3x8 tesisatta çalışabilecek en büyük klima hangisi?
Merhaba, evim en üst kat, güney batı cephe ve duvarlar boydan boya cam. 12 lik klima salonu 18 set turboya ala ala, hiç kapatmadan mayıs ayında bile 29 derecenin altına indiremiyor. Faturam 3000 binin altına inmiyor bu yüzden. Tesisatımda 3x8 miş. Bu tesisata uygun en büyük klima hangi markada vardır? Daikin en fazla 15 var ama 24 lük bile takarız boru uçlarını değiştirerek dedi, vestel bizde en fazla 15 lik var dedi, gree de 18 binlik var mış ama onunda soğutma performansının ve müşteri hizmetlerinin berbat olduğunu duydum ve gördüm
Modem menzil sorunu
Merhaba, modemim zyzel EX3301-T0 6-7 metre uzaktaki odaya wifi bağlantı sinyali full çekiyor gösterdiği halde internet yok oluyor, 1 metre yaklaşsam bağlanıyor ama hep full çekiyor gösteriyor. 50m2 ev zaten. Yakınında sorun yok. 2.4 de 5.0 da aynı. İkiside full çekiyor gösteriyor ama bağlantı yok. Bu neden olabilir ve çözümü varmıdır?
S24 ultra ekran süreleriniz nedir?
Merhaba, Cihazınızda wifi kullanımında ve aod kapalı iken, ekran süreleriniz nedir arkadaşlar? Youtube videolarında 11, 12 saatler havada uçuşuyor ama samsung forumda 6-7 saat ekran sürelerinden ve bunun iyi olduğundan bahsediyorlar. Cihazı sipariş ettim. Duruma göre iptal edeceğim. Lütfen görenler yazsın.
Trink sat 300 bin km satın almıyor mu?
Merhaba, arabam.com trink sat randevusu oluştururken 250 bin km üzeri olmayacağı yazılmış. Randevu alıpta daha fazla km ile gidip görüşen, satan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?
Usb 3.0 portları sistemi bozuyor.
Merhaba kasanın önünde ki ve arkasında ki tüm usb 3.0, 3.2 portlarına herhangi bir aygıt taktığımda, ne olduğu hiç farketmeksizin diğer tüm portlarıda bozuyor. Mesela usb 3.0'a harici disk bağlıyorum, 2.0 da dakılı olan klavye mouse çalışmayı ya bırakıyor ya çok takılarak çalışıyor. Bios, sürücüler, her şey güncel. Anakart asus tuf b550m-e. Win 10 kullanıyorum.
Yeni Pc açılmıyor.
Ryzen 5600
Asus b550m-e
Rtx3070ti
18x2 3600 ram
Kinston 1tb nvm2 ssd
High power 1000w psu(eskiden kalma)
Sistemi kurdum ancak ekran kartı takılıyken 1 salise yanıp söndü ve hiç tepki vermiyor şimdi. Ekran kartını çıkarıp anakart hdmi'a taktığımda kasa çalışıyor ancak görüntü gelmiyor. Ryzen işlemcilerde apu olmadığı için anakarttan görüntü alamazsın diye okudum bir yerde. Diğeride cpu apu olmasa bile anakartta on board açılır demiş.
Neden açılmıyor olabilir? Bu işlemci veyaz anakart işe ekran kartı takmadan görüntü alabilirmiyim? Ekran kartı takınca neden hiç çalışmıyor?
Uygulama başı veri sınırlandırması yapabileceğim program varmı?
Şarjım aşırı hızlı bitmeye başladı (telefon balkondan düştü)
|
5atm, sürekli nabız, çağrı kabul akıllı saat tavsiyesi
|
Meslek: İHRACAT İTHALAT
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.751
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 34.247 (Bu ay: 420)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.068 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware