Windows 10 Turkuaz veya Farklı Renkler
Merhabalar, Donanım haber ailesi.
Windows 10 kurulu bilgisayarda durduk yere bilgisayar ekranı turkuaz, mavi veya diğer renklere gelip kalıyor ve kullanılamıyor, reset attıktan sonra ancak kullanabiliyorum. Ancak; 1-2 saat içinde bu sorun yine devam ediyor.
Vga kablosunu değiştirdim, içerisindeki kabloları sök tak yaptım. Ekran kartı mevcut diil.
Fikriniz var mı?
Teşekkürler.
Merhabalar Arkadaşlar,
Ekran kartı alma konusunda kararsız kaldım.
Sistemim;
Anakart Asus PRIME X570-PRO
İşkemci Ryzen 53600x
DDR4 3200 Mhz 24 GB Rem
Yadigar MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Ekran kartı
Corsair 650w
MSI Radeon RX 6750 XT Mech 2X 12G OC
veya
MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8GD6X OC
hangisini veya güncel teknoloji olarak ups 650 watt kaldıracak şekilde neyi tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
Merhabalar, Donanım Haber Ailesi.
Ben bir kurum işletiyorum, kurumumda 50 den fazla bilgisayar bulunmaktadır.
Kuruma leptop veya herhangi bir aygıtın internet ağına dahil olmasını istemiyorum. Bağlanmak isteyen bir aygıt, kablolu veya kablosuz bağlanabilir ama internet erişimine kapalı olmasını istiyorum. Bunun için modem veya router özellikli aygıtlar aldım ve şuan elimde Keenetic var.
Bildiğiniz üzere modem veya routerde erişim kontrollü özellikleri mevcut oluyor ve bende bu özelliği kullanıyorum ancak bir süre sonra modem veya router durduk yere yeni aygıtın mac adresini girerken herhangi bir hata veriyor ve düzeltilemiyor, modemi sıfırlamadan erişim kontrolü sayfasında çıkan hatadan kurtulamıyorum.
Sıfırlayınca yeni baştan mac adresleri, engellemeleri kaldırma vs. işlerle uğraşıyorum. Velhasıl kelam Erişim kontrolü konusunda işimi görecek bir alt yapı tavsiyeniz var mı? Şu aygıtı alırsanız sorun yaşamazsınız tüm engellemeleri vs rahatlıkla kontrollü şekilde yapabilirsiniz diyebileceğiniz aygıt tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler.
Odessa Humaniter Üniversitesi - UKRAYNA
|
Mobil Uygulama - Sınav Soruları
|
20 Pc - 1 Pc ekranını izleme
|
|
|
Yeni Bir Sistem için Tavsiyeniz...?
|
CKYS sitesine girişte Java 1.8 Sorunu...!
|
AMD Gigabyte 990XA-UD3 | AMD FX 8-Core Black Edition FX-8150 Bulldozer | NOCTUA NH-D14 | 4x4 Hyprex Genesis - 16GB Kit DDR3 1600MHz | MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 | KINGSTON HYPERX FURY 2.5 120GB SATA3 500/500 SSD | Segate GoFlex Desk 3 TB USB 3.0 Enternal Drive | LG Super Multi İnternal 24X ± DVD DOUBLE LAYER | AOPEN NAGAS G6 PEAK550 | Logitech Z506, 75W RMS, 5+1 | DELL S2340L 23 Full HD IPS LED | Samsung Note Edge | LG HBS-800 White |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 120
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 6.062 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware