ile aynı. bu nedenle katkısız yakıtlara göre bir tık erken bitiyor her katkılı yakıtta olduğu gibi.
ÇAĞRI GELİNCE KAPANMA PROBLEM ÇÖZÜMÜ
Herkese merhaba,
tuşlu eski telefonlarda yani java ile çalışan telefonlarda eğer ki arama-çağrı gelince, mesaj gelince telefon kapanıyor ise fakat siz karşı tarafı arayabiliyorsanız çözümü akla gelmeyecek kadar kolay. Hiç hard reset, fabrika ayarlarına geri döndürme, pil değiştirmekle uğraşmayın. çözümünü şans eseri çok eski tarihli bir yazıda bulduğum için buraya yazmaya karar verdim ki google aramalarında kolay bulunsun diye.
sorun tamamen titreşim ile alakalı. çok teknik detayını bilmiyorum ama titreşimi kapatınca sorun çözüldü. eğerki eski telefonlarda arama gelince kapanma sorunu yaşıyorsanız titreşimi kapatın. artık telefon çalınca kapanmayacaktır.
konya-alanya yolu güncel yol durumu. bu yolu kullanarak antalya ve alanya ya gitmek isteyenler için yolun nereleri tek şerit nereleri duble yol videodan görebilirsiniz. ayrıca alacabel tünelleri başlangıç ve bitiş noktaları ile tünel açıldıktan sonra devre dışı kalacak bölümü görebilirsiniz.
alacabel geçidi,
Türk Telekom mobil internet SSL sertifika hatası
|
İPhone 8 mobil İnternet sertifika hatası ve bağlanma sorunu.
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.201
İkinci El Bölümü Mesajları: 219
Konularının görüntülenme sayısı: 147.959 (Bu ay: 1.620)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.844 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic