Arkadaşlar madem forumumuz açılmış ee bizede turnuvaları yapmak düşer değil mi ? evet sizce hangi oyunun turnuvasıyla başlayalım hangi oyunu kim söyle... Mesaja git »
bunun kadar güzel bir oyun yok varsa 1-2 tane türkçe seslendirme grafikler heyecan aksiyon macera bulmacalar oyunu bitirmeye doyamadğım için kolay en ... Mesaja git »
start the party çok kolay %60 yaparsın eve bikaç kişi topla creditse bak platin işte :D ,... Mesaja git »
o da olmassa update savesini sil yeniden update et ve oyuna gir... Mesaja git »
benim tr ve usa psnm var livenin ps home gibi yeri var mı varsa söyleyiyin türklere türkçe oyun türçe live hesabı var mı yok - alabilirim ama yazdığım... Mesaja git »
Valla tabii oyunu seçerimde şu şartla her gez toz dediğinde para isterim yeterince para olunca oyun alırım :D... Mesaja git »
oyunun collector's edition unboxingini izledim çok fazla içerik var almayı düşünüyorum ve kesinlikle alacağım bitirmeye doyamadağım bi oyun arkham asl... Mesaja git »
arkham aslyumda da yüklüoduk batman için ne ki... Mesaja git »
arkadaşlar ben ikisini de seviyorum çünkü strateji konsola yok excler pcye yok ve bilgisayarım her türlü oyunu çalıştırdığı için mutluyum :)... Mesaja git »
benim arkadaşım ingilterede oturuyo xbox 720 var xbox un o kozu var ama oyun konusunda ps3 diyorum keşke iki firma birleşip xboxun kinecktini ps3 ünde... Mesaja git »