Tribünün bir bölümünde tel örgüler kalkmış mı bana mı öyle geliyo
Ledler süper olmuş , maşallah.
Ben de futbolcuların çıktığı tünelin olduğu resimde öyle bir şey fark ettim. Sanırsam tünel çıkışının bir tarafından itibaren ya tel örgü kaldırılmış ya da resimde gözüktüğü kadar kısımda yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mumble1905
Tribünün bir bölümünde tel örgüler kalkmış mı bana mı öyle geliyo
Tel örgüler hala var arkadaşlar. Tünelin sağındaki kısımda küçük bir bölgede yok sadece; ama o Eskişehir maçında da öyleydi.
Off Off
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
Off Off
uefa avrupa ligi aklıma geldi bu resmi görünce. renklerden bide stadın konseptinden ötürü
ya bu stadın dış cephesi hep böylemi kalacak ? hani şu cam gibi olan şeylerden kaplatılacaktı ? stadın eksiklikleri tamamen giderildiğinde dış cephesinde değişim yüzde kaç olur tahminen ? Yani şu stadın dışı %50 değişikliğe uğrayacak diyebilirmiyiz mesela ?
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
sonunda aklı başına geldi yönetimin kale arkasında gerçek taraftarın olduğu yerde sinema koltuğu olmaz sarı olanlar en uygunu çünkü kırmızı olan olursa arada çok boşluk kalır yine bütünlük bozulur.
ayrıca şuan yeni stadta bi çok kişi bedava giremiyor sadece belli başlı reislere kombine verdi yönetim onun dışında uA tamamen paralı kombine aldı
Gerçek taraftarmış...
Kendi kulübünün malına zarar veren adam sürüngenden başka birşey değildir...
abi hayvanlar bile yattığı yerin kıymetini biliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Gerçek taraftarmış...
Kendi kulübünün malına zarar veren adam sürüngenden başka birşey değildir...
Logoları düzeltmişler
rapor varmı Ultrasülük ler kırmışmı yine koltuk?
Stad böyle boş kalacağına koltuklarda tepinen ultraslanı tercih ederim adamlar maça gidiyor en azından kusura bakmayın.
koltukların bir an önce değişmesi lazım aşırı kalietesiz çat diye kırılıyo siz resim koymadan söyliyim yine en az 30-40 tane kırıldı koltuklar yüzünden aşırı sıkıntı oluyo çıkıyosun herkes yerleşiyo çat koltuk kırılıyo herkes yine yer değişiyo vs vs. sırf ben ve 2 arkadaşımın altında 3-4 tane koltuk kırıldı. antep maçına değişir inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: mumble1905 Stad böyle boş kalacağına koltuklarda tepinen ultraslanı tercih ederim adamlar maça gidiyor en azından kusura bakmayın.
+0,1905
Bomboştu stad. Hadi 150-350 TL'lik tribünleri geçtim kale arkalarında da bazı kısımlar boştu. Halbuki biletler bitti deniyordu. İlginç doğrusu.