Internet uzerinden siparis
Arkadaslar BMW'nin internet uzerinden kapora karsiligi arac olusturma ve geldigi zaman liste fiyatindan alma imkani ilgimi cekti.
Surec ile ilgili bilgisi olan, hatta mumkunse deneyimlemis arkadaslar konu hakkinda yorum yapabilirler mi acaba?
konular icinde aradim bulamadim bu arada, eger varsa konu silinebilir
2. El arac satisi hakkinda
Iyi forumlar arkadaslar
Kasim ayinin 20'sinde 450 km'de bir arac almistim. Noterde satan arkadas abi araci 7000 km'de yazdiralim diye israr etti ve ben de acelem oldugu icin kabul ettim.
simdi araci satmam gerekti fakat araca 7000 km'ye gelmedi ve 6 ay dolmadi. Bu konuda kafam karisik ve ne yapmam gerektigi ile ilgili bilgi bulmakta zorlaniyorum.
anlayan arkadaslar yardimci olabilirler mi?
tesekkurler
Seçimden sonra yurtdışı telefon kayıt ücretinde düşüş olur mu?
Bu aralar kafamı kurcalayan bir konu,
Ocak itibari ile 6000 civarına çıkarak akıl mantık bırakmayan bu uygulama seçimlerden sonra düşüş gösterebilir mi?
Insanlar 2. El urunlerde akillarini kaybetmisler
17-18 yildir surekli ikinci el urun alir satarim ve bir urunun 0'inin fiyatina gore asagi yukari ne kadar olmasi gerektigi ile ilgili dikir sahibi oldugumu dusunuyorum. Tabiki urunun temizligi ve kac ay garantisi kaldigi da bu fiyat belirlemelerinde onemli bir kriterdir.
Gecen hafta telefon almak icin inceleme yaptigim zaman iphone 11 0 fiyati 13k, ikinci el fiyatinda ise insanlar 10k'nin asagisina mumkun degil inmiyorlar. Yahu urunun garantisi bitmis ya da bitmek uzere, niye insanlar seni telefonunu alsin. Cogu ilan ise 11,5-12'5 arasinda. Gercekten inanilir gibi degil.
bu hafta da ipad pro bakiyorum ve yine ayni manzara ile karsilastim. 0'i 18 olan tabletin garantisi olmayan ikinci ellerinde 13-14 asagisan inmiyor insanlar. Ya benim dusunce bicinim artik boomer tadina gelmis, ya da ikinci elde anlayamadigim bir duzen olusmus.
Kaza yaptim, acil arac almam lazim
Arkadaslar carsamba gunu sabahi gerizekali oldugum icin buyuk bir kaza atlattim (direksiyon basinda uyuya kalmisim).
Kisa bir zaman icerisinde yeni bir arac almam lazim. Butcem 250-300 arasina kadar cikabilecek. Ne tavsiye edersiniz?
Ev geneli sıcak su ihtiyacı
iyi forumlar arkadaşlar
Evleneceğim için evi tadilata sokuyorum ve sıcak su sorunu ile karşılaştım. Daha önceleri sadece banyoda ani su ısıtıcısı ile idare ediyordum, fakat banyoyu tadilat ettiğim için ev geneli düzgün bir çözüm ihtiyacım var. Bu konuda da bildiginiz cahilim ve yardıma ihtiyacım var.
Ev içerisinde dogalgaz sistemi çekilmiş durumda (borular vs.) ama doğalgaz kullanmayacağım (bu sistemin çekilmiş olmasının bir avantajı olabilir diye yazdım).
Şok ısıtıcı, termosifon, kombi vb. ne almam gerekir, ne önerirsiniz.
Teşekkürler
32 inc monitor tavsiyesi
Mbp 16 ile beraber kullanacagım bir monitor almak istiyorum.
Monitor ile oyun oynanmayacak, pdf okuma, office programları ve özellikle muzik ile alakalı programlar kullanılacaktır.
Bütçe olarak orta seviye bir bütçem var diyebilirim. Ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi olur ama bütçemi yükseltmem gerekirse de bir bilgisayar parası vermek istemiyorum.
Vatan bilgisayarda aşağıdaki monitörü gördüm, şekli hoşuma gitti ama tabik f/p olarak ne durumdadır bilmiyorum.
Curved monitörlere de sıcak bakıyorum, bir kısıtlamam yok.
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-31-5-lu32r590cwmxuf-4ms-60-hz-4k-uhd-curved-monitor.html
Mbp 16 için monitör tavsiyesi
herkese iyi forumlar
mbp 16 sahibiyim. Bugun late 15 imac 27'mi sattım ve yeni işlemcilerin ikinci jenerasyonuna sahip mac miniler çıkana kadar bir monitör almak istiyorum.
mbp'lar ile harici monitor kullanan arkadaslar ne onerirler, tecrubeleri nelerdir. Mumkunse yardımcı olabilirler mi?
27 son donem küçük geliyordu. 31-32 inc monitorun daha uygun olacagını dusunuyorum.
Butce ile ilgili hicbir fikrim yok ama oyun oynamıyorum ve bir bilgisayar parasını monitore vermezsem iyi olur.
tesekkurler
Xbox one x hangi paket
|
Yeni xbox almak icin yardim
|
Referanslarım @crash...@Orgeneral...@bukalemuns...@siyahbalik...@Ufocu...@dragonstory |
6EE185ED294C4BEB9C938E6553EC5354.jpg |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.992
İkinci El Bölümü Mesajları: 218
Konularının görüntülenme sayısı: 20.477 (Bu ay: 315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 396 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun