Türk takımını destekleyeyim de daha çok puan gelsin diyen arkadaşların hiç birini ben bu konuda ve twitterda göremiyorum.
Bir çok arkadaş maalesef ki... Mesaja git »
Hahahah boşverin arsenalli hocam ne olacak bu arsenalin hali siz ona bakın
o zaman size de özel bir şey tasarladım bakın burda:
Liverpool Arsenal... Mesaja git »
tsci olup olmamak değil konu, önemli olan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek. İşte taraftar algısı farklı olunca siz bunlara maalesef bakamıyorsu... Mesaja git »
Fıratla bizim son 7-8 maçta 1 galibiyetimiz var. Sizin hakemlerinizin sizlere neler yaptığını cümle alem biliyor siz görmek istemiyorsunuz... Mesaja git »
Ligteki hakemleri kimin ayarladığını son gs ts maçında gördük... Mesaja git »
Ligteki hakemler UEFA'da olmayınca işler tersine dönüyor.
Biz tam kadro ZENIT'e top göstermezken siz BENFICA B takımına fena yenildiniz. Çok şükür ki... Mesaja git »
xboxın exclusive oyunu crackdown çöp çıktı. metacritic yerlerde sürünüyor
Bu nesilde;
SONY MICROSOFT... Mesaja git »
crackdown çöp çıktı
Bu nesilde;
SONY MICROSOFT... Mesaja git »
20 dolarlık psn card alıyorsun usa için geçerli.
amazon.com'da bulabilirsin... Mesaja git »
Sen Almanlarla mı karşılaştırıyorsun ciddi ciddi?
Adamların halk arabası passat, golf iken bizim halk arabamız 80 model Toros. Onun da sahibi renault... Mesaja git »
Bu çöp oyunu kim niye oynasın Hocam önsipariş ettim baktım sattım direkt Jc3 kat kat daha iyiydi yazık ettiler... Mesaja git »
Kingdom Hearts 3ün indirimsiz fiyatı 469tan 299 TLye düştü.
İndirime 299 TL üzerinden girecek.... Mesaja git »
Ersun Yanal hocam düşünür bir şeyler
ERSUN YANAL ZENITli BAZI taraftarlar... Mesaja git »
Misal verdik hocam şu anki Fenerbahçe ''performansı'' ile tabiki mümkün değil ama oyuncular gerçek performanslarını sahaya yansıtsalar Huddersfield To... Mesaja git »
Bakın dostlar Fenerbahçe takımı gerçekten boş bir takım değil. Ligte o sıralamayı görebilecek bir takım zaten değil premier lige koy FB ilk 10a rahat ... Mesaja git »
FENERBAHÇE ZENIT - TFF - MHK - GERİYE KALAN TAKIMLARIN TARAFTARLARI - AYKUT KOCAMAN... Mesaja git »
eplnin takımları dunya çapında aşırı iyi takımlar değil sadece kendi liglerindeki herkes çok güçlü.
bizim lig gibi
NEYSE Liverpoolluyuz zaten. PSG ... Mesaja git »
Topal maçın katledilmesine sebep oluyordu Allahtan harun kurtardı pozisyonu. Penaltı gol olsaydı 2-3 yerdik bu psikolojiyle... Mesaja git »
Maşallah.
Şu futbolu takım olarak deplasmanda da gösterirsek turu geçeceğimizi düşünüyorum... Mesaja git »
Bu maç yıkıyoruz bunu hocam inanıyoruz guvenıyoruz 2 gelecek bizden!... Mesaja git »
slimani gol attı harun penaltı kurtardı takım iyi oynuyor nolur şu maçı 2-3 farkla kazanalım... Mesaja git »
İlk yarı özeti:
Rusya Liginin lideri, Türkiye Liginin 14. süne eziliyor. Çünkü burada mhk, tff yok!... Mesaja git »
UEFA bu maçın çok izleneceğini düşünerek diğer gün diğer maçlarla çakışmasın diye salıya aldı.... Mesaja git »
Mafia 3e 10 dolar verilmez arkadaşlar vermeyin etmeyin zaten plus vermişti indirmedi bile çoğumuz... Mesaja git »
Uçuk kaçık fiyatlardan bahsetmeye gerek yok. 2018 yılına kadar her şey çok güzeldi. Nerdeyse 2 dolarlık oyun 2 TLye satılıyordu bakın nerdeyse. Ama şi... Mesaja git »
Uçuk kaçık fiyatlardan bahsetmeye gerek yok. 2018 yılına kadar her şey çok güzeldi. Nerdeyse 2 dolarlık oyun 2 TLye satılıyordu bakın nerdeyse. Ama şi... Mesaja git »
Tebrik ediyorum hocam sizi. Eğer ödül olayı varsa kesinlikle hakkınızı arayın gerekirse usa'den avukat tutun.... Mesaja git »
Fiyatlar bilgisayarda çok mu ucuz sanki steam hesabıma aldığım hiç bir oyunu elden çıkaramıyorum konsolda rahat rahat al sat yapıyorum... Mesaja git »
Boşverin arkadaşlar futbol iyi bi şey değil zaten... Mesaja git »