yaptım ama farketmedi hocam. div6 ya kadar geldim ortalama 25 maç yaptım ancak sonrasında kaldı öyle.... Mesaja git »
ama fifa16 oynayan 2000 küsüratlı kişi görünüyor. benim derdim onlarla oynamak. Zaten çözüm bulamazsam en son dediğin gibi olacak, mecburen fifa17 yi ... Mesaja git »
bunu da denedim ancak nafile. yine olmuyor yine olmuyor.... Mesaja git »
merhabalar. fifa 16 da rakip bulamıyorum. online oynayan 2000 küsüratlı kişi olduğu yazıyor ancak ben rakip bulamıyorum. arada bir de nat durumunuz no... Mesaja git »
merhabalar. halen daha oynuyorsanız fifa da ben de katılmak isterim. id: farukakamamba... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar. halen daha fifa 16 oynuyorsunuz bende katılmak isterim. id: farukakamamba... Mesaja git »
tamamdır, bana uygun. xbox id: farukakamamba fifa 16 da pro oynuyorum... Mesaja git »
Arkadaşlar herkese merhaba. Elimde 500 gb xbox one var. ea access üyeliği ile indirmiş olduuğm fifa 16 da rakip bulamıyorum. nat normal görünüyor, açı... Mesaja git »
arkadaşlar fifa17 hak arıyorum. karşılığında kutulu forza 5 ve ea üyeliğinin 2.hakkını da hediye edebilirim.... Mesaja git »
ben varım. farukkoc51. ekle beni hocam, div 1 de takılıyorum bu aralar ;)... Mesaja git »
Arkadaşlar nat açık görünüyor ancak fifa 16 da rakip bulunamıyor. Yardımcı olur musunuz? Sinirden konsolu faln kırmak üzereyim!!!... Mesaja git »
Arkadaşlar online fifa 16 oynamak için giriyorum. Ancak hiç rakip bulunamadı diyor, bulduğunda da nat sorunu sizde veya karşı oyuncuda diyor. Yard... Mesaja git »
Şuan niğde ama önümüzdeki hafta sonu istanbul da olacağım inşallah... Mesaja git »
İstediğim bir meblaa var hocam. 34 bin tl nin altına vermeyeceğim. önce şişirip sonra pazarlık da yapmak istemiyorum açıkçası. benim gözümde ederi bu ... Mesaja git »
Arkadaşlar Aracım 2009 model focus 2. özellikleri hatchback, 1.6 tdci 110 hp titanium; sunroof, hız sabitleyici, 3 farklı sürüş modu, deri koltuk, ... Mesaja git »
nba 2k16 arıyorum. kutulu aramıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Alınık Fifa16 ve nba2k16 P1 ya da P2 fark etmez... Mesaja git »
Bayramdan sonra xboxone içinse almak isterim.... Mesaja git »
Anladım, kısmet değilmiş demek ki :) İyi alışverişler.... Mesaja git »
Arkadaşlar neredeyse hiç kullanılmamış, kutulu forza6 oyun mevcut elimde. Önceliğim satmak. Ama fifa16 ya da nba 2k16 ile de takas etmeyi düşünebi... Mesaja git »
http://img.donanimhaber.com/ilanlar/2292136/0b259eac-93e2-494a-9b7e-6c883ce3258e.jpeg http://img.donanimhaber.com/ilanlar/2292136/45946624-edb9-4fd... Mesaja git »