Meraktan Aldım bir tane sesten . Sunbeam ultra freezeri tıtmaz ama denemek lazım... Mesaja git »
Cat7 e bile rj11 çaktım. Cat6 daha ince çakılır... Mesaja git »
Pisikolojik olarak işten çıkarılmışsınızdır, yarın işinizin başına gidin.... Mesaja git »
Fi tarihinde sistem parçalarını yazan birisi yardım istemişti. Hesaplama sitelerinde 480 w güç ihtiyacı olduğu gözüküyordu. 750 w güç kaynağının mantı... Mesaja git »
farazi olmuş. kısaca yeni birinin kartı ve telefonuyla al demişsin. Ben dün biraz uğraştım sonunda kullanabildim. telefonum aynı, kredi kartı ismi ay... Mesaja git »
4 tane aldım ben arkadaşlara. 399 dan bakalım yollayacakmı... Mesaja git »
Cocuk alır oynar . Arada sende oynarsın. 2 3 aya çöp olur... Mesaja git »
Herkese iyi geceler.. Yapmaniz gereken malum markanin mobil uygulamasini telefonunuza indirmek. Sonrasinda bir uyelik olusturmak veya Facebook ile ba... Mesaja git »
170 liraya merrel almıştım az önce arayıp iptal eytiker çek yok... Mesaja git »
alınır. ben geçtim bir tane sipariş. içinden tek bu gelir gelirse :)... Mesaja git »
Temiz sorunsuz GoPro Hero 2018 arıyorum ankara içi tercihimdir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Merhaba, En düşük 450 liraya var. Stanley SCD12S2K 10.8Volt/1.5Ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Vidalama Stok 77... Mesaja git »
Çekilecek dert değil bulaşmayın. Pin sorunuz olmaz 90 civarı hep. Ama web sayfası bile zor açar... Mesaja git »
Merhaba , Temiz sorunsuz uygun fiyatlı G502 mause arıyorum. Teklifleri öm ile yaparsanız sevinirim. Ankara içi elden önceliklidir.Sistem Notu : Bu il... Mesaja git »
-Amazon.com'dan iki sene önce alındı. -Skatezleri tertemiz. -Siyah renkte. -Dünyanın en iyi FPS mouselarından biri. -Hiçbir sorunu yoktur.... Mesaja git »
Merhabalar. 3 ay önce garanti süresi içinde arızalanan ses sistemimi servis peryodu dışında diyerek onarmadan iade etmişlerdi. Bende Aynı özelliklerde... Mesaja git »
şimdi 0.58 dolarlık aliexpressten ürün aldım. 4.11TL çekti. 7.08 liradan hesaplıyor doları.... Mesaja git »
Forumdan 2 ay önce 2.el aldığım kulaklığı satıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok. kutu ve içeriği duruyor. Ankara içi elden teslim edilir. diğer illere hava... Mesaja git »
2mp lik versiyon 360p 0.3mplik versiyonu 144p olarak düşünün.... Mesaja git »
başlıkta isimi yazdığım klavyelerden arıyorum. sorunsuz 2.el uygun fiyatlıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
aynısını yazmak içim girdim. alt limitsiz 25 lira tanımladılar.... Mesaja git »