Bende çok usta şoför değilim eşime öğretecek kadar sadece kendime alacak olsam manuel düşünürdüm ama eşim daha çok kullanacağı için otomatik almak dur... Mesaja git »
Üstad ben de iskenderundayım denk mi geldi bilerek mi attınız :) Ağır hasar kayıtlı olması biraz düşündürüyor bir de tüplü arıyorum ama bu da çok tem... Mesaja git »
Arkadaşlar corsa c otomatik şanzuman nasıldır ?... Mesaja git »
Arkadaşlar 30.000 ile 35.000 arası ücrete sahip olup otomatik araç arıyorum. Listemde Ford Fiesta Opel Corsa ve Honda Jazz var. Eşim kullanacak arabay... Mesaja git »
Arkadaşlar fiestada ASM şanzıman olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır ? 2008 model benzin collection 1.6 araç ASM mi değil mi nasıl anlarız ?... Mesaja git »
Arkadaşımın arkadaşı denebilecek bir kişinin aracı 200.000 de arkadaşlar. Ama bu model ve markanın otomatiği alınır mı ? Arızası çok oluyor diye duydu... Mesaja git »
Mesajlar görülüyor denmiyor zaten alakasız bir mesaj olmuş sizinki... Mesaja git »
Peki hocam şimdi bende mi faturasıza geçireyim turkcell? Kaç günde geçer ve geçirirsem sıkıntı olur mu? Başvuru yaparken eski hattım faturalı dedim çü... Mesaja git »
Bir daha başvuru yapma yerini doldurup bilgi aldım eksik evrak dediler madem bir şeyler yolunda gitmiyor bilgi verin 25inde turkcell faturam kesiliyor... Mesaja git »
Ya arkadaşlar, avantaj webde prime online olarak başvurdum 13 ocakta sim kart geldi. O günden beri ses soluk yok. 24ünde türkcell faturam kesilecek dü... Mesaja git »
Yok yok anladım 15gb için de güzel fiyat verseler güzel olur manasında dedim.... Mesaja git »
Başvuru yaptım hocam bakalım ne zaman arayacaklar. 15gb içim güzel bir fiyat verseler keşke süper olur.... Mesaja git »
Peki hocam 39tl teklifi kendileri mı verdi size ? Öyle bir paket yok çünkü. Siz biraz daha indirim yapın falan mı dediniz.... Mesaja git »
O fiyata nereden başvurdunuz hocam ? Hangi paket bende başvuru yapacağım ama böyle bir fiyat alamadım hiç biryerden.... Mesaja git »
İnşallah ayak üstü söylememişlerdir bana uzak bir bayi çünkü gittiğime değsin... Mesaja git »
Arkadaşlar bu destek prime tarifelerine engelli olmadan geçmek mümkün müdür ? Bir tt bayisi bana geçebilirsiniz dedi ama ayak üstü mü dedi dinlemeden ... Mesaja git »
Teşekkür ederim arkadaşlar türk telekom destek tarifesine geçiş yapılır dediler ama engelliler içinmiş o sanırım geçmenin yolu yok dimi.... Mesaja git »
2019'un ilk işlem haftasında brent petrol dip seviyeden 60 dolar seviyesine doğru toparlanma gösterirken Dolar kuru ise 5,50'ye yükseldi ve yurt içind... Mesaja git »
Tamam ilk alırken taahhüt vermeden alacağım bakalım inşallah işe yarar... Mesaja git »
Arkadaşlar türkcellden geçeceğim bende fiyatları düşürmek için bir yol var mıdır dışarıdan gelenler için.... Mesaja git »
Arkadaşlar bu ayın 24ünde taahhütüm bitiyor. Türk telekoma geçiş yapacağım. Ne zaman nasıl yapmalıyım?... Mesaja git »
Sıcak fırsatlar Sevgililer Günü hediyeleriniz için öne çıkan fırsatlar... Mesaja git »
Bende yeni bir samsung fırın aldım aynı ses geliyor 11 kasım n11 indiriminden aldım ya iade ederim ya servise götüreceğim... Mesaja git »
N11 indirimlerinden orijen aldım 5 ay gider bu bakalım... Mesaja git »
Pazar günü kargolar açıktı da pazar günü verilenlerin hiçbiri yerinden kıpırdamadı halen şubede aktarmada bekliyor.... Mesaja git »
Link atar mısın hocam nereden temin edebilirim.... Mesaja git »
bende aynıyım insan ödeme yapmaya korkuyor şurada.... Mesaja git »
böyle bir rezillik olabilir mi ya. 2 ay reklam yap sonra siteye giremesin kimse.... Mesaja git »
Arkadaşlar bazı ürünlerde bu üründe 11.11 kuponları kullanabilirsiniz diyor bunun dışındaki ürünlerde kullanılmaz mı ???... Mesaja git »
Benim yatak firmasıda beni aradı sipariş vermeyin 11 kasımı bekleyin dedi :) çok uyguna alırsınız dedi sizin gibi satıcı kaldı mı demiştim ben de. dem... Mesaja git »
6dan beri aynı terane yayında olan falan hikaye... Mesaja git »
Ama haklılar hocam Royal Canin ve Pro Plan için. Bende önce abartılı buluyordum ama bir baktım gerçekten haklılar Brit Care Profine Sanabelle gibi mar... Mesaja git »
Garanti pay çıkmaması ilginç. Kafasına göre bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Oyun mu dönüyor mana veremedim.... Mesaja git »
Abi bu garanti pay kafasına göre mı çıkıyor ya da çıkmıyor?... Mesaja git »