merhabalar erikli/keşan / edirne bölgesi için firma önerisinde bulunabilir misiniz? yazlığımızda site içerisindeki 3 aile kuzeymak 24tüplü ( sanı... Mesaja git »
yokmu 200/35 ındırım kodu verecek yada yararlandıracak?... Mesaja git »
2012 t.corolla 1.4d dizel Uzun yol sakin kullanım 4.4 lt Karma (y.bilgisayarı ) 4.7 lt... Mesaja git »
Lavaboyu alan yada bakan var mı? İş görürmü?... Mesaja git »
Tşk burak bey2 indirim kuponu birleşmiyor iyi bayramlar... Mesaja git »
ses yakalama yok gibi hiç ses duyulmuyor ve mucurlu alana girince sanki arac ön kısmında görüntü bozulmuş... Mesaja git »
wi-fi tlf dan takip yok değilmi? şu alış -veriş aşamalarını videoya kaydetsenizde bizlerde baka baka uygulayıp alsak?... Mesaja git »
Allah aşkına sizde kaç tana camera var olgu bey... Mesaja git »
Yıl sonu ulaşmaları hederlenen kotaları var .ekstra prim için şanslıysanız yada araştırırsanız 1-2 bin tl kazançlı olabilirsiniz İstanbuldaki tüm bayi... Mesaja git »
bugün itibari ile 13.0-znhoeasjk 6.01 güncellemesi geldi ota ile sorunsuz kurulum şekillendi ammma rehber mefta listemdeki tüm tlf numarala... Mesaja git »
19- TWRP RECOVERY Nasıl Yüklenir? Bilgisayarınıza driverların yüklendiğ... Mesaja git »
Bence daha tam oturmadı sistem daha eksiklikleri varsaat 12 ye kadar (köylerde) h+ ile bağlandı hız 6-7 arası saat 13 gibi 4g ibaresi gözüktü 38 mb hı... Mesaja git »
sadece 1 adet alınabılıyor muş kargo dan kazanacaklar :)... Mesaja git »
Bende peteklerde termostatik vana var (danfross) OT yokkombi dd nitromix p24.bina yalıtımı yok.dogu-güney cephe 140 m2 bürütaralık döneminde 35 günlük... Mesaja git »
Kombinin elektrik tüketiminide gösteriyor mu bu alet ?... Mesaja git »
Bu sene havalar geçen seneye oranla daha sert geçtiği için genelde tüketimde bir artış varmişbenimde ilk yılım .4-5 senedir kullananlar geçen sene 250... Mesaja git »
Elektrik faturam normalde 75 geliyorduelektrikli şohben vardı onu söktük. Milletin 120 tl geliyordu onlar 75 e düştüocak 6 sında 35 günlük tüketimim 2... Mesaja git »
Ocak ayı faturam 260 tl geldi.Dogalgaz lı ilk senem.aynı apartmanda aynı cepheli daireler yaklaşık 400 -450 tlgündüz 40c yatarken 30c. Evde hasta oldu... Mesaja git »
binbir zahmetle acemi bir tehsisatcı ya bakır boru döşettim. havalar soğuyunca bugün bir deneyeyim dedim ilginçtir ki kombiden sonraki ilk petek ı... Mesaja git »
5.1.1 ile batarya tüketimi hizlandimi nesarjim oncekinden daha hizli tukeniyor... Mesaja git »
2015 leri müthiş. Dun testsurusu yaptikbende cx3 oto-dizellerind bakiyorum... Mesaja git »
bende verdim siparişi idealsecimden hadi hayırlı olsun bakalım yenilere beyler damperli cam ve kılıf için hangisini tavsiye edersiniz... Mesaja git »
Yarin evlilik yildonumumuz.hanimin yaklasik 3 yildir kullandigi s3 mini artik su koyvermeye basladilg3 alayim diyorum idealsecimden almayi dusunuyorum... Mesaja git »
Modemi ve tlf u antreye alacagimhol deki buat fortmantonun arkasinda kalmis ona ulasamiyorum.sigorta en uygun yerde. Diger duvarki buattan getirmeye k... Mesaja git »
bina girişinden ana sigortadan elektriği keserim. o kısımda sorun yok .takıldığım nokta kablonun (+) ( - ) ve topraklama uçlarını sigortadaki ... Mesaja git »
Daire sigortasindan elektrik kablosuyla modem ve telsiz tlf calistiracak elektrik almak istiyorumkablo baglantisini nasil yapmaliyim http://im... Mesaja git »
Dün itibariyla CM12. Guncellemesi banada geldisorunsuz kuruldu Gorsellik ,akicilik 3g cekim oraninda birhayli gelisme var gb geldi banaisinma sorunu... Mesaja git »
Benimkinin 11.05Q dan 12 ye atlamaya niyeti yok... Mesaja git »
11 kurulu ve henuz guncelleme gelmedi sarj olayinda iyilesme farki yoksa. Guncellemeninde acelesi yok benim acimdan.... Mesaja git »
Root yapamadim hala vakit bulup uzerine dusemedim Son guncellemeye kadar bende son derece memnundum .cift tiklama ile uyanma ve camera cekiminde gale... Mesaja git »
aynı dusunce ıle hemen superolıne ı hesabımı kontrol ettım hesap kapanmış 20 günlük kullanım faturası var guu gelınce odeyecem... Mesaja git »
Sonunda hem ev tlf hemde diger servis saglayici kapandi Dikkatimi ceken bir hususta.web sayfalarindaki musteri sikayeti kisminda forumu doldurduk... Mesaja git »
Sonunda hem ev tlf hemde diger servis saglayici kapandi Dikkatimi ceken bir hususta.web sayfalarindaki musteri sikayeti kisminda forumu doldurduk... Mesaja git »
arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır sorunsuz kullandığım oneplus 2 gundur sim kart hatası verıyor sım kartı takıp çıkarttıktan sonra duzelıyor ama... Mesaja git »
Gece araba park halindeyken cekim yapabiliyor mu?evet ise enerjisiz calisma süresi ne kadar?... Mesaja git »