Trend yaratan markadan trend peşinde sony ye. Ekranı 2 ye 1 yapıp tuğla kalınlığında bırakmak.... Mesaja git »
Arkadaş... Bildiğin salt & pepper noise'ı almış smooth edip uygun olduğunu düşündüğü order statistics filter'ı alıp fotoya uygulamış.Yapay zekayı da ö... Mesaja git »
Bu bildirim bana 3 aydır geliyor. hatta arkadaşlara gösterince de alla alla tepkisi alıyordum.... Mesaja git »
Benim kullanma sebebim superonline nın verdiği modem in sürekli bağlantıyı düşürüp hücresel bağlantıya bağlanması youtube izlerken cart diye.HG255s pi... Mesaja git »
Başka bir sitede Bluetooth 4.2 ye sahip olduklarını gördüm. Arkadaş Quad DAC koyup 4.2 koymak nedir?Lütfen yanlış bilgi olsun.... Mesaja git »
Karşıdan Karşıya geçerken gecenin köründe sağına soluna bakmamak süper ya. Hadi adam görünmeyen bi yerden geçiyor, arabanın farları var be birader sen... Mesaja git »
50mbit gece kuşum bu ay bitiyor.Yerine 50mbit 100gb akıllı paket vermek istiyorlar(kota bitince internet kesiliyor) aynı fiyata(69TL).Eğer taahhüt ver... Mesaja git »
Sony yazısını ve standart kullandıkları renk paletini 20 milyarıncı kez görünce filmden umudum gitti bile.... Mesaja git »
Demek ki iphone alıcısının bile bi tavan fiyat limiti varmış. Bunu da gördük.... Mesaja git »
Sony nin yapamadığını yapmış Razer helal len.Öndeki boş alanları böyle doldurucan Sony kardeş bak feyz al.... Mesaja git »
Sense8 izleyicisi olarak herhangi bir Netflix dizisine bağlanamamayı öğrendim.Size de tavsiye ederim.... Mesaja git »
Oyunlarda intel iyi eyvallah da oyun açınca arkada ne varsa ölüyor bende.i5 3570k 4.5ghz de bir tane yeni oyun açtın mı arkada discord bile çalışamaz ... Mesaja git »
Ne zaman bu tüp haberleri görsem aklımda benim devlete bakıp"Öp,öp,öp,öp doyamadım!" diyesim geliyor.... Mesaja git »
Turkcell yıllardır bu boku yapıyor ki.Başta 6 gb gençlere internet diyor, detayda 3'ü gece 12 den sonra çalışır yazıyor.Ama arama motorlarında vs. diğ... Mesaja git »
Antep'te dağın başında 24mbit verebilip, izmir de oyaksitesinde 16mbit verebilmesiyle operatör siyasetinin nelere sebep olabildiğini gösteriyor.80 lir... Mesaja git »
Nası yazı paylaşılır instagram da denilmiş. Yaz yazını paylaş ekran görüntüsünü.yerin yetmiyorsa altta ilk yorum olarak istediğin uzunlukta yaz ... Mesaja git »
Her hafta duyuru bu nedir arkadaş. Bir plan programınız olmaz mı?Intel ci arkadaşlar bence i7-7999XE yi bekleyin çok da şey yapmayın bu haberleri. ... Mesaja git »
Tamamen katılıyorum.Z5 den sonra Z ler bitince direk aklıma"ulan adamlar cart diye seri bitiriyolar, yarın HE serisini alsam devamı gelmeyecek öksüz g... Mesaja git »
isimler acayip saçmayalamaya başladı.Z1,X1,XZ1,ZX1 bu ne arkadaş.... Mesaja git »
Bıçak satışı yasaklansın adam öldürülebilir.Telefonlar yasaklansın insanlar uyuşturucu alabilir...
Böyle bir kafa var mı?Koca sitede bir ya da birkaç... Mesaja git »
Yeni soğutmanın, diğer soğutma teknolojilerine göre kıyaslaması olmalıydı.Ürün ilgimi çekti fakat Asus 1070 var arkadaşta ve ölü gibi ses yok.Mesela b... Mesaja git »
Di mi?Madem FB Lite var,bi de bu var.Direk FB Süper diye birşey yap 2 uygulama da olsun.... Mesaja git »
Bunun benzerini Google da yapıyor.Normalde 2 gün gitmesi gereken pil, bazen bir günde bitiyor.Yatan telefonu açıp tüketime bakınca "Android OS".Wifi d... Mesaja git »
55 mb bile tartışılır.Ram kullanımı facebook prorgramlarının inanılmaz hala.Lite,Super Lite,Turbo Lite diye gider bu iş.... Mesaja git »
Puhu TV nin dizisi Fi yi izledim.60 dakkayı bile dolduramamışlar.2 dakika boyunca camdan dışarı bakan adam, okulun merdivenini çıkan adam vs. ile dolm... Mesaja git »
Belediye demek, rüşvet demektir.130 villa olan sitemize, yanımızdaki köyden SU hattı çekmek için sitemizin belediye başkanına verdiği rüşvet bunun kan... Mesaja git »
Haber ne diyor sen ne diyorsun bilader.PS Now da oyunları indirip cihazında oynatsa(PC de olmaz ama PS4 te mümkün olabilir) çok daha fazla abonelik ... Mesaja git »
Hükümetten kime sorsan ekonomi iyi devlet iyi vs. ama vergilere çakıyorlar.Yermiyiz lan biz!... Mesaja git »
En büyük handikapı, bir dizinin tüm sezonu yayınlana kadar netflix e gelmiyor.E ben Mr.RObot un hepsinin bitmesini mi bekleyecem kardeşim açar her haf... Mesaja git »
Full HD,3D'SİZ,45-55 inc OLED ekran satın be.Bi fark yaratın piyasada.Türk televizyonları hem içerik, hemde 4k yayın konusunda sıfır.Bunu alıp film iz... Mesaja git »
Aynı şeyi swarm foursquare için ben diyordum.Sonra fark ettim ki insanlarla tanışmana yarıyor.Düşünün Amerika Göç Departmanı İnstagram,Snapchat gibi... Mesaja git »
Dediğin konuda haklısın.1060 Strix amazon da mevcut değil fakat MSI GTX 1060 GAMING X 6G sipariş etmek isterseniz şu anda (dolar 3,04275065 tl) sade... Mesaja git »
Komedi fragmanı gibi olmuş.Filmde komediyse açıkcası biletimi alır izlerim.Yoksa baydı dünya kurtarmaca olayları.
Batman in kostümü trol kostüm gibi ... Mesaja git »
Arkadaş niye sürekli bir değişiklik çabasındasın? Z serisi gittikçe adam oluyordu.Tek numaralılarda Compact çift numaralarda da Tablet Compact çıkıyor... Mesaja git »
Şunu yapmayın artık ya.Bir şey denildi diye onu tarafa koyup, kişiye indirgemeyin. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem Geri kalan ... Mesaja git »
GTX1080 in ne işe yaramadığını bilen kaldı mı?Başındaki 5 dakka açıklamayı anlatmaktan siz bıkmadınız sanırım.... Mesaja git »