Aslında bu konuyu açmanın amacı ateist olduğunu söylemekti hadi itiraf et. Not: ben de ateistim yalnız... Mesaja git »
O insanların mutlu olmadığını saygı görmediğini nerden biliyorsun ? Zugurt tesellisi klasik. Not:zuğurtun allahiyim.... Mesaja git »
Dışişleri sınavını kazanmış olup meslek memurluğu stajına başlamak.... Mesaja git »
Hayatımın boktanlığından 2 senedir okuduğum üniversiteyi bırakıp yeniden sınava hazırlanıp başka bir üniversite kazandım.Şehir değiştirecek kadar yani... Mesaja git »
Bol bol arapçı yazsın da blok için fazla uğraşmayalım.... Mesaja git »
Arkadaşlar ben 2 sene (biri hazırlık olmak üzere) 9 eylülde okudum.Hazırlık sınavına girecek miyim tekrar ?... Mesaja git »
Yok bulmadım da Siyasal'da arkadaşlar var da ordan yırtıyorum Birazdan damlarlar merak etme koca forumda iki kişi kazanmış olamayız herhalde... Mesaja git »
Yetiştim kanka Uluslararası İlişkiler benim sen ?... Mesaja git »
Lan tam üzülücektim son anda arap olmadıkları aklıma geldi.... Mesaja git »
Sonra Avrupalılar niye bizi sevmiyorlar. Acınacak durumda olduğun halde insanları ahlaksızlıkla suçladığın için olabilir mi ? İnsani gelişmişlikte d... Mesaja git »
Evet arkadaşlar , Ankara Siyasal Uluslararası İlişkiler bölümü hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? Hocaları , eğitim kalitesi nasıldır ?... Mesaja git »
Bu konuda da komünistleri suçlayanı gördüm ya.Hain Kostok gibi olduk yeminlen canı sıkılan bize sallıyor Onu geç Nazileri durduranların komünistler o... Mesaja git »
Evet arkadaşlar , Dokuz Eylül Kamu'yu bırakıp bu ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum ama hangisine gideceğime hala tam olarak karar veremedim.Sizce h... Mesaja git »
Evrim bir gerçektir. Evrim teorisi ise o gerçeği açıklayan teoridir. Yani Evrim bana saçma geliyor demenin bir mantığı yok. Yerçekimini kabul etmeme... Mesaja git »
Yok öyle bir dünya. Bir daha toparlayamayacak kadar belki de büyük bir ekonomik krize girer Rusya.Amerika karşısında zaten çok çok az olan şansı sıfır... Mesaja git »
merak etme %90 olur Uluslararası İlişkiler.Ankara Siyasal bir ekol , bence Anadolu'da PDR okumandan daha fazla şey katar bu okul sana.... Mesaja git »
Kanka puanlarımız hemen hemen aynı galiba. Benim de TM 1 42 , TM 3 27. Bırak ikisini de gel Ankara Siyasal (Uluslararası İlişkiler)'a.... Mesaja git »
Benimki de pek sayılmaz.Dokuz Eylül Kamu'daydım Ankara Siyasal'a geçeceğim.... Mesaja git »
Yüksek Lisans yapmadan iş görmez diyorum.Manevi ya da maddi tatmin açısından Siyasal ya da Hukuk'la yarışamaz ama. Avukat , Savcı , Vali , Kaymakam... Mesaja git »
Bütün devlet kurumlarına girebilirsin diğer İİBF bölümleri gibi . Bankalar , Dış Ticaret firmaları vs. Zaten İngilizce dışında Rusça , Fransızca vb. ö... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba. Ben de 9 Eylül kamudayım büyük ihtimalle ankara siyasala gidicem ama içim içimi yemeye başladı.çünkü ben 2012 girişliyim.geçen sen... Mesaja git »
Tek değilsin. Herkes isteneni veremedi kendince. O yüzden sıkma bence canını.... Mesaja git »
Öncelikle merhaba arkadaşlar. LYS 1 ile ilgili fikrim tatlı-sert olduğuydu.Ayrıca takip ediyorsanız çoğu kişiyi bazı yerlerde fazlasıyla zorla... Mesaja git »
Aynen aynen Bir de bu siyasal islamcıların ne kadar ikiyüzlü olduğunu gördük. Adamlar din söz konusu olunca nefret ettikleri kürtleri bile... Mesaja git »
Sonra Amerika , İsrail bize Hellfire yolluyor öhühühüü . Laiklik elimizden gidiyormuş. Hee gidiyor.Al bak bakalım ; http://www.dagmedya.ne... Mesaja git »
Amerika , İsrail , Suudi Arabistan topyekun kendisinin nefes alma koridoruna saldırmış. Ya ne yapacaktı bu akbabalara karşı ? Daha sonra Lübnan ve İ... Mesaja git »
Ben üniversite öğrencisiyim.Öyle salaklarla karşılaşıyorum ki bazen.Eğitim durumunu bilmiyorum ama doğru yolda olduğundan adım gibi eminim.... Mesaja git »
Buna katılmayabilirsin ama bu tarz insanlarla salt ilişki değil normal arkadaşlıklar da kurmamak lazım. Ne bileyim bu adam/kadınlarla geçireceğin va... Mesaja git »