Tüketici hakem heyeti başvurusunu kazandım ama...
Merhaba, internet üzerinden satın almış olduğum ürünün 1 sene içerisinde 2 defa servise gitmesinden dolayı 2.sinde servise gönderirken para iadesi istemiştim. Ama ürünü tekrar tamir ettirip sağını solunu çizerek bana geri gönderdiler. Bende ürünü tüketici hakem heyetine verdim. Sonuç 6 ay sonra açıklandı ve evime 8 şubatta tebliğ kağıdı geldi. Durumun lehine olduğu ürünü iade edip tutarın tarafıma iade edilmesiyle sonuçlandı. Bende karşı tarafın beni aramasını bekledim. Nitekim 24.02.2021 tarihinde beni aradılar. Bu arada karşı tarafı tüketici hakem heyetine verdiğimde hiçbir şekilde kendilerini savunmadılar. Aradıklarında bana ürünü acil bir şekilde kargoya verip göndermemi istediler. Firma Ankara da olduğu için kargo ile göndereceğim mecbur. Firma bana faturayı kargo firmasından ibraz ettirip irsaliye faturası keseceklerini söylediler. Karşı tarafın sesi biraz heyecanlı ve aceleciydi. Beni biraz şüphelendirdiler. Bu durumda benim ne yapmam lazım bilemedim. 8 şubatta tebliğ edilen sonuç lehimeydi. Bu saatten sonra beni uğraştırabilecek bir şey yapabilir mi karşı firma onu merak ediyorum. Dedikleri gibi içim rahat bir şekilde göndereyim mi?
Şu ceketi nereden bulabilirim
Sanırım üst insanım
|
Bundan bir kaç yıl önce derdimi seveyim dediğiniz şeyler
|
Cehaleti boğmak istiyorum
|
Beyler futbol izlemeyi sevmiyorum
|
Kitapların çok pahalı olma sorunsalı
|
kız arkadaşım evine çağırdı
|
Yaşru Yol Verin Dağlarım Cover(Youtube videomu izleyin)
Yaşru Yol Verin Dağlarım Cover
YouTube--erdemfb12 Channel Uyan Blog Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!! |
Konularım Öleceğimizi Bile Bile Neden Yaşıyoruz? Laptobumun içini açtım Oyunlarda Kullandığınız Nicklere Puan Dirsekle nickinizi yazın Evde tek kaldığınız da yaptığınız mallıklar Yeni alıntı sistemi Gitarlarınız SS'li Lol Nick:Slashh1
Summoner Level:30 Server:EUNEAST Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!! |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.427
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 44.150 (Bu ay: 711)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 491 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic