Millenicom saçma sapan değerler veriyo. Bana 0 mbps gösteriyo,farklı dairede 4 mbps,başka dairede 12 mbps,7,9 mbps diye değerler... Mesaja git »
Ttnet altyapı sorguladığımda sadece ADSL hizmeti gösteriyo.Görünüşe göre bu hızda devam etcem [\&o]... Mesaja git »
Fiber bildiğim kadarıyla 2-3 km ötemde var.Çevremde malesef yok... Mesaja git »
Sorguladığım da 16 mbit destekler çıkıyo.Ttnet ilçe müdürlüğüne gitsem yardımcı olurlar mı acaba? Çünkü kaç senedir internet kullanırım 4.5 mbit yukar... Mesaja git »
Kabloları değiştirsem bi iyileşme olur mu sizce?... Mesaja git »
Evet beyler konu başlığında da belli olduğu gibi hattımın 16 Mbit kaldırıp kaldıramayacağı merak ediyorum. Ona göre paket değiştircem. Şu an 8 Mbit pa... Mesaja git »
Çoğu firma açılmış ürünlerde 14 gün iade hakkın olduğu halde iadeyi kabul etmiyor (benimde başıma geldi).Büyük ihtimalle adeksstore'de öyle bi fir... Mesaja git »
Şu an Evga Torq X5 mouseye sahibim ve Steelseries Rival 310'a geçmeyi düşünüyorum.Sizce geçmeli miyim yoksa böyle devam mı etmeliyim?... Mesaja git »
Yaşadığım bölge şehrin 30-35 km kadar dışarısında olduğu için beklenti yükseltmeye gerek yok... Mesaja git »
TurkNet'e geçip sağlıklı bi şekilde kullananlar böyle bi servis sağlayıcısı yok diyip yere göğe sığdıramıyolar fakat sorun yaşayanlar da yerin dibine ... Mesaja git »
14-15 gündür "Savunması İstendi" de kaldı.Savunma verilmesinin de maksimum 1 ay süresi var onu bekliyorum şimdilik. Bende monitör elini... Mesaja git »
@MEMATİ - @hsngencer Aynen öyle fakat yaptık bi hata Normalde monitörü yazın almayı planlıyodum fakat finaller bitip eve gelince şeytan dürtükledi,ka... Mesaja git »
Firmanın mail adresine değilde direk dilekçe yazarak monitörü yolladım elinize ulaştı mı diye aradığımda dalga geçermiş gibi aynen şöyle dediler ''Bu ... Mesaja git »
Paket 8mbit fakat 4.5mbit'den yukarısını görmedim :D AKN'ye girince 2.5'den yukarısını görmedim Taahhüt bitince farklı bi sağlayıcıda 16m... Mesaja git »
Aynı problemler HDMI'da da var mı diye HDMI ile de kontrol ettim fakat HDMI'da da farklı sorunlar baş gösterdi.Yukardaki Darth Vader adlı arkadaşta bu... Mesaja git »
Konya Aylık 600 tam yetiyo Edit : Yurtta aylık 600.Seneye inşallah ev... Mesaja git »
Gerekirse piyasanın üzerinde alcaksınız ama satış sonrası destek de iyi olacak.Bundan sonra piyasanın altına fiyatı olan bi ürünü kolay kolay alcağımı... Mesaja git »
Beyler e-devlet üzerinden başvuru yaptım ve gerekli belgeleri elden verdim fakat şimdi baktığımda e-devletteki formda ''Başvuranın İmzaası'' kısmı boş... Mesaja git »
Beyler e-devlet üzerinden başvuru yaptım ve gerekli belgeleri elden verdim fakat şimdi baktığımda e-devletteki formda ''Başvuranın İmzaası'' kısmı boş... Mesaja git »
Beyler e-devlet üzerinden başvuru yaptım ve gerekli belgeleri elden verdim fakat şimdi baktığımda e-devletteki formda ''Başvuranın İmzaası'' kısmı boş... Mesaja git »
Hocam uğraşıp uzun uzun yazmışsınız öncelikle elinize sağlık. Ürün değişimi istemekten vazgeçtim zaten monitörden o sorunları dışında memnun kaldığı... Mesaja git »
Aynen öyle.Bi daha sitelerine girip şu ne kadarmış diye bakmam daha... Mesaja git »
Yolladığım monitörü bana tekrar geri yollamışlar bende yaklaşık 1 saat önce resmi olarak THH'ye başvurdum... Mesaja git »
Bir Edit daha Kaymakamlığa gittim el yazısı ile yazdığımdan dolayı kabul etmediklerini anlattım ve bana "olur mu öyle şey onlar işin üç kağıt... Mesaja git »
Az önce GameEkstra'yı aradım monitör elinize ulaştı mı diye onlarda bana o dilekçeyi elinle yazmıcaktın kaymakamlıktan cayma bedeli belgesi alıp öyle ... Mesaja git »
Keşke bu konuyu daha önce görseydim.Benim monitörde de farklı sorunlar var ve dün cayma dilekçesi ile yolladım.İnşallah kabul olur fakat pek sanmıyoru... Mesaja git »
Valla adamlar direk aide,değişim vermeye yanaşmıyo o kağıdı alabilceğimi hiç sanmıyorum. Ayrıca 1 saat önce monitörü iade etmek için kargoladım artı... Mesaja git »
Edit 2 : Belgeleri vermek için gittim ve durumu anlattım görevli kişiye.Görevli kişi de bana ilk önce ürünü "cayma ihtarnamesi" ile yolla dedi eğer ka... Mesaja git »
Telefonla aradım konuştum bu seferde "biz cihazı alır servise yollarız iade,değişim kararı çıkarsa veririz" dediler sonra kanunlar öyle değil felan de... Mesaja git »
Display Port ile bağlıyım ve 240 Hz'de kullanıyorum zaten.Yarın inşallah Digitus'un Display Port kablosu gelcek.Onunla bi denicem olmazsa para iadesi ... Mesaja git »
Bu arada bunları kablodan yapabilir mi ? Bugün kablo siparişi verdim pazartesi yola çıksa salı günü elimde inşallah.Yeni gelen kablo ile deneyip karar... Mesaja git »
Gelişme var mı ? Bende Asus XG258Q aldım ve 2 günlük bir cihazda şu sorunlar var: 1-) Display Port ile bağladığımda monitör olması gerekenden daha g... Mesaja git »
Bugün facebook sayfasından mesaj attım ve aynen ''Açılan ürünlerde değişim ve iade olamıyor maalesef. Konu ile ilgili mağazalarımızı arayarak ... Mesaja git »
HDMI ile bağladığımda bu sorunların hiç biri olmuyo.Kablo da sorun olabilir mi acaba ?... Mesaja git »