max 800 e kadar ne onerırsınız ? neden ? bunlardan hangisi daha iyidir ? canon hfr 406 canon hfr 506 SONY HDR-PJ230EB CANON ... Mesaja git »
onlarada bakayım ben. listeye ekledim çok teşekkürler. araştırmaya devam... Mesaja git »
anladım. bunuda kattım listeme. çok teşekkürler araştırmaya devam... Mesaja git »
şehirlerarası kullanacam. öğrenciye önerir misiniz bu arabayı ?... Mesaja git »
yakıt konusunda lpgde nasıl. bi fikriniz var mı ?... Mesaja git »
modeli eski araba. tabiki aldığım arabaya göre değişir ama sorun daha fazla çıkartmaz mı ?... Mesaja git »
Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkürler. 13000 liraya kadar lpg li araba almak istiyorum. az yakması lazım. 5 kapı tercihim. uzun yol yap... Mesaja git »
oyuna yenı basladım. ılk defa bf oynayan bırı olarak ne tavsıye edersınız ? bıldıgınız rehber falan varmı.... Mesaja git »
silinsin
başlıklı konuya yorum yazdı
(4 yıl önce)
kazık mı ?
(4 yıl önce)
5 tane dlc var . ındırmesem sorun olmaz herhalde basta... Mesaja git »
kazık mı ?
(4 yıl önce)
edition aldım. bi hevesle aldık ama oyun inmiyo... Mesaja git »
İlk defa bf oynayacagım. bıraz arastırdıktan sonra bf 4 almaya karar verdım. az once 48 lıraya premıum edıtıon aldım. premıumda eksık olan mo... Mesaja git »
tavsiye
(4 yıl önce)
tavsiye
(4 yıl önce)
tavsiye
(4 yıl önce)
samsung tab 4 uygunmu acaba bu ozellıklere ?... Mesaja git »
tavsiye
konusunu başlattı
(4 yıl önce)
350 lıra cıvarına tablet tavsıyesı ıstıyorum. onunde kamera olması onemlı. ekranı kucuk olmasın. wi fi ı ıyı ceksın sarjıda cok ... Mesaja git »
challenger olmayanların eleştirmeye hakkı yokmu nası bi mantık bu... Mesaja git »
adamın sampıyon havuzu yok bi kere. ayrıca 4 mactada ben bırsey yaptıgını gormedım. bu tr nin en iyi jungler ıysa vay halımıze... Mesaja git »
dp nin jungler neden hala takımda anlamış degılım... Mesaja git »
Arkadaşlar daha önce ek madde 1 ile yani lys puanı ıle gecıs yapmıstım. sımdıde unıversıtedekı basarı puanımla gecıs yapmak ıstıyorum. boyle bırsey mu... Mesaja git »
Arkadaşlar linkteki telefonu almak istiyorum ama daha önce paralel ithalat almadıgım ıcın ve kliksada alısverıs yapmadıgım ıcın tereddutlerım var. gar... Mesaja git »
tavsiye
(5 yıl önce)
o ozellıklere o pılı koymuslar. sırf o dıkkatımı cektı... Mesaja git »
tavsiye
(5 yıl önce)
arastırdıkca bısey cıkıyo . hocam sony nın ekranları pek begenmıyolar . bılgın varmı... Mesaja git »
tavsiye
(5 yıl önce)
android dusunuyorum hocam. pil olarak dusundugumden lg l90 ı gordum de donanımı benı goturur mu 2 sene bılemedım... Mesaja git »
peki zowie ec yada am hakkında ne dusunuyorsunuz... Mesaja git »
Arkadaşlar 3 yıldır kullandıgım mouse deathadder v2. cs go ya basladım bır sure once ve bana yetersiz geldi. skatezleri eridi. satın alınacak ... Mesaja git »
cok tesekkurler basvurular ne zaman oluyo peki bılgınız varmı ? yazın falan mı... Mesaja git »
2013 de yani bu yıl üniye girmiş biri 2014 ekimde yani yeni yılda 2013 ün yerleştirme puanıyla geçiş yapabilir mi ? sonuçta 1 yıl geçmiş oluyo . ... Mesaja git »