ben de act2 nin sonlarına geldim nerdeyse ama sevmediğim bir husus var necro seçtiğim için belki de hep aynı şeyleri yapıp duruyorum o tuşa bas sonra ... Mesaja git »
nintendo 3ds 2 ekranı (artı 3 boyut) ve kalemiyle farklı oynanış şekilleri sunuyor, daha ucuz, oyun kütüphanesi de çok geniş tabi switch arayı kapatıy... Mesaja git »
ark survival evolved çıktı. yerinizde olsam pek heyecanlanmazdım çünkü çok kötü port edilmiş. handheld modda oynamak pek mümkün değil grafik kalitesi... Mesaja git »
aynı sorun bende de var. benim joycon altındaki plastik muhafazası sağ kısım deforme olmuş. sanırım ordan içeri giren toz buna neden oluyor. internett... Mesaja git »
yanlızca amerika hesapları için geçerlidir hızlıca bir hesap açıp kullanabilirsiniz.
nintendo switch/3ds oyunları alabilirsiniz. önce ödeme (enpara) s... Mesaja git »
amerika psn için geçerlidir istediğiniz oyunu alabilirsiniz önce ödeme sonra kod teslimi yapılırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
yalnızca amerika psn hesabı için geçerlidir. kodu hesabınıza para olarak tanımlayıp istediğiniz oyunu alabilirsiniz. önce ödeme sonra kod teslimi yapı... Mesaja git »
sadece amerika hesaplarında geçerlidirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
yanlızca amerika hesapları için geçerlidir hızlıca bir hesap açıp kullanabilirsiniz.
nintendo switch/3ds oyunları alabilirsiniz. alacağınız ürüne yetm... Mesaja git »
nintendo switch/3ds oyunları alabilirsiniz. pazarlık teklif etmey... Mesaja git »
aynen hesap değil kod şeklinde hesabınıza (yeni veya mevcut amerika hesabı olması lazım) tanımlayıp kullanabiliyorsunuz üstüne para da ekleyebiliyorsu... Mesaja git »
nintendo switch/3ds oyunları alabilirsiniz. pazarlık teklif etmey... Mesaja git »
herkes artan kur dolayısıyla artan konsol fiyatından yakınıyor işte size bir fırsat elimde 380 dolar amazon abd hediye kodu var kargo dahil amazon ame... Mesaja git »
seyirli bir yolculuk için ılgaz yolunu tercih edebilirsin ama virajları fazla olabilir. karabük'e yaklaştığın anda ve karabük içinde hız uyarıları... Mesaja git »
Satılık amerika dijital hesap,eshop fiyatları yanlarında toplam 43$ (200 TL üzeri) ediyor. ilk iki oyunu baya oynadım ilkine 50 saat civarı ikincisine... Mesaja git »
Satılık amerika dijital hesap,eshop fiyatları yanlarında toplam 43$ (200 TL üzeri) ediyor. ilk iki oyunu baya oynadım ilkine 50 saat civarı ikincisine... Mesaja git »
oyun fiyatlarından yakınanlar, isteyene 60 dolar nintendo eshop(abd) hediye kodu satabilirim 230tl... Mesaja git »
bilgisayara bağlamaya gerek yok. android telefon, otg ve type c kablosu ile de payload atılabiliyor. zaten switchi taşıdığım ufak bir el çantam var te... Mesaja git »
Satılık amerika dijital hesap,eshop fiyatları yanlarında toplam 43$ ediyor. ilk iki oyunu baya oynadım ilkine 50 saat civarı ikincisine 17 saat civarı... Mesaja git »
bir ara stardew valley almayı düşünenler vardı belki ilanım ilginizi çekebilir... Mesaja git »
Satılık amerika dijital hesap,eshop fiyatları yanlarında toplam 43$ (160TL civarı) ediyor. ilk iki oyunu baya oynadım ilkine 50 saat civarı ikincisine... Mesaja git »
Satılık amerika dijital hesap,eshop fiyatları yanlarında toplam 43$ ediyor. ilk iki oyunu baya oynadım ilkine 50 saat civarı ikincisine 17 saat civarı... Mesaja git »
80$x1 +40$x3+10$x1 şeklinde parçalı toplam 210 dolar->800 TL
blok satıştır lütfen parçalı satış ve pazarlık teklif etmeyiniz notlar
-hesaba tanımlı ... Mesaja git »
Stardew Valley iyidir 50 saat gömdüm bayadır bu kadar çok oyun oynamamıştım fiyatı da makul... Mesaja git »
amazon.com dan herşey dahil 376 dolara geliyor o da 1700tl civarı tutuyor elimde 1 switch almaya yetecek amazon hediye kodu var 1400tl ye getirebilirs... Mesaja git »
10,20,30,40 şeklinde parçalı toplam 250 dolar->925 TL
-hesaba tanımlı değil ... Mesaja git »
elimde $20 nintendo amerika eshop kodu var 70 tl ilgilenenlere duyurulur... Mesaja git »
DISGAEA 5 SWITCH DİJİTAL HESAP
110TL mail adresiyle birlikte hesap devredilecekSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
10,20,30,40 şeklinde parçalı toplam 280 dolar->1030 TL
-hesaba tanımlı değil ... Mesaja git »
yalnızca nintendo amerika eshop da geçerli 50$ kod 180TL
kod şeklindedir hesabınıza tanımlıyorsunuz
ödeme aldıktan sonra kodlar yollanacakSistem Notu ... Mesaja git »
ilgilenenler için satılık 50$ nintendo amerika eshop hediye kodum var... Mesaja git »
merhabalar amazon.de hesabımda tanımlı 35 euro 130TL yanlışlıkla kodu redeem ettim hesap devri yapamam (aynı zamanda amerika hesabıma bağlı) zaten o y... Mesaja git »
şöyle basit mekanikleri olan sıra tabanlı bir oyun bilen var mı? silent storm, gork 17 (odium) tarzı disgaea 5 (uygun fiyata bırakabilir) aldım tamam ... Mesaja git »