windows11'de APK nasıl yükleniyor ?
Evet arkadaşlar hiçkimsenin bu konu hakkında video bile çekmemiş olması kimsenin bilmediği anlamına geliyor sanırım :)
çünkü apk indiriyorum açacak araç yok, windows store da bakıyorum orada android uygulamaları yok bişey anlamadım bu işten :(
"creative vs asus" hangi ses kartı alınmalı ?
İkiside 370 tl civarında hangisi daha iyi ?
Sound Blaster Audigy FX 5.1
ASUS Xonar Se
AMD 3600 vmware sorunu ?
Merhaba arkadaşlar,
önceki sistemim i5 3570k işlemcili intel sistemimdi ve gaayet mükemmel vmware çalıştırabiliyordum
bir aptallık yaptım herkes övdü diye ryzen 5 3600 aldım ve sonuç hüsran 10 sene önceki işlemcinin yaptığını yeni nesil işlemci yapamadı
anakarttan sanallaştırmayı da açtım ama sonuç hüsran...
bunun bir çözümü var mı ?
gigabyte b450m s2h
16gb ram
r5 3600
Hangisi ? i5 11400 vs amd 3600...
arkadaşlar intel biraz daha pahalı aralarındaki bu fiyat farkını vermeye değer mi ?
MSI H410M PRO-E GIGABYTE B450M S2H
intel i5 11400 vs AMD ryzen5 3600
2600 TL 2250 TL
".exe" açılmıyor sebebi nedir ?
arkadaşlar demin format attım son sürüm yüklendi(w10home) bir crack'i defender üzerinden dışladım hem klasörü hem exe dosyasını, buna rağmen bu dosya engellendi diyor
klasörün özelliklerinden güvenlik kısmından hertürlü izini denetimi veriyorum o zamanda bunu veriyor;
The file "aaa.exe" seems to be corrupt!
bu dosyanın engellenmesini ve otomatik winrar dan çıkar çıkmaz silinmesini nasıl engelleyecem ?
Güncel vatanbilgisayar fiyatları
Güncel almanya fiyatları
SİZ ne alabildiniz ?
Ubuntu boot etmiyor ?
RDR 2 otomatik işaretleme sorunu ?
|
TÜRKNET hızı düşen var mı acaba ?
|
GOOGLE CHROME SORUNU ?
|
Sabah ezanının kaçta okunduğunu en iyi müminler ve hırsızlar bilir. Biz, sabah namazının saatini bilen herkesi mümin sanıp başımıza getirdiğimizde anladık ki, aslında bunlar hırsızmış. |
Sabah ezanının kaçta okunduğunu en iyi müminler ve hırsızlar bilir.
Biz, sabah namazının saatini bilen herkesi mümin sanıp başımıza getirdiğimizde anladık ki, aslında bunlar hırsızmış. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.896
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 19.684 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.319 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware