Selamlar, Geçmiş olsun, umarım bir problem ile karşılaşmazsınız. Benim de başıma böyle bir şey geldi aslında. Biri annemin diğeri de ablamın kulland... Mesaja git »
Selamlar Arkadaşlar, Öncelikle şimdiden cevap veren herkese çok teşekkkür ediyorum. Ben görme engelli olduğum için, aşağıda soracağım soruları madde m... Mesaja git »
Selamlar, Hocam açıkçası bazı kanallara şaşırdım. Özellikle sizin de dediğiniz gibi EuroSport kanallarının olmaması çok kötü. Özellikle spor yayınlar... Mesaja git »
Tekrardan selamlar arkadaşlar, Bu gün bana görüşme kayıtlarının dinlenildiğini ve MH in yanlış bilgi verdiği yazılı bir mesaj gönderdiler. Peki sonuç... Mesaja git »
Hocam yukarıda da yazdığım gibi TV Plus olmasa 1 dakika bunların ağız kokularını çekmeye değmez. Turk telekom 16 Mbps veriyor, keşke neti kablonetten,... Mesaja git »
Selamlar Arkadaşlar, 02.12.2018 Pazar günü SOL MH ile yaptığım görüşmeyi yukarıdaki mesajda yazmıştım. MH deki bayan Özel Fırsat TV Plus kampanyası 3... Mesaja git »
Merhabalar, Hocam öncelikle geçmiş olsun. Hakikaten çok üzüldüm. Umarım en yakın bir zamanda lehinize bir gelişme yaşanır da siz de kurtulursunuz. Be... Mesaja git »
Merhabalar Hocam, Aynı durum bende de gerçekleşiyor. Fakat özellikle yayını geriye sarınca, ilk başlarda hafif hafif teklemeler oluyor. Müşteri Hizme... Mesaja git »
Merhabalar, Hocam geçmiş olsun gerçekten, bence bu adamlar herkesi 25 Mbps ve 15 Mbps hızlara yönlendiriyorlar. Milleti kandırıp bakın hattınız 100 -... Mesaja git »
Merhabalar serdar_ayberk hocam, İlginiz için teşekür ediyorum. Engel Tanımayanlar paketinde durum şu şekilde değil mi? İnternet : 24 Mbps 250 GB AKN... Mesaja git »
hocam sağ olsun evet cevaplamış bütün sorularımı. Size de çok teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler.... Mesaja git »
@serdar_ayberk hocam, ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Zaten televizyonumun yanında bir router var. İnternet bağlantısında sorun olmay... Mesaja git »
@serdar_ayberk ve @xnet hocalarım, verdiğimiz değerli bilgiler için teşekkür ederim. hakikaten şöyle geçmişe baktığında, kablonet veya kablo TV yan... Mesaja git »
selamlar hocam, konuyu çok iyi bir şekilde anladım. Normalde belgesel izlemek istediğimde, direk yukarda yazdığım kanalları açarım. Orada güzel bir... Mesaja git »
Hocam selamlar, BBC Earth kanalı hangi dilde yayın yapıyor acaba? Normalde pek belgesel takip etmem ama, Discovery Channel ve NatGeo kanallarının bel... Mesaja git »
Selamlar, Umarım hocam çünkü hakikaten her şeyiyle güzel bir sistem Kablo TV. Ama önemli olan istenilen kanalların gelmesi. Bu konuda başka neler yap... Mesaja git »
merhabalar hocam. 08508044444 numarasıyla defalarca görüştüm. Ayrıca yukarıda yazdığınız numarayı da aradım. Evime kadar ekipte gönderdiler. En so... Mesaja git »
maalesef öyle. Bunu hemen hemen bütün firmalar yapıyor. Mesela digiturke. adamlar telefonda bir evet diyerek bir sürü abonelik açıyorlar. Ama ipta... Mesaja git »
anladım hocam. Bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Mecbur abiyi ikna edeceğiz.... Mesaja git »
