Chrome üzerinde google earth web açıldığında takılma hk.
Merhaba
earth.google.com a girdiğimde gezinme sırasında haritalar takılarak açılıyor. Ancak edge tarayıcıda açtığımda bu sorunu yaşamıyorum. Nedeni ne olabilir?
Klavye tuşları basmıyor
Merhaba
Steelseries apex 3 klavyesini kullanmaktayım. Bugün pc yi açtığımda klavye ışıkları yanmasına rağmen tuşlarının basmadığını farkettim.
İşin ilginci windows tuşu, yön tuşları, entel, esc, alt+tab ve ctrl ile(ctrl +c,v) yapılan kısayollar çalışmakta ancak sadece harf tuşlarına bastığımda (c,v) yazmamakta.
Usb çıkarıp taktım, pc yi yeniden başlattım ancak sorun düzelmedi.
Nasıl çözebileceğim konusunda bir fikriniz var mıdır?
Ön cam klozu hakkında
Merhaba, aracımın ön camına kar kütlesi düşmesi sonucu ciddi şekilde hasar aldı cam.
Cam değişim hakkını kullanarak ön camı değiştireceğim ancak yaşadığım şehirde yetkili servis olmadığından, yan sanayi cam ile olacak( yetkili servise gitmeye ve güvenli sürüşe olanak vermeyen cam hasarından dolayı).
Sorum şu; önümüzdeki sene kasko yenilendikten sonra camımda hasar olmasa dahi yetkili serviste ücretsiz cam değişim hakkımı kullanarak orijinal olanıyla değiştirebilir miyim?
Macbook için mouse tavsiyesi
Macbook air M1 kullanmaktayım ve kablosuz mouse arayışı içerisindeyim.
Mouse hareketleri trackpaddeki kadar rahat ve hızlı olması için hangi marka modeller tercih edilebilir?
DPİ değeri en az kaç olmalıdır?
Realtek high definition audio sorunu
Herkese merhaba, bilgisayarımda 2 stereo hoparlör ve mikrofonlu kulaklık kullanıyorum. Bilgisayara realtek high definition audio sürücüsünü sorunsuz şekilde kurdum, mikrofon ve kulaklığımı sorunsuz şekilde ayarladım ve kullandım. Bir kaç gün sonra mikrofondan karşıya kulaklıktan gelen seslerin gittiğini farkettim. Sorunun çözümü basit aslında realtek high definition audio yazılımından ya da mikrofon ayarlarından akustik eko iptalini ve gürültü tutmayı aktif etmek. İlk başta da bu fonksiyonu sorunsuz kullanıyordum.
Sorunu yaşayınca bir de baktım ki realtek high definiton audio nun yerini realtek R audio almış ve bu dediğim ayarlar mevcut değil.
Ardından DDU ile yazılımı kaldırdım ve tekrar realtek high definition audio yu kurdum ve sorunu hallettim.
Bir kaç gün sonra tekrar kendiliğinden realtek high definition audio silinmiş ve yerini realtek R audio almış ve dediğim mikrofon sorunları tekrar baş gösterdi.
Sizlere sorum şu, bu bilgisayar nasıl kendiliğinden böyle bir şey yapabiliyor(realtek high definiton audio yu silip realtek R audio kurmak)? Çözümü var mıdır?
Not: Sorunu çözdüm, aygıt yükleme ayarlarından otomatik yüklemeyi hayır işaretlemek gerekiyor.
İşlemci+ekran kartı ikilisi tavsiyesi
Asus rog strix xg49vq ışık sızması hakkında
ETS 2 siyah ekran
|
GTX 1050Ti dan RX580 e geçiş?
|
sunny hd 19 led monitör tv
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 680
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 13.515 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun