Şimdi Ara

2si1 'Sahurluk' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahurdan önce çok güzel oluyor.Haftalık dizimiz gibi oldu. :)

• Adamsınız Adam İlaç Gibi Geliyor Her Cuma Gecesi

• Harbi güzel oldu..şimdi sahura kadar beklemek daha zevkli..

• 49 mbps superonline akarr :P

• 2 saatir bekliyorum nerdesiniz mubarek
  • kedi esnerkenki ses :D :D

• Bacasız fabrika Turizm değilmiydi :D kafam çok değişik yerlere gitti.
    8 Peta mı? Biz daha pcde 500gb harddisk takıp 450 si kullanıma açık kullanıyoruz adamlar terabaytı geçmiş petalarla uğraşır. Talha reyisin ooooo Mesut yeni ayakkabı almışsın bakışı da efsanelere girer :D AKK gibi saçmalık olduğu sürece bana versin 100mbit internet youtube daki bütün videoları 1080 izleyip 1 haftada o kota yine dolar. 15 gün 8mbit 15 gün 3mbit :D

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Bacasız fabrika Turizm değilmiydi :D kafam çok değişik yerlere gitti.
    8 Peta mı? Biz daha pcde 500gb harddisk takıp 450 si kullanıma açık kullanıyoruz adamlar terabaytı geçmiş petalarla uğraşır. Talha reyisin ooooo Mesut yeni ayakkabı almışsın bakışı da efsanelere girer :D AKK gibi saçmalık olduğu sürece bana versin 100mbit internet youtube daki bütün videoları 1080 izleyip 1 haftada o kota yine dolar. 15 gün 8mbit 15 gün 3mbit :D
    Rusyada Yurd ' da kişisel internetim sınırsız 100mbs download 100mbs upload için 22 tl ödüyordum.
    Türkiyede sakarya bölgesinde 8mbs download 1mbs ye kadar upload için internete 67 tl ödüyorum.
  • Şu logoda bir değişmedi :D

• Bizim ülkede gündem bitmiyor ki. Halbuki yazımcılık yapmak ( donanıma oranla) devlet desteği olursa çok kolay geliştirile bilecek bir sektör. Tarihimizin den ilham alarak harika oyunlar MMO lar yapabiliriz.

• Game of thrones videosundaki harita türkiye haritasına çok benzemiyor mu??

• 2si1 hafta da 2 kere yapsaniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 5 Temmuz 2014; 0:45:08 >
  • TTnet sağolsun 7 - 8 Mbps arası sürünüyoruz Heryere fiber geldi bi burda yok turkcell süper online gelse 20mbps alsam keşke
  • 24 mbps :D

• Yürüme ile sarj eden cihazın fiyatı şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Bacasız fabrika Turizm değilmiydi :D kafam çok değişik yerlere gitti.

Hocam o bacasız sanayi. Sanayi ile fabrika arasında fark var diye bir şeyler olmuş herhalde. Bende ilk kez duydum.
  • Video Sonundaki Talha'nın Yaptığı Sesi Anlamaya Çalışıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinsteininTorunu -- 5 Temmuz 2014; 1:15:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih__bjk

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

iyi oldu sahurda izleyecek bir şey bulamıyordum 2si1'i izlerim artık

Nihat hatipoğlu nu izle

sahurdan kalplere yi izliyorum ben sahurda genelde ama bugün 2si1'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 5 Temmuz 2014; 1:37:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o elektrik ureten zamazingo bence bu isin icinde olmayan birileri tarafından yapılmıs o telleri cekmek bosa enerji tukettirir insana tasınabilir gunes panelleri ocakgın ısısında elektrik uretme gibi turlu yontemler varken kimse kulanmaz onuki bunlar daha ucuz kalıor yanında

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.