şu an başvursan girebileceğin ilk sınav 22 ekimde. onu geçersen 26 kasımda direksiyonu var onu da geçtiğini varsayarsak aralığın ortalarına doğru elin... Mesaja git »
beyler yaşar kemal ile orhan kemali karıştırıyorum var mı tavsiyesi olan... Mesaja git »
barlara falan satabilirsin tekel bayileri almayabilir... Mesaja git »
çok sağolun beyler içim rahatladı valla bakalım hayırlısı olur inşallah herkes için... Mesaja git »
selam arkadaşlar ygs5te 56bininciydim lys1 beklediğimden kötü geçti mat30 geo15 falan gelicek. edebiyat 45 coğrafya 17-18 falan yapsam ilk 25bine girm... Mesaja git »
: SAATLER
başlıklı konuya yorum yazdı
(8 yıl önce)
arkadaşlar merhaba, 200 liraya kadar saat almak istiyorum. bi kaç siteye baktım bu fiyat aralığında enrico coveri ve beverly hills polo club markaları... Mesaja git »
artık AB'nin o eski cazibesi yok kesinlikle. Kendi içinde daha karar almakta zorlanan bir oluşumun içinde yer almamalıyız. Baktığınızda birlik gibi gö... Mesaja git »
apocalpyse adında bi belgesel var 6 bölüm halinden oluşuyor nat.geographic yapımı internetten bulabilirsin... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: taylant09 ygs5ten 60binde olupta ilk 20bine girebilrmym acaba ya? ben de 56bininciyim usta ilk 25bin hedefliyorum ol... Mesaja git »
: ehliyet
(8 yıl önce)
bu sene öss senem diye geciktirdim keşke alsaydım yaza kaldı artık, sağolun beyler... Mesaja git »
ehliyet
konusunu başlattı
(8 yıl önce)
arkadaşlar iyi akşamlar en yakın sınav 2 temmuz, direksiyon 30 temmuz gözüküyor. geçtiğimi varsayarsak yaklaşık ne zaman alabiliyorum ehliyeti?... Mesaja git »
beyler alt'a yüklü girmeyi düşünüyorum gelir mi... Mesaja git »
ben bu kadının bi kitabını da okumuştum iyi güzel yazıyor da abartıyor kardeşim neymiş kendi kendimizi bombalatacakmışız saçma sapan şeyler açın gazet... Mesaja git »
kardeş spora başla zamanın varsa hem kendine güvenin artar hem de vücudu topalarsın onun dışında giyimine de dikkat et arkadaşın dediği gibi yoksa bir... Mesaja git »
şöyle söyleyeyim arkadaşım, bir fransız lisesinde okuyorum fransızca hocalarının çoğu fransız ve ilk liseye başladığımda aynı sorunu bende yaşayacağım... Mesaja git »
: ABD-GANA
(9 yıl önce)
aynı sorun bende de vardı. 7 aydır vücut geliştirmeye gidiyorum ilk 4-5 ayda 5 kilo aldım aynı zamanda beslenmeye önem vererek tabiki.sende gidiyorsan... Mesaja git »
valla bilmiyorum kardeşim bende converse alıcam diye gittim daha güzel modeller var farklı markalarda. hem geçti conversin modası... Mesaja git »
agora/yalı spor. dün gittim daha istediğin beyaz bileksiz converse vardı oraya bakabilirsin.... Mesaja git »
beyler gecenin şu saatinde böyle bi konu açmanın mantığı nedir allah aşkına... Mesaja git »
geçenlerde meslekler ile ilgili bir seminere katılmıştım. reklamcı bir abimiz vardı onunla sohbet ettim ve bana söylediği yaratıcı bir beyne sahip ve ... Mesaja git »
6 aydır vücut geliştirme ile ilgileniyorum düzenli beslenmek mecburi olduğundan dolayı hem 5 kilo aldım bu dönemde hem de fizik toparlandı. tavsiye ed... Mesaja git »
beyler bu sabahki maça diyorsunuz? seri 2-2 ve maç lakersın sahasında.... Mesaja git »
arkadaşlar banka hesabı açtırmak istiyorum.neler gerekir ücreti nedir hangi bankadan açtırmak lazım yardımcı olursanız sevinirim. yaş 18... Mesaja git »
Alt olur gibi geliyor, fener kupayı alır da 90 dakikada galip zor çıkar... Mesaja git »
iy 0 olur mu beyler? maç sonucu riskli gibi.... Mesaja git »
Bursa 1 Dortmund 1 A.Bilbao 1 Birmingham 1 Sevilla 1 10 a 50 filan veriyor yaklaşık.yorumlarınızı merak ediyorum... Mesaja git »
Bursa'yı tut yine onun dışında sevilla ve dortmund'u önerebilirim.... Mesaja git »
buraya kadar gelmişken bırakmaz münih ve turu geçen taraf olur. alt ve berabere diyorum.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: 1nvdr Orijinalden alıntı: Mekans1z. üçkuyular merkez kafasına göre herkes Üçkuyular..Pazar..Yeri.. Lanet ediy... Mesaja git »