Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1527 (Bu ay: 2)
800.000 TL civarı araç önerisi
Arkadaşlar 800.000 civarında araba bakıyorum. Bütçe esneyebilir. Arabanın görece yeni ve sorunsuz olması tercihim. 100 HP altı olmamasını da tercih ederim.
Corsa'da karar kılmıştım, 700.000'e hatasız olarak ilanda vardı ama araba komple boyalıymış, arayınca öğreniyorsunuz. :)
Sonradan 1.2t motorun triger kayışı sorunundan dolayı da emin olamadım. Ayrıca dolu paket ve düşük km olsun diyorsanız fiyat 900'lere yükseliyor. Düşük km isteme sebebim de özellikle bu triger kayışı olayı. 80.000 km arabayı alıp bir de kayışa masraf etmek çok mantıksız geldi.
Corolla'ya baktım, 800 civarına 2020 model 1.6 vs. bulunuyor, bence güzel bir tercih. Corsa kadar dolu olmasa da iyi.
Clio ve Megane, 1.3 TCe'ye baktım. Özellikle Clio, tasarım olarak hiç hoşuma gitmiyor. İçi de bomboş. Ayrıca kalitesiz algısı var, hiç binmedim ama.
Bu bütçede önerilerinizi bekliyorum.
Tapo C200 kamerayı 10 metre uzağa koymak
Evime 2 adet wi-fi kamera aldım, Tapo C200 ve Cata ct-4050. 4. Katta yaşıyoruz. Cata'yı daire kapısını görecek şekilde kuracağım. Tapoyu da dış kapının oralara bir yerlere takıp arabamızı da görmesini istiyorum. 4. Katta yaşadığımız için Tapo'ya elektrik verme işi sorun oldu. Kablosu 3 metre. Elektrikçiye gidip uzattırmayı düşündüm ancak bu sefer de kabloyu nasıl geçireceğiz? Bina içinden çok kablo gider ve uğraştırır. Bina dışından da çürür diye düşünüyorum. Önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.
Kampanyalar ilk kez Garanti Bankası hesabı açanlar için. İlk önce uygulamayı indirip banka hesabınızı açmanız gerekiyor. Sonra uygulamadan sağ üstteki hediye kutusu simgesinden kampanyalara girerseniz karşınıza kodları gireceğiniz yerler çıkıyor.
Davet koduyla üye olarak 250 TL bonus kazanıyorsunuz, Temmuz sonuna kadar yatacak. Ayrıca davet kodunu kullandığınız kişi de 250 TL bonus kazanacak. Benim davet kodum: QWSBLP8M (4 üye sınırı var, kullananlar kullandığını belirtebilir.)
Yemeksepeti kampanyası, YEMEK300 kodunu kullanırsanız 300 TL Yemeksepeti kodu verecek. Ayrıca Bonus Kredi kartı çıkarırsanız 200 TL Yemeksepeti harcamanıza 200 bonus verecek.
Migros kampanyası, MIGROS23 kodunu kullanırsanız 400 TL Migros Sanal Market kodu verecek.
Bu 2 kod, 1-2 gün içinde uygulamada aynı yerde çıkıyor.
Ayrıca Bonus kredi kartı çıkartıp 1000 TL harcama yapana 1000 TL bonus veriliyor.
https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/musteri-ol-bonus-kampanyasi
Toplam fayda 1000+400+500+250 TL olmak üzere 2150 TL'ye kadar çıkıyor.
MSI B550 Unify - 3681 TL
Dolara rağmen güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. Beslemeleri çok güzel, bol bol M.2 slotu var. B550-XE ile falan rakip. Aslında sanki çok abartılmış, ihtiyaç duyulmayacak kadar güçlü VRM'ler.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08PZB
983G ekleyin sonuna.
EZDIY-FAC PCIe 3.0 x16 Riser - 311 TL
Arkadaşlar bana çok uygun geldi. Marka da fena değil diye biliyorum. Alınır mı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B08S6QJ3WC/ref=cm_sw_r_apan_i_5V75A2C54NDG3Y59D2WM?_encoding=UTF8&psc=1
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.987
İkinci El Bölümü Mesajları: 258
Konularının görüntülenme sayısı: 56.855 (Bu ay: 672)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.945 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic