İstanbul And. Pasta Cila Öneri
Merhaba,
Aracımın pasta cila vakti geldi, ciziklerin bir cogu pasta cila ile gidecek seyler yaz gelmeden sokayım diyorum. Anadolu yakasında güvendiğiniz pasta cilayı boyle gelişi güzel yapmayacak yer varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Bir de 2 yildir aracin ustunde kaput ve camurluklarda ppf var bunları da yenileyebilirim bunun için de önerisi olan varsa duymak isterim.
Teşekkürler.
EAT8 nasıl kullanılmalı?
Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay sıfır araç alımı yaptım ve aldığım araç EAT8 şanzımanlı. Kitapçığında böyle pek bir ayrıntı bulamadım açıkçası.
En çok arabayı park ederken hangi sıralamayla kontağı kapatsam kararsızlığını yaşamaktayım. Bildiğim kadarıyla arabanın fren yükünün şanzımanda kalmaması, el freninde kalması lazım diye bir kaç video izledim.
Park ederken şu an uyguladığım sıralama şu şekilde;
D -> N ->Manuel El freni ->Ayak Frenini Bırakıyorum -> P -> Kontak kapat
Bu uygulamada herhangi bir sorun var mı yoksa D vitesteyken direkt P ye basıp el frenini çeksem de olur mu?
Deneyimlerinizi ve olması gereken neyse paylaşırsanız sevinirim :)
180'e kadar acemi için araba tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
İlk arabam olacak, malum siteden baktığımda otomatik 3-4 yıllık clio,corsalar bile 140bin olunca 170-180'e kadar çıkıp sıfır almak daha mantıklı geliyor. Şu an önceliğim clio 1.0 tce xtronic 2021 model araç, corsaya baktım gerçekten küçük bir araçtı. 208 zaten direkt çok yukarıda kalıyor.
Yılda max 8-10km yol yapacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi şuan fiyat/fayda olarak clio touch hem görünüm hem de özellikleriyle aklıma en oturan araç. Polo ve ibiza otomatikleri de pek tercih etmiyorum şu şartlarda dsg yüzünden.
Az sorun çıkaracak, sıfır veya ikinci el önerileriniz varsa duymak isterim :)
macbook 16 inç ekran koruyucu öneri
|
Ofis’e e fatura icin sistem tavsiyesi
|
Bilgisayar için masa önerisi
|
Bilgisayar açıkken açılma sesi gibi ses geliyor
|
Ekran karti tavsiyesi 2K
|
Elektro gitar vs Yol Bisikleti vs Monitör
|
Sistemim 2.el kaç liraya gider ?
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.231
İkinci El Bölümü Mesajları: 57
Konularının görüntülenme sayısı: 40.228 (Bu ay: 1.855)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 134 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic