Bildirim
MySQL'de root haricinde create database çalışmıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mysql'de bilmiyorum ama mssql de kullanıcı oluşturduğun zaman ona izinler veriyorsun mesela create database için izin vermen lazım olabilir...
izinleri biraz kontrol etmeni öneririm
bu arada bende mysql kurdum phpmyadmin ile görsel olarak bağlanmak istediğimde bağlanamıyorum ayarları yapıyorum ama save butonu her zaman pasif.
onun aktif olması için bi ayar falanmı yapmak lazım ?¿
dos'tan bağlanıp database oluşturma falan yapıyorum ama phpmyadmin ile bağlanamadım bi türlü... :) -
MySQL Administrator dene bir. MYSQL sitesinde var.quote:
Orjinalden alıntı: peacefire
...bu arada bende mysql kurdum phpmyadmin ile görsel olarak bağlanmak istediğimde bağlanamıyorum ayarları yapıyorum ama save butonu her zaman pasif.
onun aktif olması için bi ayar falanmı yapmak lazım ?¿
dos'tan bağlanıp database oluşturma falan yapıyorum ama phpmyadmin ile bağlanamadım bi türlü... :)
-
sagol yapmam gereken sadece sorgu yollamaktı.
dos ekranından \. sorgu1.sql diyince sorgu1.sql içindeki sorguyu alıyor fakat orda da sürekli hata veriyordu çok uzun falan diye :)
şimdi c# ile bağlandım sorun kalmadı. cevap için sagol :) -
Sen de sağol. grant ile benim sorun halloluyormuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X