Acil Yardım Mi12t Şarj OLMUYOR!!
Arkadaşlar merhaba. Tatildeyim plajda telefonu biraz fazla kurcaladım bugün. Şarja taktığımda şarj olmuyor. Şarj oluyor ikonu gösteriyor ama aşırı yavaş veya hiç şarj olmuyor. Hatta uyarı veriyor çok yavaş şarj oluyor kabloyla ilgili bir sıkıntı olabilir diye. İlk başta hiç şarj olmuyordu gidip geliyordu temassızlık var gibi. iğne ve pamuk kullanarak soketi temizledim. Şimdi çok yavaş şarj oluyor. Bulunduğum bölgede telefoncu da yok ne yapabilirim eldeki imkanlarla? Teşekkürler şimdiden.
Aile Hesabı arıyorum
Katılmak için bir adet aile hesabı arıyorum annem için. Ödeme için ben muhattap olacağım.
Çinden Elektrikli Scooter Almak
Çinden elektrikli scooter almak istiyorum alibaba üzerinden. Almak istememin sebebi ise daha güçlü modeller uygun fiyatlara geliyor. Gümrük işlemleri nasıl olur ? Daha önce deneyen var mı ?
Ya da çinden yakın zamanda gelecek arkadaşı olan var mı
Hoparlör çalışıyor sıkıntı yok fakat son güncelemellerden sonra birden bire görmez oldu.
https://prnt.sc/xv7alk Bu hatayı alıyorum.
Ses aygıtları altında hiçbir şekilde gözükmüyor. Devredışı bırakılmışlarda bile. Hertürlü driver güncellemeyi vs denedim olmuyor.
Anakart asus b360m ses kartı onboard. Bozulmuş olabilir mi durduk yere ?
Edit: Bios pilini çıkartıp taktım düzeldi. Muhtemelen windows güncelleştirmelerinden kaynaklandı sorun.
GSM Değişikliği
|
Panelde Temassızlık Var Gibi
|
Yeni Çıkmış Olan Adını Unuttuğum Film
|
Dizi Seçiminde Yardım
|
Mİ 9T PRO 128GB STOK SORUNU
|
Son Giriş: 27 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.125
İkinci El Bölümü Mesajları: 376
Konularının görüntülenme sayısı: 154.593 (Bu ay: 2.350)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.294 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic