Şimdi Ara

PS4'de Kardeşlik Ne İşe Yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyunlari ucuza almaniza yarar. Baska da bir seye yaramaz diye dusunuyorum. Tabi guzel bir dostlukta saglayabilir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Oyunlari ucuza almaniza yarar. Baska da bir seye yaramaz diye dusunuyorum. Tabi guzel bir dostlukta saglayabilir. :)

Açıklar mısın?
  • Soyle hesabi tek kisi kullandiginizi dusunun. Sniper Elite 60 dolar. Bu oyunu hesabi tek kisi kullanacaginiz icin 130 TL odersinir. Ancak eger ki kardes yani hesabiniza baskasiyle paylasima acarsaniz. Tabi eger oda bu oyunu almak istiyorsa. 65-65 seklinde oder. İkinizde rahatlikla oynarsiniz. Kardeslik kullanilma mantigi da budur. Oyunlar yari yariya odenerek oyunlar ucuza getirilir. Kendi fikrimce cok mantikli sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu biraz inceler konuları okursan aradığın cevabı bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Soyle hesabi tek kisi kullandiginizi dusunun. Sniper Elite 60 dolar. Bu oyunu hesabi tek kisi kullanacaginiz icin 130 TL odersinir. Ancak eger ki kardes yani hesabiniza baskasiyle paylasima acarsaniz. Tabi eger oda bu oyunu almak istiyorsa. 65-65 seklinde oder. İkinizde rahatlikla oynarsiniz. Kardeslik kullanilma mantigi da budur. Oyunlar yari yariya odenerek oyunlar ucuza getirilir. Kendi fikrimce cok mantikli sistem.

Yani PS4'de bir ana hesabımız var.Arkadaşın da an bir hesabı var.Onun ana hesabını benimkiyle ortak yapıyorum ve bir oyunu onla ortak alıyorum.Peki kardeşli biterse ne olacak? Ayrıca PS4'ümdeki alt hesaplar ana hesaptaki oyunları oynayabiliyor değil mi? Ayrıca kardeş olunca ortak olmadan kendim oyun aabilir miyim? Ortak olmadan aldığım oyunu arkadaş oynayabilir mi?

• Bir hesaptan oyun alınır secondary olan oyunu ordan oynamaya devam eder,Primary olanda o hesabı ana hesap olarak etkinleştirir.Kendi hesabında oynar

Genelde %60 /&40 fiyatlandırma olur

Detaylı olarak ICO nun konusuna bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.