aynı problemi bir dönem ben de yaşamıştım sorun sadece chrome daydı. nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum fakat komple kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin... Mesaja git »
650W almanız sizin için daha iyi olur 500W gerçekten çok düşük kalmış bu sisteme. Ekran kartı çok ileri bir model hatta imkanınız varsa 750W gibi... Mesaja git »
Senin resetleme problemi normal resetlemelerden biraz farklı Benim bilgisayar da gta5 gibi iyi oyunlarda reset atıyordu ekran kartının çok ısınma... Mesaja git »
Servise vermeden önce bu problem var mıydı? Servise bilgisayarı ne için verdiniz? Bir işlemcinin 133 dereceye dayanması mümkün değil zaten sayısa... Mesaja git »
o yazın geçerliydi diye biliyorum ben şu an o teklif bitti sanırım... Mesaja git »
Dostum bu bilgisayarın özellikleri çok düşük görünüyor yani gta san andreas filan anca oynanır daha iyi oyunlar malesef oynanmaz... Mesaja git »
dostum gta4 ün sistem gereksinimlerine bir bak internetten bence yanlış biliyorsun bu bilgisayar en düşük ayarlar için bile uygun değil malesef... Mesaja git »
Bilgisayarım - denetim masası- güç seçenekleri menüsünden yüksek performans ı seç. Zaten seçiliyse driver güncellemeyi deneyebilirsin IOBit driv... Mesaja git »
Windows 10'da yaygın diyip geçiştirmemek lazım. Sağlıklı bir donanım ve yazılıma sahip bilgisayarda hiç böyle sorunlar olmaması gerekir. Bende de kitl... Mesaja git »
Sıcaklıkları doğru kontrol ettiğinizden emin misiniz? ben de 1 senedir kendi yepyeni bilgisayarımdaki reset problemini arıyordum. Sadece oyunlarda res... Mesaja git »
Eğer imkanınız varsa şüphelenilen parçaları eleme yöntemiyle test edin. Yani monitörden şüpheleniyorsunuz diyelim. Kasayı başka bir monitör ile oyun o... Mesaja git »
bence internetten bulup bir denemekte fayda var fakat bilindik güvenilir kaynaktan indirmeni tavsiye ederim aman virüs falan bulaşmasın... Mesaja git »
ben güç kaynağından şüphelendim. çünkü zamanla sanırsam kapasitör deniliyor o parçaları şişerek deforme oluyor ve güç kaynağının ilk günkü performansı... Mesaja git »
iso şeklinde de olsa crack yapmanız lazım oyun korsan ise iso dosyası cd gibidir içerisinde crack dosyası bulunur büyük ihtimal, bulunmuyorsa ... Mesaja git »
milletin teknolojiye güveni çok arttığı için oluyor bunlar + bir de cahillikten adam passat alıyor ibre 260 ya demek ki 260 a kadar güvenli ... Mesaja git »
bence Türkiye'de çok satar çünkü bizim millet renoya çok alışmış ve güveniyor Amarok'a rakip olabileceğini düşünüyorum Hilux'u falan rahat geçer ... Mesaja git »
2011 model 1.5 dci 105 hp 6 ileri manuel megane3 ile 90km sabit hızda ortalama tüketim olarak 4.0 litreyi gördüm bence çok iyi değer... Mesaja git »
Dostum bilgisayarın tüm özellikleri gayet iyi . Gta5 dahil tüm yeni oyunları orta ve hatta yüksek ayarlarda rahatça oynatır. Fakat bu devirde kimseye ... Mesaja git »
Dostum buradan bilgisayarının tam özelliklerini anlayamıyoruz. Mesela harici bir ekran kartın var mı veya yok mu emin değilim o konuda Piriform S... Mesaja git »
gerçekten sorun çok ilginç her şey yolunda olmasına rağmen o kadar düşük fps almanız ama ben de ekran kartı driverımı güncel zannediyordum bir ba... Mesaja git »
sorun hakkında çok fikrim yok ama IOBit Driver Booster programıyla tüm driverlarınızı bir kontrol edin derim. Yüklü olmayan veya eski sürüm olan varsa... Mesaja git »
dostum bence problemin crackle de alakası yok. senin bilgisayarın kısıtlı kullanıcı modunda. onu administrator olarak ayarlaman gerekiyor ht... Mesaja git »
Bilgisayarda yer açmanıza yarayan programlardan birisi de CCleaner, 3-5 GB bile olsa faydası oluyor araştırıp deneyebilirsiniz... Mesaja git »
Stress testinde bir sorun çıkarmaması oldukça ilginç. Eğer orda da sorun olsaydı termal macunda veya soğutucuda sıkıntı vardır diyecektim. Sıcaklıklar... Mesaja git »
konu hakkında pek bilgim yok ama tahminimi sorarsan cihazın tamamen sağlam fakat realtekten seçimi yanlış yapıyorsun gelen menüyü tam olarak bile... Mesaja git »
Tam emin olmamakla birlikte Format attıktan sonra driver (sürücü) kurulumlarında sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Eğer driver sıkıntısı varsa ekran... Mesaja git »
Merhaba, Forumda Sistem Tavsiyeleri diye bir bölüm var. Oraya aynı konuyu açtınız mı bilmiyorum ama açarsanız daha fazla ve daha tutarlı cevaplar... Mesaja git »
Sorun hakkında çok fikrim yok fakat pilin performansında pek sıkıntı yoksa sırf %10 luk kısım dolmuyor diye ben olsam zahmete girmezdim... Mesaja git »
Bataryayı çıkardığınız zaman bilgisayarın güç seçenekleri değişiyor olabilir mi? Örneğin batarya varken yüksek performans seçilidir fakat batarya çıka... Mesaja git »
Dostum sistem çok güzel. Sıkıntıyı bulmaya çalışalım. İşlemcinin stok fan olması bir sorun yaratmaz. Ama yine de emin olmak için AMD OVERDRIVE pr... Mesaja git »
dostum ekran kartın zayıf oldugu için pek mümkün görünmüyor. en düşük ayarlarda bile kasma yaşarsın malesef... Mesaja git »
malesef dostum bilgisayarın tüm özellikleri gta4 için yetersiz... Mesaja git »
bilgisayarın sanırsam laptop. denetim masası- güç seçeneklerinden "yüksek performans" seçeneğinin işaretli oldugundan emin ol ama bana ısınma pro... Mesaja git »
ccleaner adlı programda google chrome'un tüm seçeneklerini işaretleyip temizlik yaparsanız hepsi gider bence... Mesaja git »
isterseniz nvidia driverlarını komple kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin... Mesaja git »
dostum isdone.dll dosyasını internetten bulup c- windows- system32 klasörüne atman gerekiyor sanırım hatayı google'a yazarak çeşitli çözümler bul... Mesaja git »
dostum bilgisayarın yüksek performans modunda mı çalışıyor bir kontrol et denetim masası- güç seçenekleri menüsünden yüksek performansı işaretle ... Mesaja git »
dostum chasis intruded problemiyle ilgili şu iki konuyu inceleyip yazılan tavsiyeleri bir dene istersen: http://forum.donanimhaber.com/m_18769369... Mesaja git »
piriform speccy diye bir program var bilgisayarınızın özelliklerini detaylı olarak gösteriyor ordan bize bilgileri aktarırsanız daha sağlıklı yor... Mesaja git »