hocam merhabalar. Ayrıntılı bilgi için çok teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz gibi kanalların eksikliği sorun. Keşke digiturk gibi bir yayın politikası ... Mesaja git »
Merhabalar Hocam, Bizim Türksat altyapı olayı biraz farklı. Türksat çalışanları ısrarla bizim kablonet altyapımızın olduğunu ve çatıda olduğunu söylü... Mesaja git »
Merhabalar Burak Hocam, İnternet açtırmak kolay iş de, kapatmak harbiden sorunlu bir işlem. Peki benim abim tekstilci ve çoğu yerde üyelikleri var. (... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, 22 Aralık'ta SOL Taahhüdüm sona erecek. Büyük ihtimal Kablo Nete geçeceğim. Fakat uzun süredir taşındığımız bu evde SOL kullandığı... Mesaja git »
Selamlar, Hocam ben bu kanalı sürekli izlerim. İçerisinde canlı Premier Lig, Formula 1 yarışları, NBA maçları filan var. Bunlar bana yetiyor. Bahset... Mesaja git »
Benim için S Sport Hd kanalının olmaması çok büyük bir eksiklik. Neden bu kanalı eklemezler bilmem. Turkcell TV platformu çok yeni olmasına rağmen içe... Mesaja git »
Merhabalar Arkadaşlar, Maalesef dediğimiz, düşündüğümüz gibi olmayacak. Çoğu arkadaşın da dediği gibi SOL 2 çeşit internet hizmeti verecek. Sınırsız ... Mesaja git »
Hocam Netmaster wifi isimlerini filan görüyorum telefondan. Hem de en yakın 30-40 metre ötedeki binalardan. Belki de modemleri pencerenin önüne koymuş... Mesaja git »
Hocam aslında ben yanlış ifade ettim. Satın alma olarak değil kiralama olarak söyleyecektim. Yani en azından kablosuz Çekim alanı en iyi olan modemi h... Mesaja git »
hocam tekrardan merhabalar. peki kablosuz desteği olupta Türkiye'de resmi olarak satılan bir modem varmıdır acaba kablonet için? Benim evimde ZyXE... Mesaja git »
hocam merhabalar hayırlı akşamlar. Ben uzun zamandır süper online kullanıcısıyım ama fiyat politikasından dolayı kablonete geçmek istiyorum. Birkaç za... Mesaja git »
Evet hocam maalesef artık 4K kutularından vermiyorlar. Hd kutu veriyorlar. Bu durum kötü oldu gerçekten.... Mesaja git »
merhabalar. Evet bayi ile görüşmemi 2 yıl önce yaptım. Ben de sizin kullandığınız tarifeyi kullanıyordum. Fiyatı 80 TL. Ancak yeni dönemde fiyat 104 T... Mesaja git »
hocam insanları ısrarlı bir şekilde düşük hızlı tarifelere yeni yıl gelmeden geçmeye zorluyorlar. İnsanın aklına acaba 2019'da hakikatten tamamen sını... Mesaja git »
kesinlikle öyle hocam. Haklısınız. İnsan hangi tarifeye geçeceğini şaşırıyor. Şansızlık 22 Aralık da tahütün bitmesi. gerçi fiyatlar yükselirse ver... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, Ben SOL fiber kullanıyorum. Bu gün SOL bayisinin sahibi ile ve saha görevlisi ile görüştüm. Arkadaşların ikisi de kesinlikle ve k... Mesaja git »
evet hocam. Temiz kurulumda inan sistem ile güncelleme dosyası arasında büyük bir fark var. zaten mantıklı olanda öyle olmasın. Düşünün biri bütün sis... Mesaja git »
Selamlar Hocam, iOS 12'ye geçerseniz, pil olarak daha düşük süreler alırsınız. Tabiki kullanımlarda pil sağlığı çok önemli. Normalde 85% civarında ol... Mesaja git »
Selamlar Hocam, Peki bir link var mı bakabileceğimiz? İnternetten araştırdım ancak genelde tanıtımlar filan var. Satış sayfalarını bulamadım.... Mesaja git »