Dell34 S3422DWG nasıldır ?
|
Alan seçimi
Selamlar üniversitede YBS okumaktayım son döneme girmiş bulunmaktayım ancak kafamda hala tam olarak neye yöneleceğimi çözebilmiş değildim sene başına kadar yeni yıla girerken ise iş analistliği ilgimi çekti ve o tarafa yöneldim SQL bilgisi hariç bir bilgim yok açıkçası ancak mezuniyetime 6 aya yakın bir süre var bu süre zarfında nelere çalışmalıyım veya ne yönde kendimi geliştirmeliyim pek bir fikrim yok forumda bu alanlarda çalışmış insanların yorumlarını bekliyorum.
Mezun olana kadar nelere çalışmalıyım İş analistliği ve test engineer kafamdaki işler bu ilanlara yavaştan bakmaya başladım ancak aşırı fazla istekleri var yeni mezun birisi bu alanlar için ne yapmalı ?
Teşekkürler yardımlarınız için.
SQL için öneriler
Merhabalar üniversitede son sınıfa geçtim iş analizi kısmına yönelmek istiyorum YBS okuduğum için genel olarak bir dile hakim değilim birazda kendi haylazlığımdan son seneye sarktı çoğu şey
Ancak bir sene içinde istediğim seviyeye yaklaşabileceğimi düşünüyorum SQL öğrenmek için genel olarak neler yapmam gerekir kurs aldım ona başlamayı düşünüyorum onun haricinde youtube kanalı olsun siteler olsun önerilere açığım.
Nintendo Friend Code paylaşım
|
Xbox Gamertag Paylaşımı
Aktif bir konu bulunmadığınıdan dolayı tek konu altında birleştirelim tüm toplulukları.
İsteyen arkadaşlar isminin yanına oynadığı oyunlarıda yazarsa konuyu belirli zamanlarda güncelleyip düzenleyeceğim sayı çok olursa oyunlara dahi bölebilirim isimleri
Zaten herkeste gamepass olduğu için oyun oynamak istersek sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum
Gamertag:
Batiwan (Call of duty, Forza, Gamepass oyunları)
Call of Duty Vanguard [XBOX ONE-SERİES] ANA KONU
OYUN HAKKINDA
Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2021
Geliştirici : Sledgehammer Games, Zombi Modu Treyarch
Yayıncı : Activision
Tanıtım videosu
Xbox Store Fiyatları
CoD: Vanguard – Standart Edition (Xbox One): 499 TL
CoD: Vanguard – Cross-Gen Pack (Xbox Series): 599 TL
CoD: Vanguard – Ultimate Edition (Xbox Series): 779 TL
Bu konu altından Tv-Monitör-Kulaklık sorularınızı tavsiyelerinizi yazarak bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz .
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 15 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.558
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 88.043 (Bu ay: 895)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.919 (Bu hafta: 22)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun