amd ye geçmeli miyim?
arkadaşlar merhaba, i7 8086k ve rtx4070 kullanıyorum. ddr5 sisteme geçmeye düşünüyorum. işlemciden dolayı az fps alıyor gibiyim 1080p çözünürlük kullanıyorum. ayrıca noctua nh p1 pasif soğutucu ile delidli olarak kullanıyorum işlemciyi. yeni işlemcimi de bu soğutucu ile kullanacağım. yine kullandığım kasa matx asus ap201 yine bunu kullanacağım. işlemci anakart ve ram lazım sadece. düşündüğüm parçalar:
-AMD Ryzen 5 7600X3D işlemci: piyasanın en verimli işlemcisi yeniçıktı yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum. noctua pasif soğutucu çok rahat soğutur diye düşünüyorum ayrıca kasa matx ama her yeri delikli.
-ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI anakart: matx olacak farklı önerilere açığım
-Kingston Fury Beast 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL30 ram: 6000 mhz cl28 ramler de var corsairin ama değmez sanırım 30 dolar fark var.
Önerilerinizi alabilirim arkadaşlar
Fractal design north kasa
Arkadaşlar bu kasanın yan tarafı temperli olmayan mesh panel olanını bulamadım. Eğer duyan gören bulan varsa yardımcı olabilir mi
Golf 7 yardım
2015 model golf 7 aracım var arkadaşlar. 2.el almıştım. Ön farları açtığım zaman sinyaller de yanıyor amerikan park deniyormuş buna. benden önceki kullanan yapmış sanırım. orjinal eski haline nasıl getirebilirim? serviste hallederler mi?
2.sorum ise fotoğrafta da görüleceği üzere paslı kısım kötü gözüküyor bunu nasıl halledebilirim? izmirde işini temiz yapan bir yer varsa götürmek isterim. ayrıca bugün lasliğe çivi battığı için
lastikçiye götürmüştüm oradaki çalışan jantlarda eğrilik var tornaya girmes igerekir dedi bunun için de izmir de yine işini iyi yapan yer varsa söylerseniz sevinirim. teşekkürler yanıtlar için.
i7 8086k ve rtx4070 darboğaz mi var?
Başlıkta belirttiğim işlemci ve ekran kartını kullanıyorum 1090p çözünürlükte. Ekran kartı yeterince gücünü gösteremiyor gibi geliyor. İşlemci yenilemem gerekir mi yoksa 2 3 yıl daha goturur mu bu işlemci?
..
Sistemimin 2. el fiyatı nedir?
Arkadaşlar merhaba özenerek kurduğum sistemimi satmaya karar verdim. İkinci el fiyatı tahminen ne kadar olur fiyat araştırması yapıyorum da duruma göre satmaktan da vazgeçebilirim.
Intel® Core™ i7-8086K İşlemci (Yurtdışı alınma 1 yıl olmadı alınalı ebay üzerinden alındı)
EVGA Z370 Micro ATX (amazon.com dan alındı May 16, 2020)
CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2X 8GB) DDR4 3600(PC4-28800) C14 (amazon.com dan alındı 1 yıl olmadı)
WD Black 256GB Performance SSD - 8 Gb/s M.2 PCIe NVMe Solid State Drive – WDS256G1X0C [Old Version] (2017 de alındı amazon.com dan)
Corsair RMX Series (2018), RM650x (1 ay oldu amazon.com dan alındı)
Noctua NF-S12A PWM chromax.black (4 adet amazon.com dan alındı 1 yıl olmadı)
CORSAIR iCUE 220T kasa (vatandan alındı 1 yıl olmadı)
Noctua NH-U12S chromax.Black işlemci soğutucu (inventustan alındı 1 yıl olmadı)
cable mod pro uzatma kablo seti siyah
hepsi kutulu ve eksiksizdir. ekran kartı evga rtx 2060ko ama yeni alacağım sisteme takacağımdan bunu satmak istemiyorum
bilgisayar açma tuşu ile açılmıyor?
|
5500xt? rx580? rx590?
|
Palit GTX1650 Kalmx?
|
Yeni donanım mı yoksa kısmi güncelleme mi?
|
Good Hunting Stalker! |
Türkler, Türk Malı alınız, Türk Malı kullanınız; Türk parası Türk toprağında kalsın! |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.921
İkinci El Bölümü Mesajları: 140
Konularının görüntülenme sayısı: 55.990 (Bu ay: 1.260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.572 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun