Ankara'da dil kursları
hanımlar beyler genel ingilizce öğrenmek istiyorum birsürü dil kursu çıktı karşıma fakat karar veremedim hangisi iyidir hangisi kötüdür
perfect english ve amerikan kültür çok karşıma çıktı başka bildikleriniz varsa yorumlarınız nelerdir
Github hakkında bilgisi olan
merhaba abiler ne zaman değişik fonksyonları olan programlar arasam github sitesi karşıma çıkıyor biraz araştırdım kod paylaşım sitesi gibi birşey sanırım ben kodlardan hiç anlamam merak ettiğim şey burada yayınlanan birşeyi kod bilmeden kullanabilirmiyim kullanabiliyorsam nasıl yapılır bu iş yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
Türkçe yama isteği (ricası)
Merhaba abiler türkçe yama konularının hız kazandığı bu zamanda bende kendi çevirilerimi yapabilirmiyim diye 1 haftadır uğraşıyordum fakat bazı oyunlarda dil dosyası sorunu bazı oyunlarda font sorunundan dolayı çeviremedim ve bu oyunların çevirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu işlerden anlayan üstadlarımdan rica ediyorum
1-PİLLARS OF ETERNİTY
2-PİLLARS OF ETERNİTY 2 DEADFİRE
3-PATHFİNDER KİNGMAKER
4-TYRANNY
bu izometrik rpgler yamasız kesinlikle oynanmıyor
teşekkür ediyorum :)
Merhaba arkadaşlar bu aralar çeviri işlerini araştırıyordum fakat denediğim 2-3 oyunda dil dosyaları ya stringtable yada json bu dosyalardada metinler hep kodların arasında
bu tarz dosyaları kodsuz bir şekilde açabileceğim bir program varmıdır veya başka önerileri olan varmıdır teşekkür ederim
Pathfinder:Kingmaker Türkçe Yama Font Sorunu
pathfinder:kingmaker gibi derin bir rpg makinada olsa çevireyim dedim ama daha önce türkçe yama hazırlamadığım için pek bilgim yok o yüzden yazılar türkçe karakter desteklemiyor ne yapmam gerek abiler
|
Stoneshard Türkçe Yama Çalışması %15
Geçici olarak çalışılabilecek iş sektörleri
|
|
Bunu açıklayacak biri varmı
|
2754d0f88b1e88a6a6eb3043733984b76.jpg |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.156
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 24.447 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun