Game Garaj Slayer R9T Ekranda Yatay Çizgiler
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce Game Garaj'dan Slayer R9T modelini aldım. Cihaz çok iyi. Oyunlarda harika performans veriyor. Bir sorunum yok fakat; aldığımdan çok nadiren de olsa Windows üzerinde gezinirken rastgele yatay çizgiler oluşuyor. Ne zaman böyle olsa cihazı yeniden başlattım ve sorun düzeldi. Oyunlarda hiçbir sorun yok. Sadece masaüstünde gezinirken oluyor. Herhangi bir darbe almadı, yeni geldi cihaz. Sizce iade etmeli miyim? Olayın videosu, kendim çektim:
Olayın temel sebebi de şu. Mux switch var. DGPU işlevi menüsünden Hybrid modunda çalışırken Hz ayarını 240 yapınca oluyor sadece bu. Hybrid modunda 60hz, DPGU Only (Sadece dahili ekran kartı) 60hz veya 300hz seçeneklerinde tek bir sorun bile yok. Sadece Hybrid 60hz modunda sorun var. Satıcı ile görüştüm, onlar da bunun yazılımsal bir sorun olduğunu söylüyor. AMD tarafıyla (Ana karttaki dahili ekran kartı AMD'nin) görüştüklerini ve bir yazılım güncellemesi ile durumu çözeceklerini ilettiler. Oyunlarda performans olarak uçuruyor, bayağı bir memnunum. Sizce bu sorundan dolayı iade edilir mi bu cihaz? Hepsiburada'dan aldım. 14 gün iade hakkım var. Konuyla ilgili düşünceniz varsa mesaj atarsanız sevinirim. Teşekkürler
Namco oyunlarını online oynayamama
|
Tekken Revolution Bağlantı Sorunu
|
5 şubattan beri cihaz üzerinden store girilmiyor
|
|
iPad usb kablosu elektrik akımı sorunu
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 789
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 508 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0