Playstation 5 kardeslik pri ve sec sorunsalı
Arkadaslar Merhaba
10 yildir oyunlardan uzaktim bugun bir ps5 satin aldim.
Pri ve sec olayini tamamen unutmusum.
Sizlere sorum ise benim 2 tane hesabim var birisinde ps plus var ve bu hesap benim oyunlari oynayacagim hesap olarak bir hesabim daha var orada da nba 2k25 var secondary hesabini satmak istiyorum yani soyle ps plus olan hesabimda nba2k25 i oynamak istiyorum ve ps plus im burada diger hesabiminde sec hesabini satmak istiyorum playstation 5 de ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor. Kusura bakmayin is yerindeyim kafam cok karisti yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Dip not nba2k25 i sattigim arkadas ayni zamanda benim ps plus imdanda mi faydalanacak ? Oyle olmamasi adina ps plus hesabini ayrimi tutmam mantikli olur yani oyunlari baska hesapdanmi oynasam ?
21 yıl önce dh'ye katılmışım bildirim geldi.
21 yıl önce bu dev camiaya katılmışım bildirim geldi. konu açmamı istedi bende konu açtım.
Wanbo x2 max ekrandaki leke
Arkadaslar merhaba..
2 3 gun once projeksiyon deneyimlemek icin bu modelden aldin dun gece denemesini yaptim ekrani acar acmaz ekranda siyah bir leke gibi bir sey beliriyo resimleri alta ekliyorum. nedir bu ? Ne yapayim sizce urunu iademi edeyim ?
Xbox Series S/X 'de Diablo IV Oynayanlar Grubu
250 m.kare arsadan kaç adet ev çıkar?
Merhaba,
250 m.kare arsamız var ön cephesi 10 15 metre kadar geniş yani 3 kat çıkmaya izin veriliyor buna göre daire sayısı ne kadar olur kaç m.kare olur ?
Grand Scenic III Hakkında
Merhabalar,
Citroen C4 Grand picasso dusunuyordum 2013 kasaları güzel ancak fiyat olarak bütçemin üzerinde bu yüzden grand scenic'e yöneldim. 2010 ile 2012 model arası almayı dusunuyorum. Bir kaç sorum olacak kullanıcılara..
2010 ile 2012 arası hangi modeli almak daha mantıklıdır ?
Dizel otomatik ile manuel arasında yakıt anlamında çok fark varmı ? Şanzımanı sorunlumudur?
Sanırım en dolu paketi privilege olanı ?
Yakıt durumu nedir şehir içi ve dışı ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Xbox series s icin hdmi 2.0 mi 2.0b mi?
Merhabalar.
Series s icin 1 2 gune monitor alicam.
144hz 2k 1ms hdr amd freesync bir monitor dusunuyorum aklima su takiliyo hdmi 2.0 ile 2.0b arasinda hdr sikintisi var sanirim bu konuda yardimci olabilirmisiniz nasil bir monitor almaliyim?
Su monitoru buldum 2.0b
https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mag322cqr.html
Nasildir ? Hdr ready diyor nedir bu hdr ready eger hdr yok ise 2.0b Girise ne gerek var?
Xbox Series S icin 32" 2k 144hz hdr monitor tavsiyesi
Merhabalar.
Series S icin baslikdaki gibi ozelliklere sahip bir monitor ariyorum.
Butcem 3000 3500 tl
Monsterin aryond 32" 1Ms 144hz hdr10 2k2mkomitoru kafama yatiyor ama bilemedim bi ozelliklerde fiyati cok iyi 2999 tl
Monster Aryond A32 V1.1 alinirmi?
Merhabalar inceleme bulamadim nette.
https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a32-v1-1//
Piyasada 2999 tl civarinda
1ms
165hz
Hdr10
qhd
Va panel
Sizce alinirmi?
27" - 32" 144hz 1ms hdr 2k destekli tavsiye lutfen
Meslek: http://www.deniztasarim.org
İlgi Alanları: Linux, FreeBSD, Sinema
Mess with the best, die like the rest.. |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.018
İkinci El Bölümü Mesajları: 686
Konularının görüntülenme sayısı: 39.975 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El