Adamlar, saftirik, dünyadan haberi olmayan bilgisayar başından oyun oynamaktan başka bir şey bilmeyen genç takımının oyunu alabilmek için bile yalan b... Mesaja git »
Allah'ın adı bir tek böyle zamanlarda aklınıza gelir. Zaten bu yüzden Allah yardımcınız olmuyor.... Mesaja git »
10 numara reklam. Kılıçdaroğlu ssk'yı yönetemediğini ve bu adamın koca devleti nasıl yöneteceğini anlatan bir reklam. Tabiki anlayana... Mesaja git »
Sorunu çözdüm. services.msc'den , işlev bulma kaynak yayımını bul ve başlangıç türünü otomatik yap ve daha sonra tamam de çalıştırada bas düzeldiğini ... Mesaja git »
Aynı sorun bendede var ve eski sürüme geride dönemiyorum... Mesaja git »
Şu et fiyatlarının yüksek olmasının en büyük sebebi mangalcılar yada 3 öğün et ile beslenen insanlar. Her yer köfteci ve steakhouse doldu taştı ve bun... Mesaja git »
Ülkemizde karaborsacılar ve yeni gençlerin bu işi yapmak istememesinden dolayı çok çıktı. Ama avrupada etin ucuz olmasının başlıca sebebi Aşırı şekild... Mesaja git »
Haklısın. Aile geçindiren bir insan için hele kiradaysa ve istanbulda ise Allah yardımcısı olsun. Bende 3000 tl maaş alıyorum ve hafta sonu ek iş yapı... Mesaja git »
Cevap yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım şu sondaki cümlene cevap yazayım. Asgari ücret bir kişinin geçinebileceği ücret üzerinden hesaplanır. Tüm... Mesaja git »
Samsung 3.1 m550 soundbar. Ürünü alalı 2 ay olmuştur. Kutusunda sıfır olarak durmaktadır teknosa garantisi vardır. Fiyatı: 750 tl'dir.... Mesaja git »
750 değil'de 1000 tl aşağısına 1 tane dolby atmoslu sistem gösterirmisiniz... Mesaja git »
Trt belgesel ve trt çocuk gibi önemli iki hd kanal aylardır yok. Bu kanlları neden inat ile koymuyorlar anlamadım... Mesaja git »
Merhaba. Bu ürünlerin kablosuz arka setini türkiyede bulamıyoruz. Acaba swa-5000 modeli aktarıcıyı alsak cihaz tanır mı?... Mesaja git »
Arkadaşlar bir şey sorucam. Bu setin arka kablosuz setini türkiyede bulmak mümkün değil. Yurt dışında 800 gibi rakamlara geliyor. Türkiyede SWA-5000 m... Mesaja git »
ms650 ile m550 arasında gidip geliyorum. Ms650'nin ile m550 arasında anlaşılır bir ses farkı var mı sizce? ms650'nin wooferi olmaması benim için sorun... Mesaja git »
Arkadaşlar tv alma arefesindeyim. Aklımda 3 adet model var. Aklımda olan modeller şunlar; LG 50UH635 & LG 49UJ651V & PHILIPS 49PUS6501
Fiyatları aşağı... Mesaja git »
Şöförler Türk olsa sorun yokmuydu. Arap düşmanlığı için kasıtlı yapılmış bir başlık.... Mesaja git »
Laptop temiz ve sorunsuzdur. Ps4 ile takas olabilir. Garantisi bitmiştir. Fiyatı: 1600 TL.
Ana Özellikleri:
i5 3230m işlemci
8 gb ddr3 1600 mhz ram
5... Mesaja git »
Bende 48ua8900 var. Vesteldriver sitesinden seri numarasını tarattırdığımda full yazılımı bulamıyorum. nereden bulabilirim.... Mesaja git »
Şuraya bak herkes hırsız olmuş be. Bende izliyorum ama yaptığımız şeyin savunulur hiç bir yanı yok. Adamın biri yazmış ki ne veriyorlar zar zor geçini... Mesaja git »
24 saatin 5 saatide download yapma, hatlar bir dinlensin ya... Mesaja git »
Senin aldığın paket 60 tl. ve gerçek sınırsız olmuş durumda. Her şeyin bir bedeli var.
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,519... Mesaja git »
Arkadaşım aynen katılıyorum. Biz millet olarak okumayı sevmeyiyor duyduğumuz herşeye sazan gibi atlıyoruz. Neyin ne olduğunu anlamadan her şeye karşı ... Mesaja git »
Kampanya paketleri içinde "Gerçek sınırsız" 10 mbps olan paketini Teledünya ve 50 dakika konuşma paketi içinde 67 TL'ye veriyor. Bence diğer firmalara... Mesaja git »
Türksat ile yapılan haber yanlış bilgiler içermektedir. 99 TL 25mbps olan paketinin içinde Teledünya Temel paket (18 tl) ve 50 dakika konuşma paketi d... Mesaja git »
Eğer bilgisayarındaki wifi adaptör widiyi desteklemiyorsa tvyi görüp bağlanamazsın... Mesaja git »
Savaşlar olmasaydı biz hala orta Asya da olmamız lazımdı.... Mesaja git »
Tertemiz Lenovo Y50-70 i5 4200H Gtx860m 8gb ram 240gb ssd notebook 2200TL
İndirim!!!!! Artik Son daha fazla yok !
Cihaz gayet iyi durum... Mesaja git »
Arkadaşlar bendede 48UA8900 modeli var. Televizyonda 2.29.11 en güncel sürüm yüklü. Yalnız televizyonda bir kaç sorunum var. TV izlerken bir anda görü... Mesaja git »
Philips 5140 hiç bir yerde bulamıyorum. Siz bulabildiniz mi?... Mesaja git »
Arkadaşlar elimde 1 adet Mi5 orjinal silikon kılıf var. İsteyene 10 tl'ye verilir.... Mesaja git »
Neden VA panel? Bende VA panelli olan var yandan bakınca renk kalitesi çok kötü oluyor.... Mesaja git »
Bugün en yüksek vergiler demokratik ülkelerde vardır. Bunun tam tersine komünist ülkelerde vergiler düşüktür.... Mesaja git »