Çamaşır Makinası Fahiş Fiyat Politikası
Arkadaşlar Merhaba
10 gün önce çamaşır makinam bozuldu. Evde iki tane çocuğum var ve ikiside ufak. Malum evde küçük çocuk olunca hergün çamaşır yıkanması gerekiyor.
Bir kaç markanın makinasını sepetime ekledim. Ertesi gün sözleşmiş gibi ortalama 1.000tl fiyat artışı yapıldı. Hatta acı ama gerçek aynı makinaları eylül ekim ayında 2 yada 3bin tl daha ucuza satıyorlarmış. Hadi dedik dolar 18 oldu normal. Dolar düştü 11-12 ye. Hala neyi bekliyorlar anlamakta zorlanıyorum. Dolar artınca sanyesinde fiyat güncelleyenler düşünce sus pus. Hele bazı markalar dolar düştükten sonra bir zam daha yaptıki sonra o zam kadar indirim yapıp bakın indirim yaptık diyecekler tüketiciye. Malesef piyasada doğru dürüst dürüstçe mal satan marka yok.
Akbank Mağdurları Olarak Maddi Manevi Tazminat Davası
Arkadaşlar Merhaba
Yaklaşık iki gündür benim gibi akbank kullanıcıları inanılmaz mağduriyetler yaşıyorlar.Herkesin kenarda parası yada başka banka hesaplarına bölebileceği bir parası olmayabilir.Markette mahsur kalanmı, yemek yiyemiyenmi, faturasını ödiyemiyenmi aklınıza gelmeyecek mağduriyetler yaşanıyor.Emin olun sosyal medya kullanmayan ve daha ne mağduriyetler yaşayan insanlar var.
Birgün bile gecikmeye giren borçlara ceza ve faiz işleyen banka iki gündür yaşattığı maddi manev bu mağduriyetin cezasını nasıl ödeyecek??
Bu platform aracılığı ile yaşadığımız maddi manevi mağduriyetlerin tazminat olarak alınmasını için beraber olup bir dava açalım? Bu platformda avukat olup yardımcı olacak arkadaşlarda varsa çok daha iyi olur.
Doğru Ssd Seçimi
|
Resim+Video Yedekleme
|
Kendinizi Ne Kadar Önemsiyorsunuz?
|
3.000 TL Oyuncu Laptop Seçimi
|
Zamane İlişkiler
|
6 Yılllık İlişkim Bİtti.Tavsiye.
|
Dışarıda Yemek Yeme Kültürü
|
Türkiye Büyük Finali 2015
|
Respect Please So,I am me.That's all bro.. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 220
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.307 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 177 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic