Merhaba, elimde yanlış siparişten dolayı fazlalık olan Arctic Thermal Pad 145 X 145 Mm (1.5) i satıyorum. Ürün 0 hiç açılmamış ve 2017 üretimidir. Piy... Mesaja git »
Saat 19:15-19:25 arasi kartal adliyenin onunde kadikoy istikamatine orta seritten giderken beyaz citroen elysee arka sol yanimdan one kadar boydan bo... Mesaja git »
03.03.2018 Faturalı hiç AÇILMAMIŞ, kutusundan kontrol için dahi çıkarılmamış sıfır Gigabyte Rx 580 Gaming Oc 8 Gb ekran kartımı satıyorum. 03.03.2018 ... Mesaja git »
Selamlar arkadaslar gecen hafta basima gelen bir dolandiricilik olayini sizler ile paylasmak istiyorum. Feysbuk cok kullanan biri degilm arada sirada... Mesaja git »
Sıfır kutusunda hiç açılmamış(denemek için bile) Msi 1070Ti Gaming kartımı satıyorum. 15.02.2018 faturalı olup yurtiçi 3 yıl garantilidir. Ankara içi... Mesaja git »
Edit, fatura tarihi 15.02.2018 ve modeli 1070ti gaming... Mesaja git »
Almadım, internetten 3d dosyasını indirip 3d baskı yapan bir yerde çıkarttım. Çok daha uyguna geldi... Mesaja git »
7850 için mesaj attım lütfen cevap verebilir misiniz?... Mesaja git »
29.01.2018 tarihinde Türkiyeden 938 tl ye almış olduğum Gskıll 16GB 4x4GB Ripjaws4 Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 quad kit ram i hiç kullanmadan aldığım h... Mesaja git »
1080 mi 1080 ti mi hocam?. 0.01 zec olduğunda ödeme yapılıyor 1 gün sonra felan geçer... Mesaja git »
4GB DDR4 Ram arıyorum. Marka model farketmez. 2x4 gb da olabilir. ama 400 lira veremem yani :) İşlemci de 1151 pin en uygun modellerden arıyorum. G456... Mesaja git »
Akitio Thunder2 PCIe Box Harici Ekran Karti Kutusu
-
Ihtiyac sebebi ile satiyorum.Amazon Amerika'dan satin almistim.Kutusunda sifir urundur sadece bir... Mesaja git »
Hocam özel mesaj attım, bakıp dönebilirseniz sevinirim... Mesaja git »
Temiz ve sorunsuz bir kart.Sadece Ankara içi elden satılacak.Elimde fazlalık. Fiyat son 140 tl.Pazarlık yok... Mesaja git »
Aşağıda belirttiğim adımları yaparak sisteminiz hangi açıklara mağrum kaldığını görebilirsiniz. 1-PowerShell i yönetici olarak başlatın. 2-Install-Mod... Mesaja git »
Evde çocuğunuzla oynayabileceğiniz makul fiyatlı bir oyun. 12 Ocak Cuma Bim... Mesaja git »
Nanopool dan kazıyorum ben, supernova da arar ara pool çöküyor gibi oluyor yada bende öyle bilmiyorum ama nanopool çok daha stabil. 3 adet 280x ve ken... Mesaja git »
arkadaşlar 1 yıl önce inventus dan aldığım ram lerimi satıyorum.kutusu faturası herşeyi duruyor.ürünler inventus dan ozel olarak teste tabi tutulup so... Mesaja git »
Tam olarak hangi modelidir, foto koyabilir misiniz... Mesaja git »
NOT: Aşağıdaki tabloya alternatif olarak; Mining ile uğraşan kullanıcılar, kendi değerlerini konu içerisine eklerlerse; forumumuz üzerinden kendi list... Mesaja git »
Tüm arızalı ekran kartlarınızin onarımi yapılmaktadır.MARKA MODEL FARKETMEZ.
Çizgili görüntü veren,fanları dönen fakat görüntüsü olmayan vb...
Aynı ... Mesaja git »
Dün başlattım ve günlük 18 TL kazanç sağlayacağını söyledi program, 135 dakikada da 2.04 TL kazdı. Evga 1080 ftw... Mesaja git »
Fiyatı çok uçuk olmayacak şekilde 2 kartlı sistem toplamayı düşünüyorum, 2. El garantili r9 380 şuan kullandığım gtx 1080 e yakın getiri sağlıyor gözü... Mesaja git »
g2020 stok fan 60 tl kargo aliciya aittir test edılmıstır herhangı bır sorun yoktur.... Mesaja git »
G4560 ve msi h110m pro-vd 1+ yıl garantileri var kutuları ve kutu içerikleri tam.
Şu an sistemde kullandığım için fotoğraf atamıyorum.
i5 6400 veya i5... Mesaja git »
BAŞLIKTADA OKUDUGUNZU GİBİ AMD A6 6400K İŞLEMCİ 8 AYLIK GARANTI KUTU FATURA MEVCUT
MSİ A68HM E33 V2 ANAKART BU ÜRÜNDE 8 AYLIK KUTU FATURA GARANTI VAR ... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır üye olmadan forumu takip ediyordum. Buradan çok değerli bilgiler öğrenmem sonucunda üye olmaya ve bende insanlara fa... Mesaja git »
Teşekkürler, piyasada performansına göre alınabilecek en uygun pad... Mesaja git »
Merhaba, Elimdeki hediye olarak gelen fakat Samsung kullanmadığım için hiç kullanmadığım Samsung kablosuz hızlı şarz aletini satıyorum. Kutusu bir ker... Mesaja git »
2 Fatura geldiğini biliyorum ancak. ilk faturada hiçbir kullanım yapmamama rağmen silinmiyor fatura... Mesaja git »
10. ayın 18 inde yaptığım başvuru üzerine bir sürü sıkıntı ile beraber internetiniz kullanıma açılmıştır diye 27.10.2017 de mesaj geldi (bu sırada dsl... Mesaja git »
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM, KONUYU ÖNE ÇIKARALIM VE HERKESİN GÖRMESİNİ SAĞLAYALIM. BU ÇAKALLARA ARTIK BU NUMARALARI YEMEDİĞİMİZİ ANLATMAMIZ LAZIM. Yakl... Mesaja git »
Ben 2 adet 7700k ya internetten ücretsiz bulabileceğiniz 3d delid tool u 30 TL ye bastırarak delid yaptım, liquid ultra ve siyah silikon kullanarak da... Mesaja git »