Bildirim
@m.gokmen
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
En az 100 Teknoloji Forumu Mesajı Yazdı
"yüzbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
m.gokmen (Murat) · Ekran Kartı altına konu açtı.
11 yıl
SİLİNEBİLİR
|
m.gokmen (Murat) · Ekran Kartı altına konu açtı.
11 yıl
6950 ye 6970 room atamamak lütfen yardım
|
m.gokmen (Murat) · USB bellek/Harici Depolama altına konu açtı.
12 yıl
WD My Book 3TB yere düşme
m.gokmen (Murat) · Konu Dışı altına konu açtı.
12 yıl
Hepsiburada ile yaşadığım mağduriyet
|
m.gokmen (Murat) · Sistem Tavsiyeleri altına konu açtı.
12 yıl
SİLİNEBİLİR
|
m.gokmen (Murat) · Kasa/Güç kaynağı altına konu açtı.
12 yıl
HAF-X kasa fanı tavsiyesi
|
m.gokmen (Murat) · Türk Telekom (TTNET) altına konu açtı.
13 yıl
Kota denen illetten kurtulmak ne mümkün
|
m.gokmen (Murat) · Ram altına konu açtı.
13 yıl
Ram Takviyesi
|
m.gokmen (Murat) · Türk Telekom (TTNET) altına konu açtı.
14 yıl
ULTRANET LİMİTSİZ
|
m.gokmen (Murat) · Klavye, Fare, Joystick, Gamepad altına konu açtı.
14 yıl
Logitech G19 (Kahve Döküldü)
|
Hakkında
Forum İmzası:
| | Intel i5 2500k | O.C 4.4CHZ | Asus P8P67Pro | | HIS 6950 2GB CrossfireX | | Corsair Force Gt 120GB SSD | | CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 | | 3X WD Green 3 TB İntellipower 64 Mb WD30EZRX | | Samsung PX2370 2ms Led Full HD | | Cooler Master HAF X Full Tower Case | | Logitech G19 Keyboard | | Asus DSL-N55U Dual-Band Wireless-N600 Gigabit 2xUSB | | Battlefield4 : TR_MuRo19 | |
Forum İkinci El İmzası:
| | Intel i5 2500k | O.C 4.4CHZ || Asus P8P67Pro | | HIS 6950 2GB CrossfireX | | Corsair Force Gt 120GB SSD | | CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 | | 3X WD Green 3 TB İntellipower 64 Mb WD30EZRX | | Samsung PX2370 2ms Led Full HD | | Cooler Master HAF X Full Tower Case | | Logitech G19 Keyboard | | Logitech G700S Mouse | | Logitech G500 Mouse | | Razer Goliathus Speed Edition | | WD My Book 3TB 3.5" USB 3.0 | | Asus DSL-N55U Dual-Band Wireless-N600 Gigabit 2xUSB | BF4:TR_MURO19 |
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 567
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 567
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0 

yine aynı zıkkım 3MB sabitlemişler hattı kota doldu diye aradım müşteri hizmetlerini kontrol ettirdim doğrudur hız kaybınız var diye arıza kaydı oluşturttum herneyse tabi aralıklarla kontrol ettim hala aynı hızda devam
patladım o an üzerime kaynar sular döküldü ya afedersiniz ama siz neyin muhabbetındesınız ben 2gun once tarife değiştiriyorum tarifem değiştiği halde o lanet olası zıkkım adil kullanım kotasına yine yakalanıyorum hızımı yine sabitliyor kotayı aştım diye tamam efendım tekrar arıza kaydı acalım vs.vs. su Taahhüt bittiği günü dört gözle bekliyorum yokmu bunların daha birüst birimi görüşecek eminim bu olay bana ay sonuna kadar patlar en az bir ay fatura tutarı cıkarır telefona
LCD panel tuşları calısmıyor ve solda profil geçiş tuşları m1 m2 m3 tuşları calısmıyor diğer bütün tuşlarda herhangi bi problem yok garantisi felan herşeyi war Logitech disbritörü penta bilgisayarmış bugün işlerden dolaya arayamadım ve suanda işdeym yarın sabah bırakıyorum içine sıvı kaçdığında garanti dışı kalırmı ..