Bu program inişiyle çıkışıyla güzel. Sakın dokunmayın. Rtük'ü de....... Mesaja git »
Öyle tabii ki de, şu dijital dünyada sayılara çok bağlanıyoruz. Biraz daha geniş açı ile bakmak lazım.... Mesaja git »
Görüyorum görmesine de, birden fazla klan olunca da içlerinden biri demiyor ki, biz karşıya geçelim. Maçlar çekişmeli olunca keyifli oluyor. Base rap ... Mesaja git »
BATTLEFİELD 1 TÜRKÇE OLARAK GELİYOR ! Battlefield 1 Ekim’de çıkacak! Teması 1. Dünya Savaşı olacak ve 21 Ekim'de resmi ... Mesaja git »
Şu takım dengesini bir çare bulsunlar, dişli bir rakip gören karşı tarafa geçiyor. Ne anlıyorsunuz ya, güçlü taraf da yer almayı. Zevksizlik her yerde... Mesaja git »
Beklediğim bir uygulama sonunda çıktı. Web de dolaşırken açık olacak sayfalardan biri benim için. Bir de Xbox daki gibi favori arkadaşlarınız online o... Mesaja git »
Özellikle son bir haftadır dikkatimi çeken bir durum. Gün içinde bir kaç kez göz kırpması misali elektrik kesintileri olmaya başladı. Cihazlar kapanmı... Mesaja git »
Dini referans alan bir devletten özgürlük beklenmez.
Bilimi referans alan bir devlet olmadığımıza göre bu neyin tartışması.
Son 15 yıla bak ve gele... Mesaja git »
Oyunculuk anlayışı nasıl da birbirinden farklı. Oyum ilk 3 yoruma.... Mesaja git »
Merak edilip alınıp, kutusuna konmuş. Tertemiz durumda. 500 tl.... Mesaja git »
Bu oyunun hakkını vermek isteyenleri bekliyoruz. Şu an 2 kişiyiz seviyelerimiz 11 ve 21 level.... Mesaja git »
Bloodborne ve Souls seviyesinde bir zorluğa sahip olan oyun şu an bütün dlc içerikleri birlikte 21 tl. Bu oyunu oynayan, ya da oynamak isteyen oyunc... Mesaja git »
Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen Helldivers PS4, PS3 ve PS Vita için 4 Mart'ta piyasaya çıktı. Atmosferi ve düşmanları bakımınd... Mesaja git »
Proyu İlk çıktığı gün aldım ve sesi bugüne kadar beni hiç ama hiç rahatsız etmedi. Bazı arkadaşlar çok hassas sanırım bu konuda. Kardeşimin standa... Mesaja git »
Önümüzdeki süreç de her ne kadar yeni IP'ler gelecek olsa da, bu hızlı yükselişin devam etmeyeceği görüşündeyim. Çevremdeki bütün Nintendo fanları cih... Mesaja git »
Sony burada yanlış içindedir. Bu inkar edilemez. Oyunu alanlara büyük saygısızlıktır.
GTS satışları ve rakibi olan Forza satışlarını da buraya ek... Mesaja git »
Hem indirim hem Noel olunca serverlar çöktü.... Mesaja git »
Yukarıdaki arkadaş ses konusunda da Forza 7'nin üstün olduğu iddia ediyor. Sanırım eski GT'ler ile karıştırıyor. sadece bir kaç örnek bırakıyorum bu... Mesaja git »
Merhaba kardeşim. Ben de özellikle de oynanıştan dolayı paylaşım yaptım. GTS'in fizik motoru F7'nin önünde. F7'nin içeriği daha fazla. Tabii bunların ... Mesaja git »
Şu grafiklerle 4K 60 fps gelmesi normal değil mi ? GTS ve Forza 7 içerik karşılaştırması yapmıyorum, Forza 7 açık ara önde.... Mesaja git »
Olay pist sayısı ve araç sayısı ise GT6 hepsinden daha iyi mi oluyor ?. Pubg nin yılın oyunu seçildiği bir ortamda bana kimse şu oyun iyidir falan dem... Mesaja git »
İşin için de olan herkes, bu GT'nin son çıkan Forza 7'den daha iyi olduğu belirtiyor.
Forza 3-4 serinin zirve noktasıydı, gittikçe kay kaybed... Mesaja git »
The Master Trials dan baya bi keyif aldım. Check point ve save olmaması cezbedici kısmıydı.... Mesaja git »
Şirkette gece çalıştığım dönemlerde ve tatillerde onlarca oyun bitirdim. Hala da benim için kütüphanesinde onlarca oyun var, lakin zaman yok.
Bu b... Mesaja git »
Demo da vuruş hissi namıma bir şey yoktu. Tam sürüm de bu durumu cidden merak ediyorum.... Mesaja git »
İlk oyunu PS2 de iki kez bitirmiştim. Daha sonra çıkanları bir türlü deneyim edemedim.... Mesaja git »
Oyunu bir türlü 20 saniyeden fazla oynayamadım. DMZ'den port yönlendirmeye kadar her şeyi denedim. Karakteri oluşturdum, oyunun başında 20-30 sani... Mesaja git »
Zelda da 100+ küsür saat geçirdim doyamıyorum oyuna.
Project Cars 2'nin hakkı yenmiş. Fanlarının bile itibar göstermediği F7 seçimi yanlış olmuş. ... Mesaja git »
Ps2 dönemini oynadığım oyunları yakın zamanda PS3'de de oynamaya başladım. İlk 2 oyunu yeniden bitirdim. Sıra 3. oyunda.... Mesaja git »
Umarım FF hayranları için de tatmin edici bir yıl olur.... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır forum içinde aktifim, şu an üyesi olduğum gruplar olmakla beraber yeni bir grup oluşumu için buradayım. Böyl... Mesaja git »
Merak edenler için oyunun demosu çıkmış durumda...... Mesaja git »
Ne kadar sim ya da değil söylemim yok. Sadece Forza 7 ile GTS arasında hangisi daha iyi sürüş fiziklerine sahip sorusuna cevaben yazılmıştır.... Mesaja git »