Msı X670E Gaming plus Wifi + 7950X3D işlemci Boot süreleri hk;
Arkadaşlar merhaba
intel 14900k sistemi dağıtıp, Amd 7950x3d işlemci sisteme geçtim. Msı x670e gaming plus wifi anakart kullanıyorum.
İlk şok olduğum boot süreleri oldu. Anakart bazen usb leri görmüyor, çıkartıp geri takıyorum. Bazen açılışta ethernet kartı görmüyor, kapatıp açıyorum öyle görüyor. Ben 8. nesilden beri intel kullanırım evet ısınma mavi ekran hataları alırdım ama, hiç anakart da böyle sorunlar yaşamadım.
İlk başlarda anakart bios update yapmadan boot süreleri aşırı derecede fazlaydı 1dk rahat buluyordu. Sonra bios update sonrası ve " Enable Memory Context Restore , power down enable " yaptıktan sonra boot süreleri ciddi derecede azaldı.
Ankart daki bu usb ve ethernet kartı dengesizlikleri ile ilgili bildiğiniz bios üzerinden bir ayar var mı ?
Bu haliyle yeni daha garantiye göndersem ,adamlar orda bi sistem kurup açacaklar bakıyorlar ki hepsi görüyor. " abi sistem normal " diyip geri gönderecekler. Yıllarca mağazacılık yaptım, oralarda ki işleyişi de biliyorum.
Not: Sistem (win11) açıldıktan sonra çok memnunum. Hiç bir uygulama da crash yemedim. Çok stabil çalışıyor windows da. Aşırı memnunum. Sistem açıldığında stabilite testi de yaptım hem işlemci hem ram hem sistem, hepsinde pass alarak sorunsuz geçti.
Call of duty oyunların hepsi multiplayer hata.
Arkadaşlar merhaba
calll of duty oyunları tamamında yani; ww2 ve vanguard warzone hepsinde connecting ekranında kalıyorum. Fakat format sonrası ilk iş hemen oyuna girmek istersem sorun yok. Sonra, ne oluyorsa yüklediğim programlardan galiba connectig ekranında hata alıyorum kadena kesler vs.
Kaspersky kullanıyorum. Devre dışı yapsam bile yine aynı hatayı alıyorum.
Fakat ; vpn kurup hollanda vs seçip oyuna girmek istediğimde girebiliyorum. Vpn ile girip de kendi bağlantımla ne oluyor da giremiyorum.
Bilgidğiniz bir durum varsa yardımcı olaiblirseniz çok sevinirim.
GameEkstra.com kanunlara karşı çıkıyor.
|
İşemci 4770K Core speed Sabit 0.8mhz !!! (ÇÖZÜLDÜ)
|
Battlefield 3 Multiplayer sorunu
AirTies Air5452 Port Açılmıyor.
|
(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar...
|
Komedi Dükkanı Yolun Sonu
|
Hangisi daha iyi ??
|
Toughpower XT 750w aldım 650w yazıyor
|
Meslek: BİLGİSAYAR TEKNİKERİ
AMD 7950X3D MSI coreliquid s360 ,MSI x670e , Corsair Daminator RGB 64gb ddr5 600MHZ Ram , SAMSUNG HDD -7x 1TB 7200 RPM , Samsung 950 Pro 256GB M.2 PCI-E 3.0 SSD - Asus Rtx 4080 Tuf CREATAIVE -SOUND BLASTER ZX , Asus Strix helios KASA , Asus Thor 850w PSU , Logitech -G-935 Headset, Logitech z5500 ,ASUS ROG Strix Scope II RX, ASUS ROG GLADIUS III AimPoint |
Son Giriş: 19 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.896
İkinci El Bölümü Mesajları: 753
Konularının görüntülenme sayısı: 36.157 (Bu ay: 887)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 409 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El