SSL HATASI
Arkadaşlar 1 ay önce türkiye'e geldim vodofonedan hat aldım. Hiç bir şekilde binancetr ve coinmarket gibi sitelere giremiyorum. Bunu nasıl düzelteceğim bilen varmı ? hattan dolayımıdır eğer öyleyse hattı değiştircem.
peugeot 301 Motordan ses geliyor
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Arabadan pek anlayam bir insan sayılmam. Aracım 2014 modeldir. Aracım çalıştırıp sürmeye başladıktan sonra ön taraftan çok boğucu bir ses gelmektedir.
Sesi örnek olarak tarif etmek gerekirse; arabayı sürersiniz vitesi değiştirmeyip devir yukarı vurur ya beni değiştir diye aynı öyle bir ses geliyor. Sebebi ne olabilir teşekkürler.
Wow hesab sorunu
Arkadaslar dun US wow hesabi aktive ettim ve oyuna girdim oynadim. bugun tekrar girmeyi denedim ancak hesab aktive olmadigini soyluyor sebebi nedir ?
ulke degisikligi odeme metodu
Arkadaslar islerimden dolayi ulke degistirmek zorunda kaldim ve uzun bir sure meksikada yasiyacagim. Ayni sekilde blizzard olan odemeyi euro degilde mexico peso nasil degistire bilirim ? Odeme olarak cok fark ediyor.
İphone XR pil sorunu
Herkese merhaba, eylül 2 de sıfır iphone Xr aldım. Aldığımda gayet memnundum sıkıntı yoktu ancak son 1 haftada fark ettim ki pil su gibi bitmeye başladı. Pil sağlığı %99 gösteriyor.
2 aylık olan bir telefon bu kadar hızlı şarjının bitmedi normal mi ?
Yatirim Fonu
|
Classic Hesap Sorunu
|
Classic Wow ile alakalı sorum var.
|
İphone 6 Pil
|
Ucak Bileti Harf Hatası
|
Bilardoda ve hayatta önemli olan vuruş değil duruştur. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.602
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 43.899 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic