2600 k 4 çekirdek ?
evet gerçek 4 + 4 izlek 8 çekirdek.
mesajı yazan kısıye ıdı.
Bu arada sıze tavsıyem mınımum o.c ıle işlemcinizi 4500 mhz de kullan... Mesaja git »
Demosundan sıze bir test sayfası paylasıyım. ıslemcılerın ve gpu ların takıbınıde 3 tıp cozunurluge gorede yapabılırsınız.... Mesaja git »
hiç oylşle % 30-40 fark olucağını sanmıyorum düşünmüyorumda.
size tabloda bulup atarım pcı exp 1-2-3 arasındaki yüzde değerlerini biğraz arşivimi karı... Mesaja git »
Tabiki değer. biri bildiğin eşşek diğeri at.... Mesaja git »
Tersekkurler Tumunu bıtırdım gorevlerın sagolasın.... Mesaja git »
Şu görevide açıklayabilirmisin. Capture an objectivi while in a tank or half-track... Mesaja git »
OPncelıkle yenı bıoas anakart pili satın alın.
muhtemelen 3700 k işlemciniz 4.2 mhz de ya az voltaj verıyor yada cok. ya ısınıyor ıslemcı ondan kapanı... Mesaja git »
https://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/RX_570_Pulse/33.html msi afterburner la voltajı artırabılırsın saat frekans hızlarınıda.
ama işi bilmiyor... Mesaja git »
arkadaşlar;
ben su gorevı anlayamadım ,
5 saatır oynuyoırum bır turlu olmuyor.
Road Trip
Earn 300 score while in a reinforcement vehicle.
Google trans... Mesaja git »
sen sadece soğan patates sıparıs edersen tabıkı ıptal ederler. benım gıbı 400 500 600 tl lık alış verıs yap bakalım ıptal edebılıyorlarmı.... Mesaja git »
sıfır satıyor o ılan sahıbı. sanırım sığar kasanızıza bu soğutucu.... Mesaja git »
Arkadaşlar 2 ci el tipo fiyatlarına en guvenılır nereden ulasabılırız.... Mesaja git »
kasanız kulele tipi soğucucalara müsaade ediyor ise,
size şu ürünü tavsiye ederim. 160 mm H her kasaya uymuyabılır. Kasanız nedır ?... Mesaja git »
2 sinden birini ala ve kullan. Başka marka model 8 gb olayına takılma. Çıkamazsın işin içinden.... Mesaja git »
Bendee yenı sımdı gordum bılgım yok. ınt araştırıp test sonuçlarına bakmak lazım.... Mesaja git »
sen bende blokluydun ama açtım mesajına baktım.
neyse
cevaplıyım senın sorunu.
8700 k o.c suz halde ıken bıle rtx 2080ti tam besler.
kaldıkı o.c yap... Mesaja git »
sonuç olarak bende 1 sene dıye bılıyorum.
arıza ve kayıt etme durumunda 1 seneden sonra nweage den alınan kartı nereye gonderıyoruz zotac kartı peki ?... Mesaja git »
aynı ekran kartına sahıbız. msı armor modelı ıcın deymez ma başka modeller ıcın değebilir.
1000 tl farkta aşırı ben 5 gundur 2950-290 den satmaya cals... Mesaja git »
u kadar konu değiştirmeye laf salatasına gerek yok.
seni yukarda sevdıgımı soylkedım sen bır amd savunucusu olarak.
kaldıkı bırde forumöumusun seneler... Mesaja git »
Bu nick daha güzel olmuş yakışmış sana.
Misal ben babalarının şirketi gibi intel amd nvdia koruyanları dırek blokluyorum. sende amd savunucususun benı... Mesaja git »
ben ters bakmışım sopry kafa güzel gene :P mmesajı degıstırdım. Iyı oyunlar.... Mesaja git »
win 1809 surumunde bende başka tıp sorunlar yasıyorum. 1803 de bu sorunlar yoktu.
Olmadı bende 1803 e geri dönicem.
Bu arada sendeki sürüm nedir ?... Mesaja git »
Sizin olay tamamen yazılım kaynaklıda olabılır. Illa donanımsal belleklerden kaynaklanan bır problem var demek genele bakara yanlış olur.
DDU ıle guve... Mesaja git »
Nvdia Driverı yukleyın sunra gpu-z programını kurup oyle bakın.... Mesaja git »
GPU-z programınıu indirin. mümkünse son surumu olsun.
burdan ındırebılırsınız.
burada yazar hangi firmanın bellekleri kullandığını.... Mesaja git »
Arkadaşlar bu sene içinde bulunduğumuz yılda bu 5 senelik hızmet surmektemı. diyelim newegg.com dan ekran kartı satın aldık. https://www.zotac.com/sup... Mesaja git »
gtx 1080 de bende micron bellk kullanıyorum. su ana kadar 1 senedır hıc bır sorun yasamadım. mıcron bellekler rtx kartlarda sorunlu bıldıgım kadarı ıl... Mesaja git »
225-275
450-500 1600 mhz ise
300
soğutucu hakkında bılgım yok. 75-80 dıyelım onada.... Mesaja git »
Arctic MX-4 4 cpu yada gpu ıcın kullanabılırsın. Thermal Grizzly Kryonaut
tek kullanımlık .
bıraz daha ıyı diğerine göre. 15 gun 20 gunu bulabılıyo... Mesaja git »
var. hafıfce marmagın tırnağın ıle ama hafifçe olu pızelın bulunduğu noktaya bas. geçer muhtemlen. ama sonradan gene cıkabılır.... Mesaja git »