Şimdi Ara

CEHENNEM MELEKLERİ 3 YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi izleyen arkadaşlardan yorumları alalım

• Bugun gittim filme 2.filmden çok kötü olmus ,ilkyarısı çok sıkıcı 2. yarısı idare ederdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bugun gittim filme 2.filmden çok kötü olmus ,ilkyarısı çok sıkıcı 2. yarısı idare ederdi

Bende merakla bekliyordum da bekleneni verememiş galiba.Fırsatım olunca izleyeceğim.Yorum için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4emre

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bugun gittim filme 2.filmden çok kötü olmus ,ilkyarısı çok sıkıcı 2. yarısı idare ederdi

Bende merakla bekliyordum da bekleneni verememiş galiba.Fırsatım olunca izleyeceğim.Yorum için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Filmin ana konusu zaten var. İncelememi oraya yazacağım ama çok güzeldi diyebilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_59050960/mpage_3/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Filmin ana konusu zaten var. İncelememi oraya yazacağım ama çok güzeldi diyebilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_59050960/mpage_3/tm.htm

Alıntıları Göster
    İlk 2 film güzeldi.3.film kötüydü bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Nolan

Genel kanaat kötü olduğu yönünde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Nolan

Genel kanaat kötü olduğu yönünde

Alıntıları Göster
    aşırı abartı,saçmalama ve gerçek dışılık var bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm ve sonsuzluk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

bir olumsuz yorum daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Alıntıları Göster
    Umarım bu filmle son noktayı koymuşlardır hani yeter artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Umarım bu filmle son noktayı koymuşlardır hani yeter artık.

Alıntıları Göster
    Çok karton bir film.Bu kadro Lionsgate şirketinde harcanıyor.Filmin kalite sorunu var.WB gibi bir şirkette böylesine saçma bir film yapılmazdı.

Ben beğenmedim.Haa box office ABD haftasonu 20 milyon$ civarında olacakmış.Bu film için çok çok düşük bir rakam.Bu da bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DefinitioN*

Çok karton bir film.Bu kadro Lionsgate şirketinde harcanıyor.Filmin kalite sorunu var.WB gibi bir şirkette böylesine saçma bir film yapılmazdı.

Ben beğenmedim.Haa box office ABD haftasonu 20 milyon$ civarında olacakmış.Bu film için çok çok düşük bir rakam.Bu da bir gerçek.

Kadroda yaşlandı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *DefinitioN*

Kadroda yaşlandı

Alıntıları Göster
    Eh işte eski ustaların hatrına 6/10 luk bir film

• quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Eh işte eski ustaların hatrına 6/10 luk bir film

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa ilk film çok kötü. 2. filmi beğenmiştim. 3. daha da güzel. Seri gittikçe güzelleşiyor. Fakat bu kalite ile 7 puanın üstüne kesinlikle çıkamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 16 Ağustos 2014; 17:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Bana kalırsa ilk film çok kötü. 2. filmi beğenmiştim. 3. daha da güzel. Seri gittikçe güzelleşiyor. Fakat bu kalite ile 7 puanın üstüne kesinlikle çıkamaz.

Alıntıları Göster
    Bence en güzeli 3. idi. Ama zaten Sylvester'ın olduğu her film çok güzel. Bayağıda güldüm filmdeki repliklere. Çok güzeldi, her zamanki gibi Sylvester abimiz de süperdi.
  • Aşırı abartma olması benim hoşuma gidiyor açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Jim Colosimo

Aşırı abartma olması benim hoşuma gidiyor açıkçası
    Bugün arkadaşlar gitti benim işim vardı o yüzden gidemedim iyi diyorlardı ama bilmiyorum tabi herkesin fikri ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Bugün arkadaşlar gitti benim işim vardı o yüzden gidemedim iyi diyorlardı ama bilmiyorum tabi herkesin fikri ayrı.

Alıntıları Göster
    Geçen gün Lucy izledim beğenmedim. Buna gidipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ya.

• quote:

Geçen gün Lucy izledim beğenmedim. Buna gidipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ya.

Alıntıları Göster
    Filmin komik replikleri olsun efektleri olsun senaryosu olsun kessinlikle izlenmeye değer bir film oyunculuklar da harikaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanHindistanCevizi

Filmin komik replikleri olsun efektleri olsun senaryosu olsun kessinlikle izlenmeye değer bir film oyunculuklar da harikaydı.

Alıntıları Göster
    Lucy güzel film tavsiye ederim herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunon

Lucy güzel film tavsiye ederim herkese.

Alıntıları Göster
    Herkesin kendi fikri vardır zevkler farklıdır. Kimsenin yorumuna bakma gitmeyi çok istiyorsan git belki gitmeyip daha sonra izlediğinde keşke sinema da izleseyedim diyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.